Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
alsova
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 748
Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Lucie
Bydliště: Merklín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od alsova »

Tapan píše: pát dub 26, 2024 6:39 am @alsova já bych poprosil recept na knedle, klidně i na celou upravenou koprovku, klidně do SZ...naše starší tím taky trpí, a tohle vypadá fakt jedle :-)
Někam jsem ti to poslala... :-) Psalo mi to, že e-mail ;-D Tak nevííím...
Alsova
Uživatelský avatar
alsova
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 748
Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Lucie
Bydliště: Merklín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od alsova »

Metuzalem píše: pát dub 26, 2024 7:17 am No jo, vyhledal jsem si ABKM a teprve jsem pochopil, cos' nám tu vlastně psala :-)
no jo no :-) Už jedu jen v rostlinný formě :-)
Někdy je to trochu makačka a zkoušení pokus omyl, ale už jsme se dost naučili :-)
Jediný, co je fakt odporný, tak to jsou sýry... Jinak málokdy poznáš rozdíl :-)
Alsova
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14914
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

@alsova jo dorazilo, děkuji!
A souhlasím, vegan sýry jsou příšernost.
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5689
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Včera se mi povedlo v Lidlu ulovit taštičku ovoce-zelenina za 25kč . Byla v ní i rebarbora, tak už jev koláči 😊. Oběd bude rychlý , řízek, brambor a okurkový salát. Odpoledne se bude grilovat, páč je nádherný den a děda má svátek. Tímto tedy všechno nejlepší Jarouškům 😘
Přílohy
17142093680564073513322999553948.jpg
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14914
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Po náročném dni jsem se odměnil aspoň dobrou večeří v oblíbené hospodě v sousední vsi. Flank steak, a musím říct, že se jim povedl! Zlepšili se, vyměnil se kuchař pár měsíců nazpět, a tohle umí :-o
Přílohy
20240427_195223.jpg
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24411
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Zuzko, ty jsi holt hospodyňka jak vyšitá (*_^) |,,,,
Štěpáne, tak tohle bych si dal, vypadá to luxusně, čenž kuchtíka se vydařil :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1237
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Menší 450 g rybka
Přílohy
DSC_0488~2.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49305
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od VDC »

Copa je tuto za čudlu ? To vypadá jako rybka akvarijní. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
Tsakabaru
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4554
Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
Jméno a příjmení: Míla
Bydliště: Sokolovsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tsakabaru »

z toho pohledu je jasny, ze je to ryba a ne ryb, uplne to slysim.... =)

"hmmm jasne - ted me klepnes, vykuchas, porezes... no hlavne si me nezapomen vyfotit a pochlubit se az me upeces!
tvl ze ja krava neplavala kudy mi rikali..."
Legacy BP 3.0 H6 '05 - "Shogun" - vlakno
Impreza GG 2.0 '03
Forester SF 2.0 '01
Niva 1.7 '06
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19271
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Pokus s brambory v troubě ..
Kureci jen se solí na pánvi ...

Dobré to bylo ObrázekObrázek
škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1237
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

@VDC Pražma královská. Vzhledem k velikostí by to bylo spíš na bazén než akvárko :-)

@Tsakabaru to byla ryba chovná, ta to měla spočítané už dopředu bez ohledu kudy plavala :-)
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5689
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Hej on ty brambůrky tak luxusně nakrájené...
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5689
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Cheza píše: ned dub 28, 2024 1:09 pm Menší 450 g rybka
Když to vidím, je čas si taky hodit rybku na gril 👍🏻
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19271
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Holaňďanka píše: ned dub 28, 2024 1:56 pm Hej on ty brambůrky tak luxusně nakrájené...
dekuji! .. inspirace z internetu :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3964
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

hamoun píše: ned dub 28, 2024 1:41 pm Pokus s brambory v troubě ..
Kureci jen se solí na pánvi ...

Dobré to bylo ObrázekObrázek
no vypadá to luxusně a ty brambory - paráda!
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“