Stránka 1 z 1

podsiceni ryhlosti u automatu

Napsal: úte led 20, 2015 4:31 pm
od tenese
ahoj mam forestera 2007 2.0 116Kw, s automatem, no a jak jsou u automatu vlevo od radice podsvicene ty rychlosti tak to podsviceni sviti jen nekdy. Zarovka to nebude protoze pokud to sviti tak to sviti pekne ale proste se to obcas nerozsviti vubec, nekdy se to rozsviti v prubehu jizdy, nekdy hned na zacatku.. nevite co by to mohlo byt, nejaky kontakt nekde? pojistka? Nez do toho vlezu a rozjebu to jeste vic..

Re: podsiceni ryhlosti u automatu

Napsal: ned led 25, 2015 12:05 pm
od draconis
Pojistka to nebude, ta se prostě přepálí a nešlo by to nikdy.

Nezbyde než sundat kryt řadící páky a mrknout na to, není to nic složitého. Většinou tam bývá přívod na fast-on konektorech, tak zkontrolovat, jestli se třeba nepovytáhly. Pak zkusit zapnout zapalování a pohýbat s kabely, jestli se někde nějaký nepřelámal. Tím začni a pak případně řešit dál... :wink:

Když nebudeš přehnaně aktivní a budeš používat hlavu, není na tom co rozjebat. Udělej zatím prostě jen výše popsané a nepouštěj se do ničeho dalšího... :wink:

Re: podsiceni ryhlosti u automatu

Napsal: ned led 25, 2015 12:42 pm
od SCOOTER
u mé bývalé H6 mi taky podsvícení blblo...tak jsem rozebral konzoli a bylo to špatným kontaktem žárovky :850: ,po úpravě kotaktů jsem to složil zpět a od té doby OK.

Re: podsiceni ryhlosti u automatu

Napsal: ned led 25, 2015 10:22 pm
od VDC
blikající žárovky jsou vždycky špatný kontakt, nic víc

Odesláno z mého ASUS Transformer Pad TF300TG pomocí Tapatalk