Stránka 270 z 720
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 11, 2019 4:24 pm
od Špejlík
Jéžiši, to je má chyba.... Ono tady je již dokonce založené.. Jenže jsem tam ještě nic nedal, protože jsem ignorant
Ne, polepším se.... Hlavně rozhodně nechci nikomu tvrdit, že vše dělám nejlíp na světě.. Nedělám. Ale snažím se to dělat srdcem, prodávat jen čerstvé věci a mám dvě nejlepší prodavačky na světě
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 11, 2019 10:11 pm
od yohn
Restaurace Sul & Řepa ve Strakonicích : fakt se tam stavte. My byli nadšený.
Hovězí jazyk
Hovězí krk
Tatarák
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát říj 11, 2019 10:20 pm
od VDC
To vypadá skvěle !!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 5:04 am
od hamoun
zas yohn ...
nemas se nahodou financne vycerpat na stavbe?
nebo se zivis focenim jidel pro reklamni ucely restauraci a oni ti to daji snist zdarma nebo ti jeste plati?
vypada to mooooc pekne
Odesláno pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 6:11 am
od Špejlík
Co je to v té misce za chlupatý koule??
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Napsal: sob říj 12, 2019 6:52 am
od yohn
To jsou opečené brambory servírované na seně
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 7:03 am
od Tapan
Doufám, že seno jsi sežral taky
Dík za další zajímavý restaurační tip tady na jihu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 7:37 am
od Špejlík
Koukám, že tam dole máte spousty fajn podniků ... to je dobře.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 2:35 pm
od sima
Hovězí jazyk leda za hladomoru
sorry ale i taková reakce je reakce a musí tu občas být
zbytek vypadá skvěle, to by mě stačilo.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 2:47 pm
od quickly
jazyk mńam
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 3:36 pm
od Špejlík
sima píše:Hovězí jazyk leda za hladomoru sorry ale i taková reakce je reakce a musí tu občas být zbytek vypadá skvěle, to by mě stačilo.
Šímo, vždyť je to sval ... jakýpak copak
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 4:15 pm
od Mira
Hovězí jazyk je lahůdka, vepřovej nakrájenej na prkýnku je k pivu úplně nejlepší. Špejlík má recht a nejlepší sval je srdce. Na smetaně, s knedlíčkem... Nejlepší věci jsou úplně jednoduchý. Brambory na seně je už ujetej úlet.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 4:52 pm
od VDC
Já miluju téměř všechny vnitřnosti. Jazyk je lahůdka !!
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 9:06 pm
od vena
yohn píše: servírované na seně
hm ,představivost se mi rozjela např.jak v tom seně ze stodoly běhaj myši,děda vždycky nahodil vídle sesenem na rameno a nes bejčkům hoj uhni
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: sob říj 12, 2019 11:01 pm
od Špejlík
Což teprve, kdyby přinesli servírku na seně