Cleo, tohle by mě určitě šmakovalo
Zuzko kotletky takhle děláváme, teda ingredience jiné a rovnou v jednom pekáčku prokládané s plátky brambor, ale furt je to vždycky bašta, to já ráááád
Žena má spáchala tuto nesmírnou dobrotu- trhané hovězí a vepř maso (odkráté od kostí na polívku) na pálivé paprice a pepři, použilo se to do baget, v nich mix- salátek jak já říkám granátek, cibulka červená zkaramelizovaná dlouze na balsamicu a i druhá jen orestovaná, majonéza, hořčice, kdo chtěl tak i kečup, bagetka zakápnutá oliváčem, okurky...no se švárou jsme si jen mlaskali musím říct
!
Pak ještě květákový nákyp, teda já vím, že vše moc chválím a vše mě děsně chutná, ale tenhle teda je...ten jsem zkusil jen včera v noci, dnes mě stačila jedna bageta na oběd. A k tomu během dne čtyři mufíny- bánánovo ořechové ze špaldové mouky (je to fakt děsný rozdíl, špald mouka mě chutná ve výsledné krmi daleko víc) Díťa si moc pochvaluje ty košíčky na mufíny, praktické...
No a pejsek dostal dvě mističky masíčka z vývaru, aby dobře rostl, jakože se mu daří, je o 10 cm vyšší, než jeho předchůdce v tom samém věku, švára si dělal zářezy
Můj podíl na tom všem- topič kachláčů a koupeny bagety
Hamoune, ještě, že jsi to tu opět otevřel a podělil se svou Hamoun gastro nádherou, jinak by jsme zas neklapali hubou na prázdno