Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dneska ještě jednou tiramisu a pak mořský vlk na grilu
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
Subaru Forester SF 90kW MY98
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2304
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Juj to je ale veliká krása...
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2304
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Obojí senzace, to sis pošmákl.
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24341
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnes jsem vařil svou taliánskou šlichtičku, po dlouhé době teda, chutná to báječně, česnek, žampiony, olivy, šunka od kosti-lehce vše postupně orestnout, nějaká ta italská rajčatová mňága do toho, víno už vynechávám, bo hodně oliv dají potřebnou kyselost a taky víno nepijem, tak co s ním pak, tu na chalupě... Posypat zlehka sýrem ála parmazán, ledový salát k tomu musí být, no a špágy samozřejmě. Čerstvá bazalka zpoza okna v komoře chalupy, provensálské koření, pepř, tečka... je těžké se nepřežrat, ale tentokrát jsme byli na sebe přísní, cosik jsem shodil, pomalu najíždím na odhlehčenější styl, už je to znát
Moje žena klasicky zalepila mega hrnec s touto pochutinou izolepou, opravdu jo jinak by to nedala a zabořila se do něj, i když teda pro mě není blbá izolepa překážkou, ale jistý smysl, varování to má
Edit: je to šíleně jednoduché vaření, navíc velice rychlé, vděčné, takové témeř chlapské dalo by se říct-míšať a míšať
Moje žena klasicky zalepila mega hrnec s touto pochutinou izolepou, opravdu jo jinak by to nedala a zabořila se do něj, i když teda pro mě není blbá izolepa překážkou, ale jistý smysl, varování to má
Edit: je to šíleně jednoduché vaření, navíc velice rychlé, vděčné, takové témeř chlapské dalo by se říct-míšať a míšať
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19164
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Hrnec s izolepou je nejlepší Info dne ... luxus ..
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Susede, paráda!!! Kdybys vynechal ty hřiby, už bych byl u Vás na chalupě na hostování.... My dnes budem připravovat nějakého lososa a pstruha z moře, kterého mi dovezl bratr z Švécka, takže to bude natural ultra organic bio šugr frí košér Halal nonvegan a hlavně doufám dobré...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24341
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jj mě to taky opět pobavilo, najednou vidím hrnec zalepený... není to prvně, moje žena je ujetá na špágy, konkrétně z těstovin právě na špágy, tak na noc ten hrnec zalepený občas bývá
Šamane a ty žampiony z plechovky by jsi nepozřel? Když tak udělám příště bez nich, nebo dvě dávky, no problem, domluvíme se a stavíš se...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5168
- Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
- Jméno a příjmení: Petr Němec
- Bydliště: Beskydy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
to je divné , šaman co nejí hřiby to nejde dohromady
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24341
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
že jo, přitom je taky sbírá o sto šest a jak mu to jde a vyzná se-zas chodící šaman encyklopedie šaman by měl aspoň jít po houbičkách
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Vrátil se mi syn z víkendového rybaření. Tak jsem vyndala koupenou rybu z mrazáku a jdem grilovat
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19164
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
PARÁDA
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19164
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Neuvařil, ale bylo to dobrý
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Asi by mi to nevadilo
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak na závěr by to chtělo něco sladkého
Meruňkový koláč a borůvkové tiramisu
Meruňkový koláč a borůvkové tiramisu
Subaru Impreza WRX MY 2008