Vstupní informace

Odpovědět
Uživatelský avatar
Petr Vejvoda
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 240
Registrován: úte kvě 25, 2010 12:41 am
Jméno a příjmení: Petr Vejvoda
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Vstupní informace

Příspěvek od Petr Vejvoda »

Hezký den,

rád bych oficiálně informoval o možnosti zvýhodněného nákupu olejů, maziv a aditiv od anglické rodinné firmy Millers Oils Ltd., kterou zastupujeme na našem trhu. Ta nabízí komplexní portfolio originální produkce s důrazem na špičkovou kvalitu, podpořenou nasazením v závodním motorsportu. V ČR je naší referencí mimo jiné druhý závodník celkového hodnocení MMČR v rally 2011 Dan Běhálek (za prvním Václavem Arazimem s Lancerem EVO IX, který startoval také s náplněmi Millers Oils Motorsport), na mezinárodní scéně samozřejmě Martin Prokop se speciály Fiesta S2000 a nyní i Fiesta RS WRC.

Všechny výrobky jsou vyvinuty, vyrobeny a distribuovány z jediného výrobního závodu společnosti v Brighouse.

Slevu uplatníte jednoduše - při objednání z http://www.millersoils.cz nebo přímo na mail info@millersoils.cz prosím napište do objednávky "Subarufanclub" a svůj nick tady z fóra. U detailu každého produktu je dole možnost umístit jej rovnou do nákupního koše a potom bez zdlouhavé registrace objednat. Rovněž členům SFC nabídneme zvýhodněné poštovné + dobírkovné a to ve výši 100,- Kč oproti jinak běžným 130,-Kč.

Rád se pokusím co možná nejlépe zodpovědět Vaše dotazy ve Vámi založeném tématu, přes SZ nebo mailem. Pro Vaše vozy doporučuji produkty z řad Premium a Motorsport.

PV
Sleva 10% na oleje, maziva a aditiva Millers Oils pro všechny členy fóra - objednejte z http://www.millersoils.cz a do poznámky k objednávce napište "Subarufanclub" a svůj nick. Sleva se odečte při fakturaci, pošta a dobírka jen 100,- Kč.
danielo
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 228
Registrován: sob bře 29, 2014 6:52 pm
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstupní informace

Příspěvek od danielo »

Petr Vejvoda píše:Hezký den,

rád bych oficiálně informoval o možnosti zvýhodněného nákupu olejů, maziv a aditiv od anglické rodinné firmy Millers Oils Ltd., kterou zastupujeme na našem trhu. Ta nabízí komplexní portfolio originální produkce s důrazem na špičkovou kvalitu, podpořenou nasazením v závodním motorsportu. V ČR je naší referencí mimo jiné …
Dobrý večer,
Neplánujete podobný zlavovy systém aj pre Slovensko?

Sent from my GT-I9300
Subaru Forester 2.0D Comfort MT (SJ) MY14 Obrázek
Hyundai ix35 Style 4x4 2.0 CRDi 100 kW; MT; Machine Silver...2010-2014 Obrázek
Ford Focus II kombi 1.6 TDCi...2006-2010
Opel Vectra caravan 1.6i........2004-2006
Mazda 323F 1.5i..................2001-2004
Odpovědět

Zpět na „Millers Oils“