Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Dneska ještě jednou tiramisu a pak mořský vlk na grilu
Přílohy
DSC_0133.JPG
DSC_0135.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
yeti
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3029
Registrován: úte říj 26, 2010 3:20 pm

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od yeti »

IMG_20220626_133923.jpg
,,,,| (*_^) |,,,,
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2304
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

yeti píše: ned čer 26, 2022 1:41 pm IMG_20220626_133923.jpg
,,,,| (*_^) |,,,,
Juj to je ale veliká krása...
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2304
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Cheza píše: ned čer 26, 2022 1:23 pm Dneska ještě jednou tiramisu a pak mořský vlk na grilu
Obojí senzace, to sis pošmákl.
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24341
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Dnes jsem vařil svou taliánskou šlichtičku, po dlouhé době teda, chutná to báječně, česnek, žampiony, olivy, šunka od kosti-lehce vše postupně orestnout, nějaká ta italská rajčatová mňága do toho, víno už vynechávám, bo hodně oliv dají potřebnou kyselost a taky víno nepijem, tak co s ním pak, tu na chalupě... Posypat zlehka sýrem ála parmazán, ledový salát k tomu musí být, no a špágy samozřejmě. Čerstvá bazalka zpoza okna v komoře chalupy, provensálské koření, pepř, tečka... je těžké se nepřežrat, ale tentokrát jsme byli na sebe přísní, cosik jsem shodil, pomalu najíždím na odhlehčenější styl, už je to znát :-)
Moje žena klasicky zalepila mega hrnec s touto pochutinou izolepou, opravdu jo :-) jinak by to nedala a zabořila se do něj, i když teda pro mě není blbá izolepa překážkou, ale jistý smysl, varování to má :-)
Edit: je to šíleně jednoduché vaření, navíc velice rychlé, vděčné, takové témeř chlapské dalo by se říct-míšať a míšať :-)
Přílohy
IMG_20220702_145430.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19164
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Hrnec s izolepou je nejlepší Info dne ... luxus ..

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Susede, paráda!!! Kdybys vynechal ty hřiby, už bych byl u Vás na chalupě na hostování.... My dnes budem připravovat nějakého lososa a pstruha z moře, kterého mi dovezl bratr z Švécka, takže to bude natural ultra organic bio šugr frí košér Halal nonvegan a hlavně doufám dobré...:-D
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24341
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

hamoun píše: ned črc 03, 2022 8:36 am Hrnec s izolepou je nejlepší Info dne ... luxus .. ObrázekObrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
:-D Jj mě to taky opět pobavilo, najednou vidím hrnec zalepený... :-) :-) není to prvně, moje žena je ujetá na špágy, konkrétně z těstovin právě na špágy, tak na noc ten hrnec zalepený občas bývá =) :-)
Šamane a ty žampiony z plechovky by jsi nepozřel? Když tak udělám příště bez nich, nebo dvě dávky, no problem, domluvíme se a stavíš se...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5168
Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
Jméno a příjmení: Petr Němec
Bydliště: Beskydy

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od petr »

to je divné , šaman co nejí hřiby to nejde dohromady ;-D
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24341
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-D :-D že jo, přitom je taky sbírá o sto šest a jak mu to jde a vyzná se-zas chodící šaman encyklopedie :-) =) šaman by měl aspoň jít po houbičkách :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5607
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Vrátil se mi syn z víkendového rybaření. Tak jsem vyndala koupenou rybu z mrazáku a jdem grilovat :-DDD
Přílohy
received_1066154564285744.jpeg
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19164
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

:-DDD

PARÁDA :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19164
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Neuvařil, ale bylo to dobrý :)

Obrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5607
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Asi by mi to nevadilo
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Tak na závěr by to chtělo něco sladkého :-)

Meruňkový koláč a borůvkové tiramisu
Přílohy
DSC_0140.JPG
DSC_0145.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“