jo dělá to pak rohlíky hlavně pompařům a servisákům

chtěl bych vidět jak někdo jezdí stabilně od 4000 otaček výš aby to jezdilo aspoň trochu svižně

jasně chvíli jo, je to zabava je to fajn , ale běžně takhle jezdit může jen dost velký magor

ja naštěstí závodník nejsem a nepotřebuju kromě předjížděni auto nějak extra točit, ale že by byla nějaká super zábava točit třeba atmosféru 92kw nebo 115kw to alespoň mě vůbec nepřijde, že by to pak nějak extra jelo mi taky nepřijde, ano je to lepší, to je pravda, turbomotory u subaru by mohly být zábavné to asi jo....
ono to chce občas projet se něčím opravdu svižným aby měl člověk srovnání a byl v obraze jak dneska jezdí svižné auta

minulý týden jsme jeji skoro přes celou republiku se známýma na dovču, kamarád jel s 1,6tdi octavkou a jel dost svižně teda, ja jel outbackem 2,5 automat, abych nedělal ostudu a nebrzdil cestu tak jsem se ho držel , výsledek byl ,že jsem měl co dělat a musel jsem na to dost šlapat, má spotřeba cca 15 litrů naštěstí LPG, on cca 6 nafty , zpět jsme jeji každý sám , já jel téměř dle pravidel, max do 10km nad povolené rychlosti , spotřeba cca 10 lpg takže asi tak, ale být to v zimě na sněhu byl bych zase králem já