Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Je jí dost
Přílohy
IMG_20211118_215607.jpg
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10651
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Nechám se proočkovat i 4x. :-D Postni fotku až to ztuhne, jak se ti to povede bílý.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Ráno :)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-D pěkně vrťas!!! Dal bych si a pak repeté a pak ještě další boster vakcínu a... :-) Tohle je gold, echt gold :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Krásně bílé :) :)
Přílohy
IMG_20211119_064416.jpg
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14868
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

A hele, snídaně :-) Ještě čerstvej chlebík k tomu...mňam.
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Jj:) :)
honzab
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 465
Registrován: stř zář 02, 2009 10:06 pm
Jméno a příjmení: Jan Bařák
Bydliště: Hošťálková 554

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od honzab »

Posílám k tomu ten domácí chleba, a je to komplet snídaně.
Přílohy
33A489DF-65B5-486D-9E5D-FEBBE4C7A41A.jpeg
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14868
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Šikovní kluci! Tak teď ještě nabalit do krabiček a rozdistribuovat mezi fanoušky vlákna :-)
Kdybyste někde vyškrábli nějakou kyselou okurku, přihoďte mi k tomu, dík!
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Óóó, Vrtasp - perfektní! Fšecko! Pučmeloud by měl radosť, řek by: "Sádlo! Samý sádlo!" Krása.

Tak já na večeřu lehčí prasárny. Pseudomexiko, ale s ptačím masem, kukuřici a fazolí. Chládne to pomalu...:-)
Přílohy
IMG_20211119_174022.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10651
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Chleba se sádlem mi připadá jako chutnější krmě. :-) Bez okurky, lepší je ciibule a tvrďáci jako já si ho dávaj s česnekem. To je nejjednodušší, přitom luxusní pikantní chuťovka. Nutný je kvalitní česnek. A počítejte s tím, že do společnosti až za 2 dny než vysmrádnete. :-D
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Jéžkovyzraky! Miro, tos mi připomněl třetihory, když jsem se dal na Drásala (bajkmaraton s příjemným převýšením :-):-):-) ), tam jsme chleba se sádlem a cibuli férově dávali, protože nechat si žaludek sežrat ionťakem, tos fakt nechtěl ...:-) Jo a kamarád,vtehdy veterán si požádal o pivo a organizátoři tehdy neměli problém. Pivo regulérně dostal... To byly časy. Ted už bych dal jen ten chleba se sádlem a nějaký ten masitý oškvarek.
Díky za tip, česnek mám domácí, zkusím.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10651
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Česnek na tenké plátky, sádla tlustou vrstvu a konzumace možná potrvá déle, je potřeba to pravidelně rozdýchávat. Záleží na síle česneku a jak má kdo plechpvou hubu. =)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
grftz
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 733
Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: na dohled Pálavy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od grftz »

No správně jste mi připomněli, to si dám. Sádlo a česnek je super, cibule mi nevím proč líp sedí na máslo. Obojí lehce posolit. :)
Legacy wagon MY08 2.0R 121 kW vlákno
kolik to žralo na plyn a kolik na benzin
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19154
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

Cibule na sádlo je luxus !!! :)
Se solí samozřejmě ...

Já se toho mohl kdysi užrat...
Teď už pouze vzpomínám na zašlou slávu ... jen oči by jedly pořád :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“