Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24300
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnes jsem měl na oběd toto- viz foto první. Já ho totiž zaspal normálně jak už jsem i o víkendu trochu napraven a nevstávám zas úplně pozdě, tak dnes jsem vstal teda v deset (normál o víkendu ) nicméně usoudil jsem, že mám pořád velký deficit, odebraje se po rychlém roztopení kamen do vedlejší zašívárničky, klidné to místečko na chalupě, stihl jsem ještě zatáhnout závěs a upadl do komatu, normálně jsem se probral o půl druhé odpoledne myslel jsem, že je tak 11 dopo, tak dobře se tam spalo, ticho, jen mírné zvuky deště za oknem.
Pak po mě nadále celý den nic nebylo, furt jsem byl napůl v limbu
Mimochodem zcela chápu Metuzaléma, dobře to dělá
Pak po mě nadále celý den nic nebylo, furt jsem byl napůl v limbu
Mimochodem zcela chápu Metuzaléma, dobře to dělá
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
A tak to dopadá: Kdo zaváhá, nestravuje.....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já jsem mlsal včera jako dnes....borůvky, kiwi, (nes)műsli, džogurt, zákys, čekankový sirup
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24300
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Pak jsem přeci jen aspoň griloval, naše veleoblíbená klasika, kuřecí, pečená zelenina s brambory, bulgur, ledový salát, tatarka, tentokrát byly stejky (na fotce už jen druhá várka na grilu) čistě na bylinkách a pepři, no a pak žena upekla nesmírnou dobrotu teda! Karamelovo jablečný cheesecake. Sakra dobré, vynikající přímo to je! Bodejť by taky ne, už jen ty ingredience, no já to raději ofotím, bude to rychlejší jen ve dvou obchodech nebyl karamelový toping, tak bez něj.
A včera jsem ochutnal vynikající výrobky mého kolegy z práce, dělá docela ve velkém masové dobroty. Slaninu má teda VIP, vše vlastně, klobásy, vepřové ve skle, no a salám rožnovský ten je teda silně masový. Je to recept co jeho tchán vymyslel, když ještě dělal zde v masně Krásno ve valmezu, jen ten z obchodu nebyl tak dobrý, zdaleka ne, tohle je holt velká maso paráda, jen kotleta a hovězí...no docela jsem čučel, jak má vybavenou výrobnu, ten chlaďák mě teda v té garáži dostal, to jsem ani nečekal, prý co fotíš, vždyť tam nic není, no vzpomněl jsem si ihned na Hamouna, že by tam rázem opravdu už nebylo opravdu nic
A včera jsem ochutnal vynikající výrobky mého kolegy z práce, dělá docela ve velkém masové dobroty. Slaninu má teda VIP, vše vlastně, klobásy, vepřové ve skle, no a salám rožnovský ten je teda silně masový. Je to recept co jeho tchán vymyslel, když ještě dělal zde v masně Krásno ve valmezu, jen ten z obchodu nebyl tak dobrý, zdaleka ne, tohle je holt velká maso paráda, jen kotleta a hovězí...no docela jsem čučel, jak má vybavenou výrobnu, ten chlaďák mě teda v té garáži dostal, to jsem ani nečekal, prý co fotíš, vždyť tam nic není, no vzpomněl jsem si ihned na Hamouna, že by tam rázem opravdu už nebylo opravdu nic
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24300
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
a kdo spí, tak jakbysmet
Musli nemusli tak vytuněné mám rád a čekankový sirup je výborný taky
Když se stavíš s muzikou v pondělí, či zítra bude ještě určitě ten cheescake jedlý, kdyby teda náhodou jsi šel okolo
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5523
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Samé dobroty tady
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14829
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnes nějak takto :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20601
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Burgery dělám docela často ale dneska jsme si s tím vyhráli tak to i vypadalo hezky
Domácí bulky - extra nízké aby vyniklo spíš maso, potřené vrstvou másla, oštěpok dovezený z Tater předevčírem, usmažená šalotka na olivovém oleji, slanina, první lístky salátu ze záhonu, mleté hovězí tentokrát z Makra protože se mi nechtělo mlít na dva burgery (navíc v Makru si vyberu poměr tuku), gril pomalu rozpálený bukem a dubem následně vše uděláno na uhlících...
Domácí bulky - extra nízké aby vyniklo spíš maso, potřené vrstvou másla, oštěpok dovezený z Tater předevčírem, usmažená šalotka na olivovém oleji, slanina, první lístky salátu ze záhonu, mleté hovězí tentokrát z Makra protože se mi nechtělo mlít na dva burgery (navíc v Makru si vyberu poměr tuku), gril pomalu rozpálený bukem a dubem následně vše uděláno na uhlících...
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14829
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
No máš to trochu promakanější, já měl buřta, co mi mladej shodil do ohně, takže taky na uhlících :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- martinant
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2214
- Registrován: úte čer 28, 2011 8:12 am
- Jméno a příjmení: Martin Antoš
- Bydliště: Rokytnice n. Jiz.
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nádhera! Mňam.Levis29 píše: ↑ned kvě 07, 2023 7:44 pm Burgery dělám docela často ale dneska jsme si s tím vyhráli tak to i vypadalo hezky
Domácí bulky - extra nízké aby vyniklo spíš maso, potřené vrstvou másla, oštěpok dovezený z Tater předevčírem, usmažená šalotka na olivovém oleji, slanina, první lístky salátu ze záhonu, mleté hovězí tentokrát z Makra protože se mi nechtělo mlít na dva burgery (navíc v Makru si vyberu poměr tuku), gril pomalu rozpálený bukem a dubem následně vše uděláno na uhlících...
Odesláno z rozežranýho jabka.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 11,2l/100km
ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96.
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 259
- Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
- Jméno a příjmení: Iva Svobodová
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
U nás už snězeno....
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Včera pizza na grilu, zase jsem se přesvědčil že v troubě to takto prostě udělat nejde kvůli teplotě - spodek křupavý a vrch jen tak připečený...v grilu 350+ stupňů
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20601
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Jinde než v keramice tech 350 taky neuděláš
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Obyč Weber One Touch bez problémů, myslím že i přes 400 stupňů podle toho jak rychle ta ručička šla na max, ale chce to buď fakt hodně briket nebo rozpálit dřevem... dlouhodobě samozřejmě nejlépe v keramice ale na tyhle rychlovky stačí mít chvíli - jedna pizza max 4-5 minut