VDC píše: piju nejvíc rozpustňáky. Byť jen kvalitní, mrazem sublimované druhy
vubec se neboj a normlane pis znacky, posli obrazek sklinky nebo sacku, v cem to kupujes ...
clovek si rad rozsiri obzory, co existuje a co se kde deje ...
i kdyz dopadnu podobne jak u piva .. IPA a podobne pochutiny, mi nechutnaji ... a lezaku je omezeny pocet .. tak stejne piju jen to svoje ...
ale aspon ma clovek nejak povedomi, ze vlastne nic nevi a kde pripadne cerpat
asi jako u tech oleju ....
ja piju podle nalady SKORO vsechno ..
vzdy bez mleka a cukru ...
mam rad
- ristretto
- espesso
- espresso dopio (piju asi nejvic)
ale piju i Americano v pripade, ze chci nekde dele sedet ...
miluju kavu "na studeno" ...
takze moje nejoblibenejsi studena je COLD BREW ve Starbucks
nebo mam naucenych par kavaren nebo mistnich pojizdnych vozikus kavou, kde mi delaji "frappe" ... proc v uvozovkach?
protoze je to jen z espressa a vody navic a ledu a slehat ...
vyborna mnamka do kelimku v lete na prochazku do mesta ...
na dovolenych piju rad rozpustne kafe ... ktere si udelam v klidu na hotelu a muzu u nej sedet ...
znacku ted nevim, ale uplne obycejne ... neni to dobre, ale ... jde o ten proces kolem a pohodu
jsem nepoliben prekapavanymi kavami ... nepiju turka ..
... a .. ledovou si klidne v lete dam taky .. ale jako zakusek .. ne jako kavu :D
espresso s tonikem mi taky nevadi .. ale .. nevyhledavam to ...
bombardino s espressem bylo v italii taky fajn ...
kavove zakusky mam rad ..
kavove bonbony taky
kdysi jsem si na benzinach cestou na lyze kupoval Ferrero pocket coffee ...
ted uz je to i u nas
... co to ma s kavou jeste spolecneho?
moc ne .. ale .. tohle tema bude skvele