Stránka 229 z 732

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 8:27 am
od mari75
Kolik měl broků :-) ?

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 8:39 am
od vrtasp
Prej řízek z prsou bažanta je delikatesa?!? No, ale bůček je bůček viď Šímo?!?

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 8:55 am
od mari75
:-D K tomu všemu je bůček zdravé maso! Je bílý, je ;-D ?!

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 12:04 pm
od VDC
Broky jsem zatím nenašel. Ale děravý moc nebyli.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 1:27 pm
od sima
vrtasp píše:Prej řízek z prsou bažanta je delikatesa?!? No, ale bůček je bůček viď Šímo?!?
Je :-D
Bažanta jsem ještě nejedl.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 3:45 pm
od vrtasp
Taky jsem ho ještě nejedl :)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 7:13 pm
od Mira
Bažant je žrádýlko. Je dobrej podle toho jak dlouho ho po honu necháte viset.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 7:59 pm
od VDC
Co jsem vyčetl, protože samozřejmě nejsem žádnej kovanej zvěřinář, tak záleží taky na tom, jak byl starej. Podle toho musí viset. Tihle jsou určitě mladý, tak by to tolik vadit nemělo, že v podstatě nevyseli. Myslím, že je střelili v sobotu při honu. Ale nebyli vyvržení, ani vyháčkovaní, tak jsem je musel zpracovat. Teď holt místo visení budou chvíli ležet v chladu, než na ně žena bude mít čas.
Asi před třemi lety jsem taky nějaký bažanty dostal, už nevím kolik a ti neviseli taky vůbec a byli úžasní. Ale taky to byli mladí ptáci.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pon pro 10, 2018 8:12 pm
od sima
Hmmm,taky se povídá,že není nad vyprošťovák-bažantí polívku,prý je to sííííla.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 12, 2018 12:54 pm
od VDC
Právě jsem poobědval kus bažanta a bylo to božské. Jen obalený slaninou a upečený dohromady s brambory a mrkví.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: stř pro 12, 2018 8:17 pm
od sima
Tak to teda věřím,už jen ta kombinace by mě dostala a upečené pochutiny v jedné hroudě miluju,jak se ty chutě a vůně krásně promísí,promíchají a semknou...už mlčím :-) tj moje (*_^) |,,,,
Přikládám dnešní valachia raut.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát pro 14, 2018 9:16 pm
od sima
up :-) domácí bůčes ^_~|^_^ jen čím to zapít,když pívo nemůžu skrz práci,mlíko a kofča proběhla,ideální mix :-) ale není to ono no.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: pát pro 14, 2018 10:07 pm
od Špejlík
Já dostal od šéfa k vánocům a na rozloučenou rum... je prostě skvělej :-)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob pro 15, 2018 12:08 am
od yohn
Šéf je formát! Nech si chutnat.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Napsal: sob pro 15, 2018 4:00 am
od hamoun
sima: tu vuni citim az tady :)))) luxus :)