Stránka 384 z 717

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř kvě 26, 2021 9:09 am
od zhor
Tak super, ze basturma chutnala. Jinak je to celkem jednoduchy, koupis maso, hromadu soli a cukru, a pak uz to jenom nakladas a ono to samo schne.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř kvě 26, 2021 10:28 pm
od .dundee.
Další chřestové variace:

Obrázek

Základem jsou agloi olio těstoviny (tedy jen olej, česnek a sušená rajčata). Chřest mírně povařený, nakrájený na kousky, a na másle osmahnutý. Hlavičky na ozdobu Obrázek

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 6:32 pm
od vrtasp
Něco málo masa:)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 6:34 pm
od vrtasp
Dietně při pátku ,viď ŠÍmo:)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 6:36 pm
od hamoun
presne !!! dietni a zdrave maso :) ja ted zblajznul hovezi zebra na vine a korenove zelenine ... no .. lahoda :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 7:00 pm
od vrtasp
Přesně:)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 10:25 pm
od sima
Jooo a přesněěě!!! :-D vrťas to je nádherná ochutnávečka, takhle to mám nejraději! Dietka jak vyšitá :-) Hamoune zní to moooc lahodně, chybí foto >:-f ;) ;)
Já dal v noci na dnešek zase nějaký ten královský škvarek, no teda spíš výpeček, taky mana =) :-)
A dnes gril-dietní kuřecí prska! a k tomu pečená zelenina s pečenými brambory, tak jak to máme moc moc rádi a k tomu ledový salát, nefotil jsem, bylo by to poixté... zlatý el. gril, odskočil jsem si od sekačky, zapl gril a bylo hned hotovo. Dal jsem si jen opravdu trochu, bo jsem šel zas hned dělat na zahradu.
Jo musím říct, že to utření papírem funguje i na mém Concept grilu, docela jo, 99% bordelu jde dolů, jen se musí ihned, tj jasné. Pak už to stačí jen pár vteřinek domýt.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 10:42 pm
od Šaman
Všechno zlé k něčemu dobré: dnes v práci jogurtovè noky s ovocným přelivem - sem se moc nenajedl, ale! Záchranil mne Šíma svými Monstermasovymi ošqarky. Luksusní, susede, děkuju.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát kvě 28, 2021 10:49 pm
od sima
Šaman píše:Všechno zlé k něčemu dobré
:-D :-D Rádo se stalo! :-) Dneska jsi je potřeboval, jak já včera v noci, včera dnes a zítra...Nedá se odolat, jo řezník Černocký to jsou nebesa =)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát čer 04, 2021 6:32 pm
od Šaman
Seču, tož není čas ztrácet čas. :-) na první pohled.....nuda, ale na ten druhý.....aj když je to průmyslové, je to xnědku. Ptačí maso, trocha aspiku a pivo v každé lahví....páteční relax.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát čer 04, 2021 6:35 pm
od Tapan
To je náhodou roztomilá rychlovka, taky bych si klidně jednu takovou kaiserku hnedle zakous :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát čer 04, 2021 7:09 pm
od Šaman
Měl jsem dvě takové...:-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát čer 04, 2021 7:14 pm
od Tapan
No a já byl po jídle, mně by jedna stačila :-D

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát čer 04, 2021 7:20 pm
od Šaman
Lituju, že jsem nevzal víc. Jak to není od ověřeného řezníka, je to Sazka do loterie. Tentokrát se to povedlo. Albert dobře nasourcoval....:-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob čer 05, 2021 10:28 pm
od SWRT
Dneska kotkety a pecene brambory