Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nechám se proočkovat i 4x. Postni fotku až to ztuhne, jak se ti to povede bílý.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
pěkně vrťas!!! Dal bych si a pak repeté a pak ještě další boster vakcínu a... Tohle je gold, echt gold
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14868
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A hele, snídaně Ještě čerstvej chlebík k tomu...mňam.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 465
- Registrován: stř zář 02, 2009 10:06 pm
- Jméno a příjmení: Jan Bařák
- Bydliště: Hošťálková 554
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Posílám k tomu ten domácí chleba, a je to komplet snídaně.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14868
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šikovní kluci! Tak teď ještě nabalit do krabiček a rozdistribuovat mezi fanoušky vlákna
Kdybyste někde vyškrábli nějakou kyselou okurku, přihoďte mi k tomu, dík!
Kdybyste někde vyškrábli nějakou kyselou okurku, přihoďte mi k tomu, dík!
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Óóó, Vrtasp - perfektní! Fšecko! Pučmeloud by měl radosť, řek by: "Sádlo! Samý sádlo!" Krása.
Tak já na večeřu lehčí prasárny. Pseudomexiko, ale s ptačím masem, kukuřici a fazolí. Chládne to pomalu...
Tak já na večeřu lehčí prasárny. Pseudomexiko, ale s ptačím masem, kukuřici a fazolí. Chládne to pomalu...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Chleba se sádlem mi připadá jako chutnější krmě. Bez okurky, lepší je ciibule a tvrďáci jako já si ho dávaj s česnekem. To je nejjednodušší, přitom luxusní pikantní chuťovka. Nutný je kvalitní česnek. A počítejte s tím, že do společnosti až za 2 dny než vysmrádnete.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jéžkovyzraky! Miro, tos mi připomněl třetihory, když jsem se dal na Drásala (bajkmaraton s příjemným převýšením :-):-) ), tam jsme chleba se sádlem a cibuli férově dávali, protože nechat si žaludek sežrat ionťakem, tos fakt nechtěl ... Jo a kamarád,vtehdy veterán si požádal o pivo a organizátoři tehdy neměli problém. Pivo regulérně dostal... To byly časy. Ted už bych dal jen ten chleba se sádlem a nějaký ten masitý oškvarek.
Díky za tip, česnek mám domácí, zkusím.
Díky za tip, česnek mám domácí, zkusím.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Česnek na tenké plátky, sádla tlustou vrstvu a konzumace možná potrvá déle, je potřeba to pravidelně rozdýchávat. Záleží na síle česneku a jak má kdo plechpvou hubu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- grftz
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 733
- Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
- Jméno a příjmení: Karel
- Bydliště: na dohled Pálavy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No správně jste mi připomněli, to si dám. Sádlo a česnek je super, cibule mi nevím proč líp sedí na máslo. Obojí lehce posolit.
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19154
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Cibule na sádlo je luxus !!!
Se solí samozřejmě ...
Já se toho mohl kdysi užrat...
Teď už pouze vzpomínám na zašlou slávu ... jen oči by jedly pořád
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Se solí samozřejmě ...
Já se toho mohl kdysi užrat...
Teď už pouze vzpomínám na zašlou slávu ... jen oči by jedly pořád
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008