Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1412
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Krásně to podporuje slintavost !
Z pěkného bůčku se pomalu stává nejcennější a nejdražší kus masa. To je všude krkovice plec kýta kotleta za 80, ale bůček za 120 <:-<
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Hamoune, opravdu mana :-) ,,,,| (*_^) |,,,, jaj to je rychta, to by bylo, jen nevím jestli s br. salátem, to už stejně nevyzkouším, počítám, že zítra ho dorazíme, on by ještě asi vydržel, je v komoře, blízko bodu mrazu... :-) ale stejně nevydrží...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19043
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Hele... já bych asi mohl bůček i s rýži nebo špagetami :-) to je jedno ...

Musím říct, že to byl za celý rok můj úplně nejlepší oběd ... :-D

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10634
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od podvlada »

Je jedno, s čím ten bůček bude, když stejně sníš jen ten bůček 😂
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Podvlada :-)
:-D DDD Hamoune no to jsi ty, tvoje vášeň pro vše dobré :-) ohledně rejže jsme měli taky kdysi velké debaty, na xantia clubu na chatu a pak i na živo na srazu, to už teda bylo hodně veselo, vidím to pořád jako dnes, toho postaršího kámoše Ajéna od Plzně a totálního guru přes hydrauliku Pat-Mata z Brna, řešil se furt a dokolečka dokola guláš s rýží, ano nebo ne...to by člověk musel zažít, dva hlavní aktéři, protivníci v debatě, oba těžký originál... :-) doslova herecké etýdy, scénky se konaly...ani nemusely moc mluvit, nic říkat, z řeči jejich těla, obzvláště Ajéna bylo vše hned patrné :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19043
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

podvlada píše:Je jedno, s čím ten bůček bude, když stejně sníš jen ten bůček Obrázek
A to za ne.. bůček se musí "ředit" ... :)
Ale vylepší jakoukoliv přílohu :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19043
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Dobře pomaštěná rýže je výborná :)

a s omáčkou taky super :) u guláše jsem ještě neměl, ale proč ne ;) dal bych si :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14826
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Rejži ke guláši už jsem měl, to je cajk. K bůčku by mě to nenapadlo, ale proč ne. Ale těstoviny k bůčku, to je kekel.
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22682
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od spm »

Kdyz mam na vyber, tak bych si ryzi asi nevybral... ale nekde v divocine s varicem na bombicky je podstatne jednodussi uvarit ryzi nez knedliky :-D

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk

Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19043
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Hele .. já bych si to primárně taky nevybral ... beru vždy bramborovou kaši :) k tomu bůčku myslím :)

Ps: u pár dní jde editovat v Tapatalku normálně příspěvky :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk



škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
HAD
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1464
Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Vladimír Šitavanc
Bydliště: Liberec

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od HAD »

Tak se taky pochlubím. Moje první svíčková Wellington.
Příloha pečené brambory, podlité omáčkou z červeného vína Syrah a hovězího vývaru. Na první pokus to nedopadlo špatně.
20211225_104227.jpg
20211225_104936.jpg
20211225_111728.jpg
20211225_113133.jpg
HAD

Forester 2.0 XT AT, MY2014,
Obrázek
XV 2.0 iS e-boxer
Obrázek
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14826
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Tohle jídlo teda vůbec neznám, ale rozhodně vypadá, že by stálo za ochutnání :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
HAD
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1464
Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Vladimír Šitavanc
Bydliště: Liberec

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od HAD »

HAD

Forester 2.0 XT AT, MY2014,
Obrázek
XV 2.0 iS e-boxer
Obrázek
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19043
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

no ona to neni zadna prdel ... a musi to byt pecka :)
... s poklonou :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
HAD
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1464
Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Vladimír Šitavanc
Bydliště: Liberec

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od HAD »

Děkuji. Chutnalo to skvěle, hovězí se rozpouštělo na jazyku. Není to náročné na specifický postup jako spíš na na čas. Aby byl oběd v sobotu v poledne, tak příprava začala ve středu ráno ;-D . Fyzicky nejnáročnější bylo krájení cibule a hub na vnitřní šťavnatý obal. Ale ta chuť tu námahu bohatě vynahradila. Doporučuji vyzkoušet.
HAD

Forester 2.0 XT AT, MY2014,
Obrázek
XV 2.0 iS e-boxer
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“