Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Dnes repeté a dojezeno, poklizeno :-) z jedné křížové kosti pro mě dva obědy, tj co říct, tak dávejte sem co vy zase kuchtíte, či jen řízeně- nezřízeně degustujete.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Dneska asi všichni drží hladovku, tak přidám aspoň něco :-)
Přílohy
DSC_0215.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

To je romantika, vypadá to na pěknej páreček, úplnej sex na talíři.... Panenka s Kubou?
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

To ses hodně netrefil :-) příloha je obyčejná rýže se žampióny. Maso zatím psát nebudu, jestli někdo uhádne?
Subaru Impreza WRX MY 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Je to trochu rozmazané, tak mě to přišlo už prvně jak nějaký obyč kabík, kabanos, jen mírně zdeformovaný, jakoby predzvykany 😆
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Je to krutí krk... :-)
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19132
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

no vypada to fakt dobre :)
ja zatim vzdy ojidal jen ty kureci :)
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5585
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Krk mi napadl, ale kdo by se s tím obíral😂. Hlavně, že je tam ta slaninka, aby to bylo trochu zdravější
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4329
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od OZP »

Vcera pomerne prekvapivy "kulinarsky" zazitek v centru Prahy:
1. Masna Kozi: Dali jsme si obyc sekanou v housce a bylo to proste skvely! Dobra krupava houska, akorat tlustej platek hrozne dobry sekany, akorat mnozstvi horcice. Strasne me potesilo, jak to bylo dobry- takova obycejna vec, ale byla proste dokonale pripravena a chutove vyvazena- ani malo, ani moc, proste akorat. A moc mila obsluha. Za 66Kc.
Tony si to rval do pusy takovym zpusobem, ze me pri to kousnul do prstu. A Mari se ani neofrnovala nad plnotucnou horcici, a jedla a jedla.

2. Trdelnik na vanocnich trzich: Chodime s detma na prochazky do centra pravidelne, takze behem roku ochutnam docela dost trdelniku. Byvaji vselijake. Ale vcera, na tech vanocnich trzich, kde bych ho cekal nejmensi a nejodflaklejsi, byl naopak snad nejlepsi, co jsem kdy jedl- porce akorat (rozhodne ne turisticky odbyta), testo krupave a uvnitr nadychane (nebyl nedopeceny), mandlovo cukrovy obal akorat sladky a dokonce kousky mandli (coz uz mimo sezonu bezne nebyva). Byl fakt dobrej, tak dobrej, ze jsme si koupili jeste jeden na cestu k autu. 90Kc.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19132
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

krasne ceny .. .a kdyz je to takhle dobre, tak to proste potesi ... je to radost :) kousnuti do prstu pobavilo :-D
škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Hamoun: kuřecí mají málo masa. To by jich člověk musel sníst aspoň 50 :-)
Holanďanka: maso od kosti je obecně často nejlepší a tohle je za mě nejlepší část z krůty, samozřejmě slanina tomu taky pomohla :-)
OZP: to jsou ceny skoro jak za komančů :-D
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19132
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Cheza píše: úte lis 29, 2022 11:18 am Hamoun: kuřecí mají málo masa. To by jich člověk musel sníst aspoň 50 :-)
no vsak kureci jsou jen na chut po uvareni polivky ... ne jako jidlo :)
najist se y toho podle me neda ani pri 50ks :D
škoda superb
ex WRX 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Jakékoliv zrní s houbou považuji za Kubu....
I když normální neochuzeny Kuba je sakra rozdíl, stačí houby na sádle a česnek mezi kroupy nebo celou pšenici ,,,,| (*_^) |,,,,
, bejt ještě slanina tak už to přestává být chudinské jidlo :-D
Jdu namočit pšenici :-DDD jsem dostal na to chuť
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
fox
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
Jméno a příjmení: Petr
Bydliště: Votice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od fox »

Včerejší pokus o goudu, po 16 hodinach lisování. Z 10 litrů mléka, váha 1,2 kg.
F9FE7CE9-4320-4F59-8007-CE40B14CDD35.jpeg
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Cibule česnek houby slanina sádlo a pšenice, takovej pardubickém Kuba....bude
Přílohy
IMG_20221130_161208_093.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“