Stránka 121 z 717
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned črc 16, 2017 10:33 pm
od yohn
Stačí na to mít chuť. Zbytek přijde tak nějak samo
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned črc 16, 2017 11:12 pm
od sima
Ano,tj pravda
kámoš tu dělá ve své hospě obdobné pochutiny
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pát srp 04, 2017 5:48 pm
od cleo
Dostal jsem chuť na tvarohové knedlíky, tak jsem si je udělal k večeři, mňam.
Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: ned srp 06, 2017 9:44 pm
od yohn
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 08, 2017 7:22 pm
od Šaman
Honila mne Mlsná, takto to dopadlo...to koleno není sice grilované, jen pečené, ale dalo sa. Příště bych ještě povařil trošku delej.
testoval jsem recept na přesnídávku - zatím to odskákalo asi dvě kila "Žňůvek" jako ověřovací várka a půlku jsem stihl "ochutnat"
No a poslední je trocha exotiky, co dovezla žena z opačné půlky Zeměkoule - takové přerostené kiwi v jiných barvách. Ještě mně z toho nic nebylo, naštěstí.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 08, 2017 7:31 pm
od Mira
Šaman píše:Honila mne Mlsná, takto to dopadlo...to koleno není sice grilované, jen pečené, ale dalo sa. Příště bych ještě povařil trošku delej.
testoval jsem recept na přesnídávku - zatím to odskákalo asi dvě kila "Žňůvek" jako ověřovací várka a půlku jsem stihl "ochutnat"
No a poslední je trocha exotiky, co dovezla žena z opačné půlky Zeměkoule - takové přerostené kiwi v jiných barvách. Ještě mně z toho nic nebylo, naštěstí.
No to je barva...
A víš kdy je koleno hotový? Když s ním klepneš, zůstane ti v ruce jen kost, maso krásně odpadne.
Žňůvky jsou jabka?
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 08, 2017 7:38 pm
od Šaman
Míro: Přesně tak - nejskorší odrůda jablek, co u nás máme - ani nevím, jaký mají ofiko název - od děcka, dycky to byly žňůvky
A tak kost skoro vylezla sama, lehce jsem zatahal, tak proto bych ještě povařil. Ale to koleno nedožije pozdního večera, mám tam ještě plechovku piva TIGER, tak uvidím, co v říši Sandokana umí Hajnéken uvařit
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: úte srp 08, 2017 8:06 pm
od mnov
Dnes při procházce se psy na nás pod borovicí koukal krásný Kotrč. Už je z něj držková:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 04, 2017 8:31 pm
od Šaman
Tak jsem si musel trochu přikrášlit dnešní den. Na večeři jsme si dali zeleninový salát s marinovanýma mořskýma potvorama. A dobré to bylo...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 04, 2017 8:48 pm
od ybrcek
Jsem dělal ptáčky. Ja vim nuda. Ale ja je miluju
Odesláno z debila
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 04, 2017 8:50 pm
od KarlosOB
Tak to je Martine paráda
Žena je nemá ráda, respektive nemá ráda hovězí, takže mám smůlu ....
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 04, 2017 8:55 pm
od ybrcek
Tak.moje zena vyrostla na kurecim a ja ji valim hovezi a bucek a ona to miluje
Odesláno z debila
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 04, 2017 9:14 pm
od Mira
Španělský fógli nejsou nuda. A nevidim tam vejce.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: pon zář 04, 2017 9:48 pm
od ybrcek
Vajco sa varilo taxem zrobil foto a makal dal
Odesláno z debila
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Napsal: čtv zář 07, 2017 7:51 pm
od Špejlík
Tatínek má zítra narozeniny... A co kupovat šedesátníkovi...
Tak jsem mu vystřihnul tláču..
Malou sežeru, velkou daruji:-)