Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2354
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Nastěnčino prvomájové pečení pro svého Kulíška! ♥️
Pro kolegu Valáška Šímu: Je plný slaďounkých hrozinek a jemně umletých oříšků, bez cukru, slazeno pouze jablíčky, veliká ňamňa je to!!! *_*=*_*
Slintám jako pokusný pes I. P. Pavlova.
Víťa Kulíšek (_)D
Přílohy
20240501_122907.jpg
Naposledy upravil(a) vita1kulisek dne stř kvě 01, 2024 4:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5784
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

hamoun píše: stř kvě 01, 2024 12:33 pm Dneska hovězí žebra ...
Fakt se povedly Obrázek

docela se to rozpadlo :)

ObrázekObrázek
Dokonalost sama 😉
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5784
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Zkouším proteinové buchtičky 🤔
Přílohy
IMG20240501205538.jpg
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24483
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Hamoune tj teda peklo! :-/ no nic popojedem dál, Víťo, přeji ti to, já jo, i ty hrozinky, vypadá to báječně, nicméně, víš jak...
Zuzko, já myslím, že to bude moc dobré, musí být a oceňuji to, opravdu jo, změna je změna a kolikrát je člověk překvapen.
Já dnes opravdu lehce, ale přitom zcela dostatečně, hlad nemám. Snídaně oblíbený, stálice Holland jogurt, pravda půl kg :-) do něj vločky celozrnné, jablko a protein slaný karamel od Prominu, ten je teda naprosto jedinečný, musím opět říct, těžko popisovat, kdo nezkusil...pak nic a až v pět odpoledne dva talířky zrovna uvařeného výtečného vývaru z vepřových kostí, to jsem se teda mohl užrat toho, spolu s celozrnným chlebem.
Pak ještě v devět večer mozarellu s rajčetem, to taky můžu vždy a pořád, neměl jsem ani hlad, ale věděl jsem, že přijde a dobře jsem udělal, po svijánkách a po dnešní práci venku vyhládne =)
Teď se dopéká maso od kosti, v kachláčích, k tomu tam taky přiložena zelenina všeho druhu s bramborem, jen bohužel maso na gril musím naložit znovu, normálně maso z masny se do druhého dne zkazilo, teda začlo zapáchat, v hospě by byli schopni jej oživit octovou vodou a proložit pepřem a šlo by to, člověka by to neotrávilo, ale samozřejmě šlo to do koše.
Tak ať vám všem chutná, tohle vlákno mám rád =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19485
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Holaňďanka píše:Zkouším proteinové buchtičky Obrázek
A jak to dopadlo? :) no jistě výborně Obrázek
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24483
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Určitě jo :-) =) já jsem zrovna svou dnešní dietu porušil, klasika, odolej, čerstvě vytažený pekáček z kachláčků, maso od křížových kostí, masa jsem dal sice jen opravdu vzoreček, ale o to víc chleba namočeného v horkém omastku, to prostě musíš! =) :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19485
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

No tak to se prostě musí!!! :-D
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24483
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-/ :-) =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
alsova
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 750
Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Lucie
Bydliště: Merklín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od alsova »

U nás takhle :-)
livance.jpg
bagely.jpg
bagely_2.jpg
Alsova
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5784
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

No nádhera ❤️
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4685
Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
Jméno a příjmení: Míla
Bydliště: Sokolovsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tsakabaru »

ja si snad pujdu udelat livance >:-& :-D
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03
Forester SF 2.0 '01
Niva 1.7 '06
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2354
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Krásná ňaminka, dada 🥧
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
alsova
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 750
Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Lucie
Bydliště: Merklín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od alsova »

Tsakabaru píše: pát kvě 03, 2024 9:24 am ja si snad pujdu udelat livance >:-& :-D
Pojď do toho ;o)(o;
Alsova
Uživatelský avatar
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4685
Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
Jméno a příjmení: Míla
Bydliště: Sokolovsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tsakabaru »

je dobry duvod pro to, proc tatinek v tydnu nevari

ale hodilas mi takovou slinu, ze jsem se preci jen zvednul od prace, od rana celkem klid, tak ze se za tu pul hodku svet neposere...... :-D

tak dva telefonaty jen nez jsem udelal testo, ktery bylo nejakym zahadnym zpusobem hustsi nez obvykle, dalsi dva behem smazeni, takze jsem "prisel" (rozumej sezral z panve) o dve varky >:-&

dalsi dva telefony jsem vyridil nez jsem napsal tenhle post 8() :-/

takze mam talir plnej mrzacku, nastesti az na tu ustrelenou konzistenci jsou celkem dobry

livance.jpg

...no a pocitam, ze dneska uz nikdo nezavola =) :-D

dneska me ceka jeste vecere, ta uz dopadne lepe 8-?
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03
Forester SF 2.0 '01
Niva 1.7 '06
Uživatelský avatar
alsova
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 750
Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Lucie
Bydliště: Merklín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od alsova »

@Tsakabaru Teda ale ty jsou!!
Alsova
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“