Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Krásně to podporuje slintavost !
Z pěkného bůčku se pomalu stává nejcennější a nejdražší kus masa. To je všude krkovice plec kýta kotleta za 80, ale bůček za 120
Z pěkného bůčku se pomalu stává nejcennější a nejdražší kus masa. To je všude krkovice plec kýta kotleta za 80, ale bůček za 120
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hamoune, opravdu mana jaj to je rychta, to by bylo, jen nevím jestli s br. salátem, to už stejně nevyzkouším, počítám, že zítra ho dorazíme, on by ještě asi vydržel, je v komoře, blízko bodu mrazu... ale stejně nevydrží...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19162
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hele... já bych asi mohl bůček i s rýži nebo špagetami to je jedno ...
Musím říct, že to byl za celý rok můj úplně nejlepší oběd ...
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Musím říct, že to byl za celý rok můj úplně nejlepší oběd ...
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10659
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Je jedno, s čím ten bůček bude, když stejně sníš jen ten bůček
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Podvlada
DDD Hamoune no to jsi ty, tvoje vášeň pro vše dobré ohledně rejže jsme měli taky kdysi velké debaty, na xantia clubu na chatu a pak i na živo na srazu, to už teda bylo hodně veselo, vidím to pořád jako dnes, toho postaršího kámoše Ajéna od Plzně a totálního guru přes hydrauliku Pat-Mata z Brna, řešil se furt a dokolečka dokola guláš s rýží, ano nebo ne...to by člověk musel zažít, dva hlavní aktéři, protivníci v debatě, oba těžký originál... doslova herecké etýdy, scénky se konaly...ani nemusely moc mluvit, nic říkat, z řeči jejich těla, obzvláště Ajéna bylo vše hned patrné
DDD Hamoune no to jsi ty, tvoje vášeň pro vše dobré ohledně rejže jsme měli taky kdysi velké debaty, na xantia clubu na chatu a pak i na živo na srazu, to už teda bylo hodně veselo, vidím to pořád jako dnes, toho postaršího kámoše Ajéna od Plzně a totálního guru přes hydrauliku Pat-Mata z Brna, řešil se furt a dokolečka dokola guláš s rýží, ano nebo ne...to by člověk musel zažít, dva hlavní aktéři, protivníci v debatě, oba těžký originál... doslova herecké etýdy, scénky se konaly...ani nemusely moc mluvit, nic říkat, z řeči jejich těla, obzvláště Ajéna bylo vše hned patrné
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19162
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
A to za ne.. bůček se musí "ředit" ...podvlada píše:Je jedno, s čím ten bůček bude, když stejně sníš jen ten bůček
Ale vylepší jakoukoliv přílohu
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19162
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dobře pomaštěná rýže je výborná
a s omáčkou taky super u guláše jsem ještě neměl, ale proč ne dal bych si
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
a s omáčkou taky super u guláše jsem ještě neměl, ale proč ne dal bych si
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14877
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Rejži ke guláši už jsem měl, to je cajk. K bůčku by mě to nenapadlo, ale proč ne. Ale těstoviny k bůčku, to je kekel.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22762
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Kdyz mam na vyber, tak bych si ryzi asi nevybral... ale nekde v divocine s varicem na bombicky je podstatne jednodussi uvarit ryzi nez knedliky
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19162
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hele .. já bych si to primárně taky nevybral ... beru vždy bramborovou kaši k tomu bůčku myslím
Ps: u pár dní jde editovat v Tapatalku normálně příspěvky
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Ps: u pár dní jde editovat v Tapatalku normálně příspěvky
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- HAD
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 1464
- Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Vladimír Šitavanc
- Bydliště: Liberec
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak se taky pochlubím. Moje první svíčková Wellington.
Příloha pečené brambory, podlité omáčkou z červeného vína Syrah a hovězího vývaru. Na první pokus to nedopadlo špatně.
Příloha pečené brambory, podlité omáčkou z červeného vína Syrah a hovězího vývaru. Na první pokus to nedopadlo špatně.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14877
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tohle jídlo teda vůbec neznám, ale rozhodně vypadá, že by stálo za ochutnání
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19162
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
no ona to neni zadna prdel ... a musi to byt pecka
... s poklonou
... s poklonou
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- HAD
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 1464
- Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Vladimír Šitavanc
- Bydliště: Liberec
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Děkuji. Chutnalo to skvěle, hovězí se rozpouštělo na jazyku. Není to náročné na specifický postup jako spíš na na čas. Aby byl oběd v sobotu v poledne, tak příprava začala ve středu ráno . Fyzicky nejnáročnější bylo krájení cibule a hub na vnitřní šťavnatý obal. Ale ta chuť tu námahu bohatě vynahradila. Doporučuji vyzkoušet.