Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2354
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nastěnčino prvomájové pečení pro svého Kulíška!
Pro kolegu Valáška Šímu: Je plný slaďounkých hrozinek a jemně umletých oříšků, bez cukru, slazeno pouze jablíčky, veliká ňamňa je to!!!
Slintám jako pokusný pes I. P. Pavlova.
Víťa Kulíšek
Pro kolegu Valáška Šímu: Je plný slaďounkých hrozinek a jemně umletých oříšků, bez cukru, slazeno pouze jablíčky, veliká ňamňa je to!!!
Slintám jako pokusný pes I. P. Pavlova.
Víťa Kulíšek
Naposledy upravil(a) vita1kulisek dne stř kvě 01, 2024 4:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5896
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dokonalost sama
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5896
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Zkouším proteinové buchtičky
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24589
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hamoune tj teda peklo! no nic popojedem dál, Víťo, přeji ti to, já jo, i ty hrozinky, vypadá to báječně, nicméně, víš jak...
Zuzko, já myslím, že to bude moc dobré, musí být a oceňuji to, opravdu jo, změna je změna a kolikrát je člověk překvapen.
Já dnes opravdu lehce, ale přitom zcela dostatečně, hlad nemám. Snídaně oblíbený, stálice Holland jogurt, pravda půl kg do něj vločky celozrnné, jablko a protein slaný karamel od Prominu, ten je teda naprosto jedinečný, musím opět říct, těžko popisovat, kdo nezkusil...pak nic a až v pět odpoledne dva talířky zrovna uvařeného výtečného vývaru z vepřových kostí, to jsem se teda mohl užrat toho, spolu s celozrnným chlebem.
Pak ještě v devět večer mozarellu s rajčetem, to taky můžu vždy a pořád, neměl jsem ani hlad, ale věděl jsem, že přijde a dobře jsem udělal, po svijánkách a po dnešní práci venku vyhládne
Teď se dopéká maso od kosti, v kachláčích, k tomu tam taky přiložena zelenina všeho druhu s bramborem, jen bohužel maso na gril musím naložit znovu, normálně maso z masny se do druhého dne zkazilo, teda začlo zapáchat, v hospě by byli schopni jej oživit octovou vodou a proložit pepřem a šlo by to, člověka by to neotrávilo, ale samozřejmě šlo to do koše.
Tak ať vám všem chutná, tohle vlákno mám rád
Zuzko, já myslím, že to bude moc dobré, musí být a oceňuji to, opravdu jo, změna je změna a kolikrát je člověk překvapen.
Já dnes opravdu lehce, ale přitom zcela dostatečně, hlad nemám. Snídaně oblíbený, stálice Holland jogurt, pravda půl kg do něj vločky celozrnné, jablko a protein slaný karamel od Prominu, ten je teda naprosto jedinečný, musím opět říct, těžko popisovat, kdo nezkusil...pak nic a až v pět odpoledne dva talířky zrovna uvařeného výtečného vývaru z vepřových kostí, to jsem se teda mohl užrat toho, spolu s celozrnným chlebem.
Pak ještě v devět večer mozarellu s rajčetem, to taky můžu vždy a pořád, neměl jsem ani hlad, ale věděl jsem, že přijde a dobře jsem udělal, po svijánkách a po dnešní práci venku vyhládne
Teď se dopéká maso od kosti, v kachláčích, k tomu tam taky přiložena zelenina všeho druhu s bramborem, jen bohužel maso na gril musím naložit znovu, normálně maso z masny se do druhého dne zkazilo, teda začlo zapáchat, v hospě by byli schopni jej oživit octovou vodou a proložit pepřem a šlo by to, člověka by to neotrávilo, ale samozřejmě šlo to do koše.
Tak ať vám všem chutná, tohle vlákno mám rád
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19629
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
A jak to dopadlo? no jistě výborněHolaňďanka píše:Zkouším proteinové buchtičky
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24589
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Určitě jo já jsem zrovna svou dnešní dietu porušil, klasika, odolej, čerstvě vytažený pekáček z kachláčků, maso od křížových kostí, masa jsem dal sice jen opravdu vzoreček, ale o to víc chleba namočeného v horkém omastku, to prostě musíš!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19629
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No tak to se prostě musí!!!
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24589
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5896
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No nádhera
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 4854
- Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
- Jméno a příjmení: Míla
- Bydliště: Sokolovsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
ja si snad pujdu udelat livance
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2354
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Krásná ňaminka, dada
Víťa Kulíšek
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 4854
- Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
- Jméno a příjmení: Míla
- Bydliště: Sokolovsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
je dobry duvod pro to, proc tatinek v tydnu nevari
ale hodilas mi takovou slinu, ze jsem se preci jen zvednul od prace, od rana celkem klid, tak ze se za tu pul hodku svet neposere......
tak dva telefonaty jen nez jsem udelal testo, ktery bylo nejakym zahadnym zpusobem hustsi nez obvykle, dalsi dva behem smazeni, takze jsem "prisel" (rozumej sezral z panve) o dve varky
dalsi dva telefony jsem vyridil nez jsem napsal tenhle post
takze mam talir plnej mrzacku, nastesti az na tu ustrelenou konzistenci jsou celkem dobry
...no a pocitam, ze dneska uz nikdo nezavola
dneska me ceka jeste vecere, ta uz dopadne lepe
ale hodilas mi takovou slinu, ze jsem se preci jen zvednul od prace, od rana celkem klid, tak ze se za tu pul hodku svet neposere......
tak dva telefonaty jen nez jsem udelal testo, ktery bylo nejakym zahadnym zpusobem hustsi nez obvykle, dalsi dva behem smazeni, takze jsem "prisel" (rozumej sezral z panve) o dve varky
dalsi dva telefony jsem vyridil nez jsem napsal tenhle post
takze mam talir plnej mrzacku, nastesti az na tu ustrelenou konzistenci jsou celkem dobry
...no a pocitam, ze dneska uz nikdo nezavola
dneska me ceka jeste vecere, ta uz dopadne lepe
- alsova
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 759
- Registrován: úte črc 28, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Lucie
- Bydliště: Merklín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
@Tsakabaru Teda ale ty jsou!!
Alsova