Stránka 1 z 1

AutoRypar

Napsal: ned zář 05, 2021 8:48 pm
od PavelSi
Zdravím , chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s touhle firmou. Ceny jsou oproti českým dealerům docela zajímavé. Vím že je to dovezeno z EU ,tak snad by nemel být problém se zárukou a servisem.

Re: AutoRypar

Napsal: pon zář 06, 2021 10:43 pm
od Jakubisko
Zdravím, mám u AutoRypar objednané auto. Zatím se vše zdá být v naprostém pořádku. Snad to dobře dopadne :-).

Re: AutoRypar

Napsal: úte zář 07, 2021 1:26 pm
od PavelSi
Taky zdravím, jaké auto máte objednané? Jestli to tedy nevadí že se ptám? Jak je to s případnou reklamací a servisem? Jak se dlouho čeká na auto?

Re: AutoRypar

Napsal: úte zář 07, 2021 5:53 pm
od Jakubisko
Objednané mám Subaru Outback. Na auto stále čekám, takže Vám dobu dodání či osobní zkušenosti se zárukou nebo servisem neumím sdělit. Co se týká případné reklamace, měla by se na automobil vztahovat standardní záruka dovozce. Určitě zkuste kontaktovat přímo p. Rypara. Nepochybuji o tom, že Vám ochotně všechny dotazy zodpoví.

Re: AutoRypar

Napsal: úte zář 07, 2021 7:32 pm
od Goba
Takových dovozců je více. Bez problémů nové auto z EU má totožnou záruku výrobce v cele Evropě tedy v každém autorizovaném servisu. V případě naší značky 3 roky. Další roky se řeší připojištěním, bývalo to +15 tis na 4-5ty rok, může se lišit dle ceny vozu, asi procento ceny na rok navíc, u spolehlivých značek.

Re: AutoRypar

Napsal: ned úno 06, 2022 9:46 pm
od Jakubisko
Po cca 7 měsících jsem přebíral automobil u p. Rypara. Nákup vozu proběhl bez sebemenších potíží. Nemám za sebe co vytknout. Výborná komunikace. Určitě bych služeb p. Rypara využil opětovně.