Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19165
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já jsem taky až pro maso případně co z něj vznikne ...
To zvíře chápu, že ho sním ... ale chuť na jídlo mi to neudělá ...
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
To zvíře chápu, že ho sním ... ale chuť na jídlo mi to neudělá ...
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10653
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Mazlit se s divočákem?Holaňďanka píše: ↑pon led 30, 2023 7:39 pm Takto už mi to nevadí, ale předtím jo. Vždy to mělo srst a dalo by se to zaživa mazlit
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Když jsem dřív jezdíval na farmu pro jehněčí, tak jsem s tím problém neměl, ale nějak s postupujícím věkem mě ta začlo vadit a dnes už jehněčí prakticky nejím. A když příbuzný naposledy zabíjel kůzle, tak to bylo peklo, sice moc dobrý, ale víckrát už jsem to nejedl. Ještě mám trochu problém s telecím, ale to mám jednou za uherský rok. S ostatním masem už naštěstí problém nemám
Jinak divočina je na zpestření fajn, ale v takovém množství bych se jí hodně rychle prejedl
Jinak divočina je na zpestření fajn, ale v takovém množství bych se jí hodně rychle prejedl
Subaru Impreza WRX MY 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nejdřív odchlupit pak pomazlit
Tradičně zahajuju Daňka kotletkou, takové jemné mini roštěnky
Z kance raději obaluju na minirizecky
Tradičně zahajuju Daňka kotletkou, takové jemné mini roštěnky
Z kance raději obaluju na minirizecky
Naposledy upravil(a) Goba dne úte led 31, 2023 12:22 pm, celkem upraveno 2 x.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jooo takto to vypadá žratelněji
Nech si chutnat
Nech si chutnat
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak taky něco přidám. Králíček na zelenině.
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tom by mě zabil
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ty chceš kousek viď?
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19165
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
kousek z kousku .. to se ani nevyplatí chtít ne?
je to určitě děsně zdravé
obdivuju každého, kdo si s tím jídlem tak hraje ...
tolik krájení zeleniny .. a .. no mazec ...
jako na talíři bych to uvítal
je to určitě děsně zdravé
obdivuju každého, kdo si s tím jídlem tak hraje ...
tolik krájení zeleniny .. a .. no mazec ...
jako na talíři bych to uvítal
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jak kousek z kousku? Však je to celý králíček. Jen nechápu, proč tak roztomilé zvířátko vypadá jako......
- StandaB
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3662
- Registrován: pát led 03, 2020 2:20 pm
- Jméno a příjmení: Stanislav Becvar
- Bydliště: Nürnberg
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Myslis "Vetrelec, prvni dil"??
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5607
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová