Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Sumec tucny dvoumetrovy, jen kotleta je libova a pupek, po zásahu pánví (*_^) |,,,,
Miniseriál z kuchyně dnešní oběd :-D
Přílohy
IMG_20220803_114459_387.jpg
IMG_20220803_114727_004.jpg
IMG_20220803_115732_083.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Goba: to je ovšem paráda! To si zasloużí neutralizovat :-D
U mne to voní po zeleni.
Tak aspoň sýra kus k tomu....:-)
Přílohy
IMG_20220803_120229.jpg
IMG_20220803_120409.jpg
IMG_20220803_124646.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Goba píše: stř srp 03, 2022 11:50 am Sumec tucny dvoumetrovy, jen kotleta je libova a pupek, po zásahu pánví (*_^) |,,,,
Miniseriál z kuchyně dnešní oběd :-D
Na první dobrou bych řekl, že je to steak z tuňáka :-)

Já dnes taky zůstal u ryby:
Přílohy
DSC_0155.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10659
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od podvlada »

Nemůžu si pomoct, ale vypadá, jak když je fest vysmátá. :-DDD
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

No, je otázkou, čím ji Chorvati krmili. Na cedulce jen bylo, že nebyla použita antibiotika :-D
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19151
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

sumec nadherny ... taky jsem tipoval na tunaka ...

a vysmata ryba je top :-DDD

podvlada se proste umi divat na svet lepe ... :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10659
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od podvlada »

Nevim jestli "lépe", ale "jinak" určitě :-DDD
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vrtasp »

IMG_20220803_174300.jpg
Taky ryba :) :)
Přílohy
IMG_20220803_180803.jpg
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Koukám, včera byl rybí den. Dneska bude co za maso? :-D
Subaru Impreza WRX MY 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Dnes jen proletářská bída, dutej pták ;-D alespoň příjemně okouřen
Přílohy
DSC_2020.JPG
DSCPDC_0002_BURST20220804185143533_COVER.JPG
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19151
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

moje mladi .. na ohni kurata .. to delavali nasi .. kurna .. dobre to bylo :) MOC dobre :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2302
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Goba píše: čtv srp 04, 2022 6:51 pm Dnes jen proletářská bída, dutej pták ;-D alespoň příjemně okouřen
No to je ale veliká krása! To musela být dobrota, taková okouřená poloosa z dutého ptáka!
Víťa Kulíšek 🍗
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Jak napsal Kníže Hamoun I. Mlsný, naší taky tak grilovali a byl to luxus....
Já se pokouším propojit maso,ázyjskou obilovinu a zeleň (červeň) na pokrm.....
Přílohy
IMG_20220805_105423.jpg
IMG_20220805_110656.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10659
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od podvlada »

Plněný papriky jsem kdysi nenáviděl a teď nevyhledávam, takže nedokážu posoudit. Mně na tom naprosto iritovala nijaká chuť rozvařený papriky, slupka co zůstane s puse jako poslední, nijakej vnitřek plnej obyčejný parboiled (nijaký) rejže, minimum masa (který taky bylo nijaký). Prostě divná hmota s divnou konzistencí a různou měrou stravitelnosti. :-D Věřim ale, že když to je z dobrejch paprik a vnitřek je dochucenej, může to bejt i dobrý. Ale když už bych měl nějakej čas věnovat jídlu, asi bych volil něco jinýho. :-)
Tak držím palce ať se to povede a máš lepší výsledky, než já znám :-D
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Uživatelský avatar
Omega23
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 786
Registrován: pon říj 22, 2018 6:45 pm
Jméno a příjmení: Miloš Těsnohlídek
Bydliště: Budweis Kančíkov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Omega23 »

podvlada píše:Plněný papriky jsem kdysi nenáviděl a teď nevyhledávam, takže nedokážu posoudit. Mně na tom naprosto iritovala nijaká chuť rozvařený papriky, slupka co zůstane s puse jako poslední, nijakej vnitřek plnej obyčejný parboiled (nijaký) rejže, minimum masa (který taky bylo nijaký). Prostě divná hmota s divnou konzistencí a různou měrou stravitelnosti. :-D Věřim ale, že když to je z dobrejch paprik a vnitřek je dochucenej, může to bejt i dobrý. Ale když už bych měl nějakej čas věnovat jídlu, asi bych volil něco jinýho. :-)
Tak držím palce ať se to povede a máš lepší výsledky, než já znám :-D
Takhle je dělala babička ,ale já raději rýži vynechávám a zbyly prostor zaplním opět masem.
__________________
Forester 2.0D SJ 2015 MT
Legacy II BG 2,2 1994 MT
Ex.3 x Octavia 1,9TDI
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“