Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19067
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Holaňďanka píše:Máš toho hodně? Dolijeme a jedeme ObrázekObrázek
Ty máš soukromé servisáky :)

Jasně! Mám hromadu! :)

Cleo: to vypadá ale hodně zdravě :-D

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk


škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6340
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od cleo »

Hamoune, asi jo . Brambory, řepa, listový špenát, feta, zakysaná smetana, česnek.


Odesláno z Tapatalku
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5534
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Vypadá to zajímavě 😁
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2905
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od .dundee. »

[quote="Holanďanka]
Však je to co dům dal. Maso na plátky, občas dělám i kuřecí. Sůl, pepř, brambory a nakonec sýr, smetánka a dle libosti slaninka, česnek či bylinky. Jídlo z jednoho pekáče. To je nejlepší. Ať se dílo vydaří [/quote]
To znám, holandské kotlety. Mňam.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5534
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

.dundee. píše: sob bře 18, 2023 8:29 pm [quote="Holanďanka]
Však je to co dům dal. Maso na plátky, občas dělám i kuřecí. Sůl, pepř, brambory a nakonec sýr, smetánka a dle libosti slaninka, česnek či bylinky. Jídlo z jednoho pekáče. To je nejlepší. Ať se dílo vydaří Obrázek
To znám, holandské kotlety. Mňam.
[/quote]

Jen já je mám takové ochuzené 😉
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Cleo, tohle by mě určitě šmakovalo =)
Zuzko kotletky takhle děláváme, teda ingredience jiné a rovnou v jednom pekáčku prokládané s plátky brambor, ale furt je to vždycky bašta, to já ráááád :-)
Žena má spáchala tuto nesmírnou dobrotu- trhané hovězí a vepř maso (odkráté od kostí na polívku) na pálivé paprice a pepři, použilo se to do baget, v nich mix- salátek jak já říkám granátek, cibulka červená zkaramelizovaná dlouze na balsamicu a i druhá jen orestovaná, majonéza, hořčice, kdo chtěl tak i kečup, bagetka zakápnutá oliváčem, okurky...no se švárou jsme si jen mlaskali musím říct =) !
Pak ještě květákový nákyp, teda já vím, že vše moc chválím a vše mě děsně chutná, ale tenhle teda je...ten jsem zkusil jen včera v noci, dnes mě stačila jedna bageta na oběd. A k tomu během dne čtyři mufíny- bánánovo ořechové ze špaldové mouky (je to fakt děsný rozdíl, špald mouka mě chutná ve výsledné krmi daleko víc) Díťa si moc pochvaluje ty košíčky na mufíny, praktické...
No a pejsek dostal dvě mističky masíčka z vývaru, aby dobře rostl, jakože se mu daří, je o 10 cm vyšší, než jeho předchůdce v tom samém věku, švára si dělal zářezy :-)
Můj podíl na tom všem- topič kachláčů a koupeny bagety :-D
Hamoune, ještě, že jsi to tu opět otevřel a podělil se svou Hamoun gastro nádherou, jinak by jsme zas neklapali hubou na prázdno :-)
Přílohy
IMG_20230318_152621.jpg
IMG_20230318_152438.jpg
IMG-20230317-WA0012.jpg
IMG-20230317-WA0011.jpg
IMG_20230318_151947.jpg
Naposledy upravil(a) sima dne sob bře 18, 2023 10:14 pm, celkem upraveno 1 x.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19067
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

no ty bagetky ... kamarade .. to se da i nabalit kamaradovi, ktery bude ochotny si prijet :)
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-DDD kamaráde- kamarádovi...dobře ty na to jdeš kamaráde :-D když se ohlásíš a bude klídek, nebudou velké plány tak se ti na cestu domů nabalí i taková svačinka! :-) moje žena neumí vařit v malém množství, furt jí krotím, no už je to trochu lepší, ale jestli pro tebe teda, tak bez zábran s těmi hrncemi.
Však švára dostal i domů, prý to nemůže už sníst a snad zítra, no za dvě hoďky z domu hlásil, že to sežral a pěkně po studenu :-)
Díťa byla moc ráda, že nám chutná, ona tohleto moc nejí, vůbec teda, krotí se a tak něco takového dělala prvně...vlastně dost často zkouší nové věci, teda i když zdánlivě je to jen furt mufín, či maso tak velice často jiný recept, tj stejně šílené co se dá vše v gastru vymyslet, kolik kombinací neskutečných anebo jen zdánlivě nevýznamné věci a chutná to zas úplně jinak, lidi jsou děsně v tomhle nápadití a s fantazií, jak překvapivé, že :-)
Edit: no a kdyby i bylo hodně práce, tak se nic neděje, pro kamaráda mám zde vždy lopatu schovanou :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19067
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

kamarade .. ja ani nebudu dlouho zdrzovat ... jen tak, abych neprudil ... :-D budu uplne ta nejelpsi navsteva, co jste kdy zazili ... :-DDD
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-DDD :-DDD to věřím :-D ale jak říkám, bude práce- bude... ty lopato, no řekni mě, kde jsi tohle naposled vůči sobě slyšel a zažil na vlastní mozoly?
Ještě máš chuť na bagetky? ;-D neboj, rád si s tebou tu bagetku dám i bez lopaty ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19067
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

clovece, tak takoveho "kamarada" uz mam v Komorni Lhotce na kopcu .. jestli vy nejste vsichni horalove stejni :-DDD
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-DDD jj jsme, jak jsem začal kdysi nabízet lopatu kamarádům z xantia clubu, tak jsem je už neviděl :-D no jeden dojel sem na chalupu i s manželkou, když tu byli v Luhačovicích v lázních, je z Brna, bylo to teda super pohodové, moje žena si jeho manželku doslova zamilovala, je taková zářící, hodná bytost doslova...i jejího manžela Mildu samozřejmě, tj dobrý člověk, hodně fajn, no a kámoš druhý z Přeštic zpod šumaví už důchodce se stále hlásí, vyhrožuje, že dojede, ale lopatu odmítají všichni, je jich víc :-) přesto jsem Mildovi hned vrazil tu nejširší lopatu do ruk, aby se neflákal a mám i foto :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5534
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Tak teď jsem člověk nebude moci dlouho nic dát. Po takové nádheře 👍
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5534
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Krásný čas a já budu mít skoro hotovo 😁
Přílohy
IMG20230319101718.jpg
IMG20230319104631.jpg
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5534
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

A oběd dnes venku 😁
Přílohy
IMG20230319123222.jpg
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“