Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19041
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Já jsem taky až pro maso případně co z něj vznikne ...
To zvíře chápu, že ho sním ... ale chuť na jídlo mi to neudělá ...

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10644
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Mira »

Holaňďanka píše: pon led 30, 2023 7:39 pm Takto už mi to nevadí, ale předtím jo. Vždy to mělo srst a dalo by se to zaživa mazlit😕
Mazlit se s divočákem? :-)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1227
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Když jsem dřív jezdíval na farmu pro jehněčí, tak jsem s tím problém neměl, ale nějak s postupujícím věkem mě ta začlo vadit a dnes už jehněčí prakticky nejím. A když příbuzný naposledy zabíjel kůzle, tak to bylo peklo, sice moc dobrý, ale víckrát už jsem to nejedl. Ještě mám trochu problém s telecím, ale to mám jednou za uherský rok. S ostatním masem už naštěstí problém nemám :-)

Jinak divočina je na zpestření fajn, ale v takovém množství bych se jí hodně rychle prejedl :-)
Subaru Impreza WRX MY 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1412
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Nejdřív odchlupit pak pomazlit [BANANA]
Tradičně zahajuju Daňka kotletkou, takové jemné mini roštěnky
Z kance raději obaluju na minirizecky
Přílohy
DSC_2221.JPG
Naposledy upravil(a) Goba dne úte led 31, 2023 12:22 pm, celkem upraveno 2 x.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5510
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Jooo takto to vypadá žratelněji
Nech si chutnat
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5510
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Tak taky něco přidám. Králíček na zelenině.
Přílohy
16752709643203956411780620908263.jpg
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1199
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vrtasp »

Toytka?!?
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5510
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Tom by mě zabil😂😂😂
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1199
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vrtasp »

Jako hrob 😉
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5510
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Ty chceš kousek viď?😂😂😂😂
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1199
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vrtasp »

To je jasný 🤣
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19041
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

kousek z kousku .. to se ani nevyplatí chtít ne? :)
je to určitě děsně zdravé :)

obdivuju každého, kdo si s tím jídlem tak hraje ...
tolik krájení zeleniny .. a .. no mazec ... :)

jako na talíři bych to uvítal :)
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5510
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Jak kousek z kousku? Však je to celý králíček. Jen nechápu, proč tak roztomilé zvířátko vypadá jako......😏😂😂😂
Přílohy
IMG20230201171229.jpg
Uživatelský avatar
StandaB
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3651
Registrován: pát led 03, 2020 2:20 pm
Jméno a příjmení: Stanislav Becvar
Bydliště: Nürnberg

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od StandaB »

Myslis "Vetrelec, prvni dil"?? :-DDD
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5510
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

:-DDD
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“