SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
RadekN píše: ↑sob lis 27, 2021 5:41 pm
Honzo, proč jsi vypnul to automatické měnění odkazů na videa? (youtube, instagram atd.)? Přišlo mi to jako poměrně fajnová funkcionalita, než to vkládat přes [media ][/media].
Já si to dneska chtěl vyzkoušet a ono už to tu není.
SOLCtech V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Ohledně bbcode media, tak tam se vkládá normální odkaz, žádný sourcy obrázku. Na to je img. Ideální si to odzkoušet přes náhled, od toho tam je.
Přes náhled jsem to zkoušel různě a pak jsem to dal odeslat, že to případně smažu.
No a u toho příspěvku "test" se mi už volba na výmaz nezobrazuje.
U tohoto co je poslední ano, ale stejně vymazat nejde.
Tak je to možná v tomhle subfóru nastavený nějak jinak.
A není to tím, že nejde smazat příspěvek, který už byl vložen třeba před minutou a více ? Nebo tím, že příspěvek není poslední ? Několikrát jsem mazal příspěvek, který autor přespal na "prosím smazat".
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
To nevím, ale ve staré verzi se dal mazat příspěvek, pokud nebyl citován, jestli se dobře pamatuji?
Edit: tak to nebylo, tam právě šlo smazat i příspěvky s citací. Tak je možná lepší, že nic mazat nejde.