https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802U0V1WM
Já vim, že už jsem se asi ptal, ale ten rok co je máš, kolik už jsi s nimi tak najezdil, resp. kolik už mají nasvíceno, a svítí pořád stejně? Měl jsem taky nějaký levný z ali, s teplejším odstínem, a přišlo mi, že velmi brzy se výkon snížil víceméně na úroveň halogenu. A to jak zezačátku, kdy po rozsvícení to svítilo víc a po delší chvíli už míň, tak i dlouhodobě, kdy po nějaký době už ani čerstvě po rozsvícení nesvítily tolik.barts píše: ↑pát lis 08, 2024 10:40 am Svítivost není nějak lepší a "legalní" jsou na prá nejbežnější aut. Mezi který Subaru rozhodně nepatří :D. Ty co mám já jsou ted ve slevě na Ali za 600 Kč a mají hlavně žlutý světlo což se mi strašně libí a nikdo nic nepozná, ani na STK. Hlavně příkopu to brutálně osvítí a tu pravou stranu, to je neskutečný. Uvidíme jak dlouho vydrží zatím to mám rok a neskutečná pecka. Halogen svíčka oproti tomu![]()
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802U0V1WM
Pořád to svítí krásně. Každej kdo sedne ke mě večer do auta tak si toho hend všichne že mi to svití fakt hezky. Hele asi 6000 km ? Ale veřím že vydží i déle. Ale za tu cenu už ted to předčilo mé očekávání.podvlada píše: ↑pát lis 08, 2024 10:56 am Já vim, že už jsem se asi ptal, ale ten rok co je máš, kolik už jsi s nimi tak najezdil, resp. kolik už mají nasvíceno, a svítí pořád stejně? Měl jsem taky nějaký levný z ali, s teplejším odstínem, a přišlo mi, že velmi brzy se výkon snížil víceméně na úroveň halogenu. A to jak zezačátku, kdy po rozsvícení to svítilo víc a po delší chvíli už míň, tak i dlouhodobě, kdy po nějaký době už ani čerstvě po rozsvícení nesvítily tolik.
Jo a škoda, že pro nováčky stojí $15, hned jak jsem se přihlásil, vyskočila cena na $25, hajzli![]()
Nevím do čeho to chceš dávat ale já to mám v BP a vejde se to na klid. Jediný na co musí člověk dbát je udržovat světla v čistotě a v zimě je asi oškrabávat? :D S tím ještě nemám zkušenostdracekvo píše: ↑pát lis 15, 2024 11:51 am Té změny ceny už jsem si taky všiml. Já si myslím, že bez přihlášení neví pod jakou zemi spadáš. A když se přihlásí, tak ví že ČR. Tak připočítají poštovné a daně.
Jdu je taky objednat, teď má aliexpress nějaký slevový kódy. Akorát doufám, že se mi vejdou pod krytku.
No tak ti to číňan vymění nebo vrátí peníze. Spolehlivost obchodů na Ali je kolikrát lepší než v ČR :D. Minule mi Ledky blikaly a číňan napsal že to mám poslat zpátky a vrátí mi peníze btw za poštu z5 jsem neplatil nic