Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14705
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jirko, my taky tak Akorát jsme dožrali a vyrazili to ven rozchodit
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Pěkné bašty se tu sešly...to jo! Jen doplním svoji predsilvestrovskou akci s kolenem. To, co přežilo uvaření (manželka to móc pěkně rozjela), jsem upekl a moc toho nezbylo, jen pás tvrdší pokožky
Jen ten sulc se moc nepovedl, něgdy příště....
Jen ten sulc se moc nepovedl, něgdy příště....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- bonboniera
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 797
- Registrován: sob srp 15, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Vit Pochman
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Subaru Outback 3.0R, 5AT, 2009
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
V lednu budou zase na objednávku dovážet čerstvou zeleninu a ovoce z Kréty. Mohu jen doporučit:
https://www.greekmarket.cz/ovoce-zeleni ... t=campaign
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnešní večeře, jelení ragú na portském víně:
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Kousek ryby na večeřu
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6320
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Rybka nikdy neurazi .
Behem 14 dni druha davka kimchi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Behem 14 dni druha davka kimchi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24183
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Kimchi. Vm jen, že ten výraz existuje, už jsem na to někde narazil, musel jsem si to teď přiznám se dohledat to je naloženo podobně jako utopenci ? vydrží to po otevření delší dobu poživatelné? Chtělo by to okusit, neznám.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24183
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jak jsem už psal, miluji štrůdl, ale ukrutně teda!!! Dal jsem si od něj pár měsíců pauzu a tak jsem si jej dnes dal po snídani ke kávě- boží start, balzám na nervy!!! Pamatuji ještě štrůdl od babičky, domácí listové těsto, to bylo něco uffff, bomby, pecky, atomovky na chuťové pohárky vždy se mě babi smála, že jsem štrůdlový, na sladké...
Kdybych se nekrotil, sežeru jak nic obě nohavičky na posezení, takhle jsem sežral jen jednu a půl po snídani a pak po obědo večeři. Musel jsem si nechat něco na neděli.
Po štrůdlu není těžko- jen lehce, dietně lístové těsto přeci, jablka a ořechy ze zahrady, tj mana kurec pulec Šímo!
No a na oběd polévka, opět má nejoblíbenější z křížových kostí plus morková kost, tak tohle je peklo, nebo nebe, teda oboje!!! Tak nádherně zlatavá farba to je a tak mimořádně chutná, posypal jsem polévku ještě sušeným líbečkem ze zahrádky, oj oj, to se nedá dožrat se tímhle nebíčkem v papuli.
A pak rizoto, bez masa, boží záležitost, samá zelenina, víc druhů teda, jen jsem zapomněl na žampiony a na lusky, posypané sýrem a zakysaná smetana k tomu, nádhera.
Snažím se ubrat tuků a masa, už jsem dal asik 1kg dolů chce to hlavně pohyb a střídmější stravu, více fitka, cítím se lépe, jen tak dál Šímo! Důkazem mé snahy je, že jsem si dal v pátek jen tři klobásky od kolegyně, co se loučila u nás v práci, hm domácí klobásy z Hovězího- vesnice tu. Zbytek jsem rozdal při odchodu z práce v pátek, na dílně u kolegy, kluci si pošmakovali a já trpěl.
Jinak podruhé se mě stalo, že fotka je příliš veliká, já si tak lebedil, že tohle už je historie, no tj jedno, chápu to, tak zmenšuji, to obracení fotek je taky podivné, jednou to udělá z pár případů. Malé věci, vím. Fotka měla jak se dívám 13,2 MB, omezení je jasné.
Kdybych se nekrotil, sežeru jak nic obě nohavičky na posezení, takhle jsem sežral jen jednu a půl po snídani a pak po obědo večeři. Musel jsem si nechat něco na neděli.
Po štrůdlu není těžko- jen lehce, dietně lístové těsto přeci, jablka a ořechy ze zahrady, tj mana kurec pulec Šímo!
No a na oběd polévka, opět má nejoblíbenější z křížových kostí plus morková kost, tak tohle je peklo, nebo nebe, teda oboje!!! Tak nádherně zlatavá farba to je a tak mimořádně chutná, posypal jsem polévku ještě sušeným líbečkem ze zahrádky, oj oj, to se nedá dožrat se tímhle nebíčkem v papuli.
A pak rizoto, bez masa, boží záležitost, samá zelenina, víc druhů teda, jen jsem zapomněl na žampiony a na lusky, posypané sýrem a zakysaná smetana k tomu, nádhera.
Snažím se ubrat tuků a masa, už jsem dal asik 1kg dolů chce to hlavně pohyb a střídmější stravu, více fitka, cítím se lépe, jen tak dál Šímo! Důkazem mé snahy je, že jsem si dal v pátek jen tři klobásky od kolegyně, co se loučila u nás v práci, hm domácí klobásy z Hovězího- vesnice tu. Zbytek jsem rozdal při odchodu z práce v pátek, na dílně u kolegy, kluci si pošmakovali a já trpěl.
Jinak podruhé se mě stalo, že fotka je příliš veliká, já si tak lebedil, že tohle už je historie, no tj jedno, chápu to, tak zmenšuji, to obracení fotek je taky podivné, jednou to udělá z pár případů. Malé věci, vím. Fotka měla jak se dívám 13,2 MB, omezení je jasné.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6320
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Joo strudl, to taky muzu . Akorat bych uz nedokazal snist ani jeden celej, pulku jo .
Ke kimchi, neda se rict, ze by to bylo jako utopenci. Ja ho delam podle tohohle receptu: https://fresh.iprima.cz/jak-na/pripravt ... y-vitaminu a davam tam navic jeste bilou redkev. Otevreny v ledici nam to vydrzi do 14 dnu, vydrzelo by to urcite dyl .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ke kimchi, neda se rict, ze by to bylo jako utopenci. Ja ho delam podle tohohle receptu: https://fresh.iprima.cz/jak-na/pripravt ... y-vitaminu a davam tam navic jeste bilou redkev. Otevreny v ledici nam to vydrzi do 14 dnu, vydrzelo by to urcite dyl .
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10609
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak to jsme našli stejný recept, taky se na něj chystám měli jsme pár kupovaných, byly výborný, ale chci zkusit vlastní no
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1402
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jednoduchá klasika, pasoval by mi po tom ten simuv štrůdl sakra
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jste mi s těmi štrůdly udělali chuť, že jsem musel dnes taky jeden udělat. A k tomu aspoň ještě polívku.
Subaru Impreza WRX MY 2008
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10609
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já mám naložený kimchi, tak jsem zvědavej, co z něj bude
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6320
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Budu delat o vikendu dalsi varku, tahle se povedla .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek