Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10650
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Není guláš jako guláš, třebas mexický guláš s hráškem se normálně podává s rýží, perkelt s těstovinama apod.
A bůček za 120 je předraženej, dnes jsem jel pro 2 kila do Globusu, bez kosti za 89 Kč kilo. Už je naloženej se solí a česnekem, do trouby půjde zítra, bude na středu.
A bůček za 120 je předraženej, dnes jsem jel pro 2 kila do Globusu, bez kosti za 89 Kč kilo. Už je naloženej se solí a česnekem, do trouby půjde zítra, bude na středu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Užívám si dobrot získaných (díky Šímovi - domácí produkty, šunka, slaniny hňápané želé a sýry.) Díky, mňam
A když vy tu do mne bůčkem, tak já aspoň kolenem.
A když vy tu do mne bůčkem, tak já aspoň kolenem.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24328
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Chtěl jsem napsat jen při pouhém pohledu na fotky, že to muselo být časově hodně náročné a ty už mezitím...vypadá to úžasně, muselo to chutnat nadmíru, tedy mimořádně dobře, hmmm.HAD píše: ↑pon pro 27, 2021 3:48 pm Děkuji. Chutnalo to skvěle, hovězí se rozpouštělo na jazyku. Není to náročné na specifický postup jako spíš na na čas. Aby byl oběd v sobotu v poledne, tak příprava začala ve středu ráno . Fyzicky nejnáročnější bylo krájení cibule a hub na vnitřní šťavnatý obal. Ale ta chuť tu námahu bohatě vynahradila. Doporučuji vyzkoušet.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24328
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jj na mexický guláš s rýží jsem zvyklý z práce, ten oni umí udělat, je to fakt moc dobré, s hráškem, přesně jak říkáš, na ten se vždy těším, super kombinace!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24328
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ty si to umíš vždy tak pěkně vyskládat, zkombinovat hlavně, že chutnalo.
Oooo kolena kolena, nechť přiblíží se k Šamanovi pěkná práce!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19114
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
to koleno vypadá úplně .... k sežrání no L U X U S . . .
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Zatím jen vařené, zítra dostane snad křupavý kabátek. ( Mimochodem, aj vařené bylo prudce jedlé.)
A experimentálně jsem zkusil aj sulc, protože to krásně lepilo, ale jak to dopadne, uvidím až ráno
A experimentálně jsem zkusil aj sulc, protože to krásně lepilo, ale jak to dopadne, uvidím až ráno
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24328
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
ty by jsi vážně dostal i vegana, tvé popisky jsou vyjímečné susede, naprosto
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
pod stromkem se nám sešlo pár steaků, tak jsme včera udělali předsilvestrovskou gril párty...asi z toho bude tradice
rib eye, rump, chuck tender...
bohužel při násladné žranici jsem to nevyfotil v řezu
rib eye, rump, chuck tender...
bohužel při násladné žranici jsem to nevyfotil v řezu
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14844
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ale to vypadá na moc hezkou tradici
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6343
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
My jsme teda negrilovali, ale opekali jsme si vcera venku burty, to byla mnamka .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20617
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
My si dneska dali klasiku
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19114
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
vy si na te plavbe teda zerete ...
nadhera
i ty grilovacky venku
nadhera
i ty grilovacky venku
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Chlapi už mě neserte, já pekl libový bůček a jsem nafouklý jak nemocná kráva.
Přibral jsem 5 kilo a je čas na přecevzetí
Ale máte to krásné, jsem přežraný a ležím mrknu na vaše dobroty a jedl bych dál
Přibral jsem 5 kilo a je čas na přecevzetí
Ale máte to krásné, jsem přežraný a ležím mrknu na vaše dobroty a jedl bych dál
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Suzuki Swift 2015 mama car
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3905
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
bůček má být tučný
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)