Vypadá to na mňamku. Hezké
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3950
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jo jo, aj špekáčky, aj rybu bych si dal....to jo. Tady u nás ve Východní Ázyji je ještě firma Žabčík, taky dobré špekáčky...
Dnes sem byl víc venku, cosi sa dělalo, tak není čas, ale je hlat, tož něco zdravého.....moc prasit nebudu, sice mám dnes po kontrolním odběru krve, radši budu hodný....:
Dnes sem byl víc venku, cosi sa dělalo, tak není čas, ale je hlat, tož něco zdravého.....moc prasit nebudu, sice mám dnes po kontrolním odběru krve, radši budu hodný....:
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5652
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
A to my si klidně zase zaprasíme.... Už se chystá večeře
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 4515
- Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
- Jméno a příjmení: Míla
- Bydliště: Sokolovsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
uz ted to vypada slibne
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5652
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No.......
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnes jsem zkoušel dva druhy divokých lososů. Zjistil jsem, že jsou lepší než ty chovný
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Už bych si aj moh někdy dát takovou dobrou rybu. Ale dnes bylo počasí pracovní, takže tráva, dřevo, záhony, příprava na stavbu konstrukce na dřevo....na oběd nebyl čas.
Co jsem doma našel, mrskl jsem do alobalu. Všecko jsem zhltl....
Co jsem doma našel, mrskl jsem do alobalu. Všecko jsem zhltl....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24383
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Susede, tohle určitě jo, takové mix rychlovky jsou kolikrát nej
U nás vařila jako většinou má žena, tentokrát jsem teda ještě velice rád likvidoval skvělou polévku- bramborku z mražáku, posypanou čerstvým libečkem, opravdu škoda jí vyhodit. Vyžádal jsem si na víkend vyloženě lehkou stravu, nakonec tam ale zase bylo maso i sýr. Zeleninový salát, mix všeho, polníček, ledový salát, rajčata, okurek a jiné listí...dip a samozřejmě balzamico, proloženo bulgurem.
Sýr Haloumi restlý na pánvi a kuličky z kuřecího, krůtí už nebylo...ty masové kuličky byly moc moc dobré, lehké, nějaký fitness recept či co, s červenou cibulí, mozarellou, vejcem, kořením a čím vším já už ani nevím. Bylo to vše sakra dobré, vynikající a nejlepší na tom je, že mě to nezabije a záhy se zvednu a můžu jít zase ven něco dělat, trošku se hýbat. Toto mě fakt na jídle čím dál víc bere, když je lehké a přitom mana veliká, jj, to chci
U nás vařila jako většinou má žena, tentokrát jsem teda ještě velice rád likvidoval skvělou polévku- bramborku z mražáku, posypanou čerstvým libečkem, opravdu škoda jí vyhodit. Vyžádal jsem si na víkend vyloženě lehkou stravu, nakonec tam ale zase bylo maso i sýr. Zeleninový salát, mix všeho, polníček, ledový salát, rajčata, okurek a jiné listí...dip a samozřejmě balzamico, proloženo bulgurem.
Sýr Haloumi restlý na pánvi a kuličky z kuřecího, krůtí už nebylo...ty masové kuličky byly moc moc dobré, lehké, nějaký fitness recept či co, s červenou cibulí, mozarellou, vejcem, kořením a čím vším já už ani nevím. Bylo to vše sakra dobré, vynikající a nejlepší na tom je, že mě to nezabije a záhy se zvednu a můžu jít zase ven něco dělat, trošku se hýbat. Toto mě fakt na jídle čím dál víc bere, když je lehké a přitom mana veliká, jj, to chci
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
@sima ty to tak popisuješ, že nejsou skoro ani potřeba fotky
Trochu jsem upravil recept na tiramisu
Trochu jsem upravil recept na tiramisu
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak zase po roce polévka z kopřiv. Tož, spíš kopřivový polévko-špenát - aspoň to bude zdravější. Sýr už se rozpouští a krutóny dělat nebudu:-), dáme si ju jen tak...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24383
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jde mě to tak nějak samo
Krém na Cheza tiramisu je z čeho prosím pěkně ? Že by borůvky, je to trochu světlejší, ale může být.
Susede, to přímo zdravím srší! Tradice je tradice, dal bych si. Možná příští víkend.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3950
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnešní sice s kávičkou, ale jinak atypická snídaně.
https://photos.app.goo.gl/zTZUFJhEZMtn74Z19
Tataráček. (Hlavní část bude ale k večeři)
https://photos.app.goo.gl/zTZUFJhEZMtn74Z19
Tataráček. (Hlavní část bude ale k večeři)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2326
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Káva vypadá skvěle, já teď krmím svůj kávovar Jura E8 touto specialitou. Vynikající chuť, síla, aroma i crema. Bohužel cena moc vysoká. Koupil jsem ji na doporučení a super!
Víťa Kulíšek
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5652
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Smutnější žebra jsem nikdy neviděla
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex