Star Fleet Legacy BP H6 aka "Shogun"
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
tak hlasim novy prirustek
Naposledy upravil(a) Tsakabaru dne čtv říj 19, 2023 10:09 am, celkem upraveno 2 x.
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
neco k novemu prirustku...
Lego bylo naprosto neplanovana zalezitost
potykal jsem s narocnejsim obdobim jak v praci, tak v osobnim zivote a kdyz jsem takhle v jednu chvili sedel u pocitace s hlavou v dlanich , prisla ke mne Lucka a "co kdyby sis udelal necim radost?"
shodou nahod zrovna nejak par dni predtim jsem "v inzeratech na zajimave nabidky..." zahledl tohle Lego a popremyslel o nejakem tom rodinnem kocaru na vylety, delsi ci objemnejsi pojezdy apod., design BP se mi navic vzdycky libil
no a s tou "vyzvou k radosti" jsem si na nej vzpomnel
preslo par dni a kdyz ten mazec trochu povolil, nalistoval jsem ten inzerat, jestli tam jeste je a bylo tam
- zadna vonavka s mnoha vadami na krase (ale nicim zasadnim a zase ne uplna pelesina), ovsem za hubicku - pro me idealni (takove nakupy aut mam rad, nepreplatim a temer vsechno si udelam svepomoci)
- rok 2005, tedy i jeste splnujici moje kriterium ze nic mladsiho 2005 domu nesmi (Niva je sice 2006, ale jenom rokem vyroby, tak ji to toleruju )
- velke lakadlo byl H6 motor
- velkym otaznikem byla automaticka prevodovka, protoze mi to nikdy nic nerikalo
chvili jsem nad tim dumal a potencialni plusy proste jasne prebijely eventuelni minusy, definici rodinneho kocaru splnovalo i s automatem (pri privrenych ocich) a rozhodne zajimava "nahoda" byla, ze stalo ve Vimperku, kde mam tchana, ke kteremu bylo treba nejak dopravit nepojizdneho ex-svarova Passata TDi, co uz mi postaval nejaky ten mesic na zahrade bez budoucnosti - asi osud
v inzeratu bylo VIN, tak jsem si nechal vyjet Cebii - historie celkem jasna pruhledna, tech 300k najetych kilometru poctivych, inu vyslal jsem tchana na vyzvedy
ukazalo se, ze chlapik prodaval nejen to Lego, ale i Tribecu, za zajimavou cenu obe, protoze jednak potreboval vrazit penize do rekonstrukce domu, druhak uz koupil nejakyho Citroena na "likvidaci" pojizdenim kolem sve stavby a prevazenim materialu
uz nebylo co resit, vlitnul jsem na Passata, ktery se sem naposledy prikodrcal s efekty parni lokomotivy a zacal hledat
po odstrojeni motoru, doliti vody a pak zkouskach se ukazala problemem rupla hadice topeni
takze fofrem granex a druhy den vymena
v mezicase uz jsem si telefonoval s majitelem Lega, vysvetloval mu svuj plan a ujistoval se, ze je nejaka pravdepodobnost aby klapnul
Passata jsem privedl k zivotu, druhy den nalozil rodinu, natankoval plnou petroleje a vydal se se sevrenou zadnici na trihodinovou staci na Sumavu
Passat se hral pri kazdym vyjezdu do kopce, ale dojeli jsme na misto, ja nechal rodinku u tchana a vydal se s nim za majitelem Lega
slusnej clovek, paradni pokec (bylo videt, ze se louci nerad), projeli jsme to a placli si
odlehcil jsem si o 75k, nasedl a vydal se za rodinkou...
mala vubec nevedela, proc tam jedeme, takze jsem pro ni mel takovy maly prekvapko
domu jsme dojeli naprosto bez problemu, s automatem jsem se behem cesty tedy nejak szil a prvni jizdu s H6 si velice uzil
celkove dobry pocit z dobreho auta, dobre koupe - rozhodne radost... a o to slo
ROZCESTNIK:
13.07.2023 - novy stred a konce vyfuku (Malek)
+ video
04.08.2023 - planovany vymene naplni, prekvapko pod krytem motoru, nakonec jen vymena kab. a vzduch filtru
11.08.2023 - vymena palivoveho filtru
14.10.2023 - oprava zadniho tepelneho stitu nad stredem vyfuku
17.10.2023 - nove gumove koberce na zimu
30.04.2024 - nova zadni loziska
20.05.2024 - nove olejove vany, oleje, filtry, srouby z. dif.
Lego bylo naprosto neplanovana zalezitost
potykal jsem s narocnejsim obdobim jak v praci, tak v osobnim zivote a kdyz jsem takhle v jednu chvili sedel u pocitace s hlavou v dlanich , prisla ke mne Lucka a "co kdyby sis udelal necim radost?"
shodou nahod zrovna nejak par dni predtim jsem "v inzeratech na zajimave nabidky..." zahledl tohle Lego a popremyslel o nejakem tom rodinnem kocaru na vylety, delsi ci objemnejsi pojezdy apod., design BP se mi navic vzdycky libil
no a s tou "vyzvou k radosti" jsem si na nej vzpomnel
preslo par dni a kdyz ten mazec trochu povolil, nalistoval jsem ten inzerat, jestli tam jeste je a bylo tam
- zadna vonavka s mnoha vadami na krase (ale nicim zasadnim a zase ne uplna pelesina), ovsem za hubicku - pro me idealni (takove nakupy aut mam rad, nepreplatim a temer vsechno si udelam svepomoci)
- rok 2005, tedy i jeste splnujici moje kriterium ze nic mladsiho 2005 domu nesmi (Niva je sice 2006, ale jenom rokem vyroby, tak ji to toleruju )
- velke lakadlo byl H6 motor
- velkym otaznikem byla automaticka prevodovka, protoze mi to nikdy nic nerikalo
chvili jsem nad tim dumal a potencialni plusy proste jasne prebijely eventuelni minusy, definici rodinneho kocaru splnovalo i s automatem (pri privrenych ocich) a rozhodne zajimava "nahoda" byla, ze stalo ve Vimperku, kde mam tchana, ke kteremu bylo treba nejak dopravit nepojizdneho ex-svarova Passata TDi, co uz mi postaval nejaky ten mesic na zahrade bez budoucnosti - asi osud
v inzeratu bylo VIN, tak jsem si nechal vyjet Cebii - historie celkem jasna pruhledna, tech 300k najetych kilometru poctivych, inu vyslal jsem tchana na vyzvedy
ukazalo se, ze chlapik prodaval nejen to Lego, ale i Tribecu, za zajimavou cenu obe, protoze jednak potreboval vrazit penize do rekonstrukce domu, druhak uz koupil nejakyho Citroena na "likvidaci" pojizdenim kolem sve stavby a prevazenim materialu
uz nebylo co resit, vlitnul jsem na Passata, ktery se sem naposledy prikodrcal s efekty parni lokomotivy a zacal hledat
po odstrojeni motoru, doliti vody a pak zkouskach se ukazala problemem rupla hadice topeni
takze fofrem granex a druhy den vymena
v mezicase uz jsem si telefonoval s majitelem Lega, vysvetloval mu svuj plan a ujistoval se, ze je nejaka pravdepodobnost aby klapnul
Passata jsem privedl k zivotu, druhy den nalozil rodinu, natankoval plnou petroleje a vydal se se sevrenou zadnici na trihodinovou staci na Sumavu
Passat se hral pri kazdym vyjezdu do kopce, ale dojeli jsme na misto, ja nechal rodinku u tchana a vydal se s nim za majitelem Lega
slusnej clovek, paradni pokec (bylo videt, ze se louci nerad), projeli jsme to a placli si
odlehcil jsem si o 75k, nasedl a vydal se za rodinkou...
mala vubec nevedela, proc tam jedeme, takze jsem pro ni mel takovy maly prekvapko
domu jsme dojeli naprosto bez problemu, s automatem jsem se behem cesty tedy nejak szil a prvni jizdu s H6 si velice uzil
celkove dobry pocit z dobreho auta, dobre koupe - rozhodne radost... a o to slo
ROZCESTNIK:
13.07.2023 - novy stred a konce vyfuku (Malek)
+ video
04.08.2023 - planovany vymene naplni, prekvapko pod krytem motoru, nakonec jen vymena kab. a vzduch filtru
11.08.2023 - vymena palivoveho filtru
14.10.2023 - oprava zadniho tepelneho stitu nad stredem vyfuku
17.10.2023 - nove gumove koberce na zimu
30.04.2024 - nova zadni loziska
20.05.2024 - nove olejove vany, oleje, filtry, srouby z. dif.
Naposledy upravil(a) Tsakabaru dne úte kvě 21, 2024 12:28 pm, celkem upraveno 6 x.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Re: "Star Fleet" aneb nase hvezdna flotila
No říkal jsem si, že by to chtělo upřesnit, který z nich je nový přírůstek Lego je trochu tuctovka...ale ten design je nadčasový
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
BP se mi libilo davno predtim, nez jsem vubec byt jen tusil, ze existuje H6, takze jsem si splnil dalsi sen, mam BP a jako bonus v H6
ted mam o zabavu postarano tedy (rozepisu se pozdeji), pristi meta budto WRX, nebo Libero
ted mam o zabavu postarano tedy (rozepisu se pozdeji), pristi meta budto WRX, nebo Libero
Naposledy upravil(a) Tsakabaru dne čtv říj 19, 2023 2:39 pm, celkem upraveno 1 x.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
Takže jezdíš s lehkou nohou za 11 na sto, ale zato tě brzy čeká těsnění pod hlavou. No, není nad to splnit si sen :-) Ale chápu, taky jednu H6 mám :-)
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
no s rezou jsem ted nekde na 13-ti, u tohohle tezko rict, ukaze cas
snazim se to moc netrapit, nez vymenim vsechny oleje, filtry atd., nicmene cloveku to samozrejme neda a ten navykovej zvuk...
snazim se to moc netrapit, nez vymenim vsechny oleje, filtry atd., nicmene cloveku to samozrejme neda a ten navykovej zvuk...
Naposledy upravil(a) Tsakabaru dne čtv říj 19, 2023 2:39 pm, celkem upraveno 2 x.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
Nám teda jezdí stejná atmo réza za 8,1. Nemáš tam něco rozbitý? Nebo je to v plynu? I tak by to bylo hodně.
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
osm jsem taky ze zacatku mival no, dokonce jsem se na asi tri mesice dostal na 7.x, bohuzel "zpivat a chytat za srdce" zacina tam, kde o tehle cislech nikdy neslyseli
zvladam jezdit pianko, dokud treba nemam potrebu predjet, jak se ty motory "ozvou", chci to porad
zvladam jezdit pianko, dokud treba nemam potrebu predjet, jak se ty motory "ozvou", chci to porad
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k nové káře !! Ale ten blob je z toho tria jednoznačně nejhezčí. Ale není to jediná hezká réza s batohem. Klasický GT poface s čirými světly se mi líbí ještě o kousek víc.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
Lego jsem vzal vcera nad kanal, no stred a oba konce vyfuku na vymenu, tece rizeni a PZ tlumic, jinak ujde
takze povymenuju oleje, filtry a dam se do toho...
celkove to neni zadna lestenka, ale takovy (hotovy, bezvadny) auta jsem nikdy nekupoval, jednak jsou moznosti, zazemi a nejake ty zkusenosti, druhak je zabava vracet tem kraskam zivot
takze mnozstvi skrabancu, tukancu, zadni lemy to chce resit urgent (jeste letos) nez ta liska preleze hranu, dvere u ridice v rohu shnile (asi je vymenim cele) - spousta prace, spousta zabavy
takze povymenuju oleje, filtry a dam se do toho...
celkove to neni zadna lestenka, ale takovy (hotovy, bezvadny) auta jsem nikdy nekupoval, jednak jsou moznosti, zazemi a nejake ty zkusenosti, druhak je zabava vracet tem kraskam zivot
takze mnozstvi skrabancu, tukancu, zadni lemy to chce resit urgent (jeste letos) nez ta liska preleze hranu, dvere u ridice v rohu shnile (asi je vymenim cele) - spousta prace, spousta zabavy
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
Re:
diky, jo blob je proste povedenej, krasnej, navic jedinej z toho tria vylestenej
poface klasika je zradlo, o tom zadna, jen uz se to blbe shani a ceny (i "srotu") se dotykaji nebes
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
tak to bylo rychly
a tak mam jeste jeden na druhy strane
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Trošku ztratil erekci.