Legacy Spec-B 6MT sedan - v Polsku

Chcete-li prodat svého mazlíka, zde je to správné místo, kde ho nabídnout a podiskutovat o něm.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Subaru4ever
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2496
Registrován: pát lis 12, 2010 9:44 pm
Jméno a příjmení: Adam
Bydliště: Praha 5

Legacy Spec-B 6MT sedan - v Polsku

Příspěvek od Subaru4ever »

Ahoj kolegové,
předávám inzerát od kluka z Polska, co prodává své Legacy Spec-B 6MT sedan, 2010, 185.000 km. Jelikož Specko sháním, začal jsem s ním komunikovat a vím něco víc, než co bylo v inzerátu. Taky vím, že je s ním rozumná komunikace. Já nakonec trvám na kombíku takže předávám dál. Pro zájemce předám osobní kontakt.

Měl ho pověšené na mobile.de, ale už tam není, asi inzerát vypršel. Každopádně je furt volné. - viz https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 6c&ref=srp

Dotáhl z UK bouračku na zadek s jistými cca 180k a podle všeho bezchybnou technikou. Z Čech dotáhl dárce kastle, interiéru a levostranných součástek, a jelikož měli celou kastli odstrojenou, prý byla 100% nebouraná.
Složili dohromady jedno "nové" levostranné Spec-B 6MT, dostalo kapličkovou kapotu z dieslu a nový celolak. Z fotek to vypadá jako tmavě modrá metalíza (mimo Subaru vzorník). K tomu komplet vystříkané dutiny, stříknuto gumoasfaltem, prý ani gram rzi.

To nejzajímavější, co např. mě odradilo, ale někomu by se to mohlo líbit: vyndal Bilsteiny, a dal tam plně nastavitelné coilovery od nějaké specializované firmy. Aby to snížil a přitvrdil. Dal tam komplet nový sportovní výfuk se sportovním katem, bez středového tlumiče. A přehrál mapu, takže to dnes točí 7300 ot., dává 279 koní, stovku za 6.7s a maximálku 280 km/h. Měl další plány - chtěl nainstalovat airbox, což by dál zvýšilo výkon - proto ta kaplička. Ale to už nerealizoval.

A teď to důležité - stěhuje se do Japonska. Auto prodává proto, aby si mohl koupit auto tam. Začal na 9900 Euro, ale nedařilo se mu to prodat. Ale teď už má letenku, a na prodej hodně spěchá. Letí za 14 dní. Proto mi v posledním mailu napsal, že bude moc rád, když mu to sem vyvěsím, a taky napsal, že díky urgenci už je cena "very flexible". Nebál bych se navhrnout klidně 8000 Euro.

Takže kdo by chtěl opravdu hodně zajímavý základ pro upravené Specko, zdá se mi to jako zajímavá nabídka.
EX Subaru Leone Super Station 1,8 AT, (r.v.83)
EX Subaru Outback 2,5 MT, MY2005, LPG (r.v.04)
EX Subaru Outback 2,5 MT, MY2010 (r.v.09)
>>> Subaru, čím starší, tím lepší! <<<
Odpovědět

Zpět na „Prodám Auto“