Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10643
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Mira »

Není guláš jako guláš, třebas mexický guláš s hráškem se normálně podává s rýží, perkelt s těstovinama apod.
A bůček za 120 je předraženej, dnes jsem jel pro 2 kila do Globusu, bez kosti za 89 Kč kilo. Už je naloženej se solí a česnekem, do trouby půjde zítra, bude na středu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3074
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Užívám si dobrot získaných (díky Šímovi - domácí produkty, šunka, slaniny hňápané želé a sýry.) Díky, mňam
A když vy tu do mne bůčkem, tak já aspoň kolenem.
Přílohy
IMG_20211228_133659.jpg
IMG_20211228_212158.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

HAD píše: pon pro 27, 2021 3:48 pm Děkuji. Chutnalo to skvěle, hovězí se rozpouštělo na jazyku. Není to náročné na specifický postup jako spíš na na čas. Aby byl oběd v sobotu v poledne, tak příprava začala ve středu ráno ;-D . Fyzicky nejnáročnější bylo krájení cibule a hub na vnitřní šťavnatý obal. Ale ta chuť tu námahu bohatě vynahradila. Doporučuji vyzkoušet.
Chtěl jsem napsat jen při pouhém pohledu na fotky, že to muselo být časově hodně náročné a ty už mezitím...vypadá to úžasně, muselo to chutnat nadmíru, tedy mimořádně dobře, hmmm.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Mira píše: pon pro 27, 2021 5:39 pm Není guláš jako guláš, třebas mexický guláš s hráškem se normálně podává s rýží, perkelt s těstovinama apod.
Jj na mexický guláš s rýží jsem zvyklý z práce, ten oni umí udělat, je to fakt moc dobré, s hráškem, přesně jak říkáš, na ten se vždy těším, super kombinace!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Šaman píše: úte pro 28, 2021 9:28 pm Užívám si dobrot získaných (díky Šímovi - domácí produkty, šunka, slaniny hňápané želé a sýry.) Díky, mňam
A když vy tu do mne bůčkem, tak já aspoň kolenem.
Ty si to umíš vždy tak pěkně vyskládat, zkombinovat :-) =) hlavně, že chutnalo.
Oooo kolena kolena, nechť přiblíží se k Šamanovi :-) pěkná práce!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19027
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

to koleno vypadá úplně .... k sežrání :) no L U X U S . . . :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3074
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Zatím jen vařené, zítra dostane snad křupavý kabátek. ( Mimochodem, aj vařené bylo prudce jedlé.)
A experimentálně jsem zkusil aj sulc, protože to krásně lepilo, ale jak to dopadne, uvidím až ráno :-)
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Šaman píše: úte pro 28, 2021 11:08 pm Zatím jen vařené, zítra dostane snad křupavý kabátek. ( Mimochodem, aj vařené bylo prudce jedlé.)
A experimentálně jsem zkusil aj sulc, protože to krásně lepilo, ale jak to dopadne, uvidím až ráno :-)
:-D :-D ty by jsi vážně dostal i vegana, tvé popisky jsou vyjímečné susede, naprosto :-D (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Levis29
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 203
Registrován: čtv srp 26, 2021 11:34 am
Bydliště: Opava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Levis29 »

pod stromkem se nám sešlo pár steaků, tak jsme včera udělali předsilvestrovskou gril párty...asi z toho bude tradice :-)
rib eye, rump, chuck tender...
bohužel při násladné žranici jsem to nevyfotil v řezu :-D
IMG_20211230_165541.jpg
IMG_20211230_174923.jpg
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14818
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Ale to vypadá na moc hezkou tradici :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6338
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od cleo »

My jsme teda negrilovali, ale opekali jsme si vcera venku burty, to byla mnamka .


Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20591
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od námořník »

My si dneska dali klasiku 😁
Přílohy
IMG20211231120357.jpg
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19027
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

vy si na te plavbe teda zerete ...
nadhera :)

i ty grilovacky venku :)
škoda superb
ex WRX 2008
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 755
Registrován: úte zář 03, 2019 6:34 am
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od RudaK »

Chlapi už mě neserte, já pekl libový bůček a jsem nafouklý jak nemocná kráva.
Přibral jsem 5 kilo a je čas na přecevzetí
Ale máte to krásné, jsem přežraný a ležím mrknu na vaše dobroty a jedl bych dál
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3866
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

bůček má být tučný
:-)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“