Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1427
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Souhlasím s tím zeleným chřestem, je trochu lepší, než bílej, takovej příjemně hráškovej.
Ale neloupu ani jeden, jim dokud je to jedlý, když už je to hodně slámy v hubě tak to vyplivnu
Jen to vošprcnu na pánvi na másle a hned polykam, k tomu cokoliv nebo nic. Bagetku, hermelín, co je po ruce...
Ale neloupu ani jeden, jim dokud je to jedlý, když už je to hodně slámy v hubě tak to vyplivnu
Jen to vošprcnu na pánvi na másle a hned polykam, k tomu cokoliv nebo nic. Bagetku, hermelín, co je po ruce...
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24589
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Zmrzliny miluji, tyhlety co uvádíte jsou prý božské, jen musím uvést opět nově zahájenou sezonu zmrzlinovou tu u nás ve valmezu. Stánek za bývalým panáčkem, hospodou tam, Míra jistě z vojny pamatuje tak ten zahájil další ixtou velice úspěšnou sezonu a že je tam teda frmol. Ta jejich zmrzlina zdánlivě obyčejná od Opočna je prostě jedinečná, u nich jo!!! Nedá se to srovnat s jakýmkoliv Opočnem ani jinou točenou co jsem kdy zkusil, tu je prostě nejlepší a naprosto báječná Taky musí být, je to trochu bokem do centra, od náměstí a už tolik roků si paní na sebe hravě vydělá, jen skrz sezonu samotnou, už jen to, že zmrzlina neteče a je tam tolik smetany, no prostě mana. Jen ti šoféři by zasloužili teda pár facek, jak tam velice často, vlastně non-stop stávají u krajnice a co tím vzniká za nebezpečné situace, nadávky od jiných, emoce...chápu to, já vždy parkuji na parkovišti jen pár metrů od stánku, nikdy by mě nenapadlo blokovat cestu, tak vytíženou, faktlidi jsou blbci, stojí nejen u krajnice, což samotné je teda v hajzlu, hodně špatné, ale i klidně přímo za pravoúhlou zatáčkou, kde odbočíš a najednou tam ihned stojí auta...chjo, nicméně zmrzlina ta teda je, nejlepší je teď pro mě jogurtová, třeba s příměsí manga, borůvek čehokoliv.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
@sima tu zmrzlinu si dělá paní sama anebo je to klasika z Opočna, tzn. voda s práškem?
Já neměl točenou zmrzlinu už asi 15 let. Mám radši klasiku, a když jsou ve zmrzlině kousky čokolády, sušenek, ovoce atd.
Já neměl točenou zmrzlinu už asi 15 let. Mám radši klasiku, a když jsou ve zmrzlině kousky čokolády, sušenek, ovoce atd.
Subaru Impreza WRX MY 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24589
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Sama, ale je to opravdu mega rozdíl proti jiným Opočnům, ona tam dává prý víc smetany, či to nějak tuní, to já nevím přesně jak. Když si dám Opočno jinde, teda dal si jinde, teď už to nedělám, nemá to smysl, tak je to oproti tomu voděnka a chuťově taky podstatně horší, šulí to jj.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 4175
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnešní snídaně:
(zbyde i na večeři)
(zbyde i na večeři)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19627
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
no nadhera ... a jak ti muze jidlo od snidane vydrzet az k veceri??
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 4175
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Je toho hodně!
K snídani jsem dal dvě dvojitá espressa (Tanzánia AA) a cca 1/3 toho co vidíš na pánvi.
Asi bude mít Monika lehkou večeři až ji přivezu z práce.
K snídani jsem dal dvě dvojitá espressa (Tanzánia AA) a cca 1/3 toho co vidíš na pánvi.
Asi bude mít Monika lehkou večeři až ji přivezu z práce.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19627
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
... nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme ...
u jídla mi to fakt jde ...
u jídla mi to fakt jde ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5896
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já už jsem po snídani, teď jen nabírám energii na den....
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 4175
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Stylové zátiší na compu!Holaňďanka píše: ↑pon kvě 13, 2024 9:03 am Já už jsem po snídani, teď jen nabírám energii na den....
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19627
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
spravne .. netroškařit ...
a jasne .. pozadi je potřeba na foceni pripravit jakmile to clovek neudela, setka se tu s s nepochopenim a je to pak to jedine, co komentujici zajima
a jasne .. pozadi je potřeba na foceni pripravit jakmile to clovek neudela, setka se tu s s nepochopenim a je to pak to jedine, co komentujici zajima
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2498
- Registrován: pát zář 22, 2017 5:52 pm
- Jméno a příjmení: Milan P.
- Bydliště: venkov u Jaroměře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Forester 2.0XT Comfort, MY2017, SJ - Šedivák
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5896
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Přesně Péťo, ukážeš nám to?
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19627
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Podle mě jsi to Zuzko zvládla lépe, než kdy já, takže potřebuji návod od TEBE ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19627
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
První část za studena .. abych se uklidnil a rychle ohřívám zbytek ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008