Naše auta
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Míla
Re: Naše auta
to se nevesi do skrine na raminko?
- martinant
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Martin Antoš
Odesláno z rozežranýho jabka.
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 10,8l+/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. 10,8l+/100km
Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. ex
- atlas
- Nováček

- Jméno a příjmení: Ondřej Přerovský
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem! Červenáček byl do října venku a takřka v denní permanenci, ale je zabezpečen. Opravuje ho náš Matěj se spřátelenými pomocníky
A taky provozuje. Nedávno se tachometr překulil přes 88 000 km.
Já to tedy financuju
V dalším plánu je výměna těsnění pod víkem ventilů a snímač tlaku paliva (z Japonska putoval půl roku ...)
Já to tedy financuju
V dalším plánu je výměna těsnění pod víkem ventilů a snímač tlaku paliva (z Japonska putoval půl roku ...)
atlas
Subaru Outback BS 2.5i X SE; MY 2019
Subaru Vivio 0.7 GLi; MY 1997
- atlas
- Nováček

- Jméno a příjmení: Ondřej Přerovský
- Kontaktovat uživatele:
Jinak, jak probíhá vlákno Punto pro mládež [/viewtopic.php?p=738765#p738765], mohu případně doporučit i Vivio
Pravda bez airbagů, klimatizace, posilovače, atd 
atlas
- StandaB
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Stanislav Becvar
Ondro, jsi frajer!! 
-
PepekZ
- Nováček

- Jméno a příjmení: Josef Záhorovský
Ahoj všem.
Přidal jsem se k majitelům Subaru, tak se přidám i na fórum.
Po Hondě CR-V 2.gen 2.0i + LPG jsem hledal menší náhradu, už není třeba vozit kočárky a podobné velké věci. Tak sem hledal až se objevila Impreza r.v. 2021 v Jihlavě. Potřeboval jsem 4x4 a chtěli sme automat. Původně jsem ještě koukal po CX-5, Crosstreku a jiných Japoncich s 4x4. Pak sem si sedl do Subaru. Všechno je tam kde ma být, sedadlo pohodlné, volat skvělí, výhled úžasný. Mám najeto 10 000 km. Auto teď půjde na větší servis, bude mít 105000km. Trochu sem se trápil s e-boxerem (zvyknout si na zvláštní způsob vypínání motoru). Ale teď už je mi to jedno a ani to neřeším. Bezpečnostní prvky jsou super. Ten e-Boxer od 0 do 60 km/h ma super odpich. Ja i žena sme nadšení. Trochu sem nepochopi smysl těch padel na řazení u ne zrovna rychle převodovky a uchycením na volantu.. Zatím vše funguje a dělá radost. Uvidím jak ji budou sedět ty krátké vzdálenosti 2x denně 5km a tak nějak jednou za 14dnu 100km.
Jinak mám ještě Land Rover Discovery 3, s tím jezdíme na Balkán.
Po Hondě CR-V 2.gen 2.0i + LPG jsem hledal menší náhradu, už není třeba vozit kočárky a podobné velké věci. Tak sem hledal až se objevila Impreza r.v. 2021 v Jihlavě. Potřeboval jsem 4x4 a chtěli sme automat. Původně jsem ještě koukal po CX-5, Crosstreku a jiných Japoncich s 4x4. Pak sem si sedl do Subaru. Všechno je tam kde ma být, sedadlo pohodlné, volat skvělí, výhled úžasný. Mám najeto 10 000 km. Auto teď půjde na větší servis, bude mít 105000km. Trochu sem se trápil s e-boxerem (zvyknout si na zvláštní způsob vypínání motoru). Ale teď už je mi to jedno a ani to neřeším. Bezpečnostní prvky jsou super. Ten e-Boxer od 0 do 60 km/h ma super odpich. Ja i žena sme nadšení. Trochu sem nepochopi smysl těch padel na řazení u ne zrovna rychle převodovky a uchycením na volantu.. Zatím vše funguje a dělá radost. Uvidím jak ji budou sedět ty krátké vzdálenosti 2x denně 5km a tak nějak jednou za 14dnu 100km.
Tam kde končí asfalt začíná život.
- námořník
- Místopředseda klubu

- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Vítej mezi námi, musíš napsat ještě dva příspěvky aby jsi nemusel čekat na schválení.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- jirka94
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Jiří Černý
Vítej, Impreza je krasavice 
Forester 2.0 SJ (Ježíšek)
Karoq 1.6 TDi (služebák nemá právo na jméno
)
Ex. Santa fe 2.2 CRDi (Sanťák)
Ex.Touran 1.9 TDi (Ufák)
Ex. Pajero sport 2.5 TD (Pravoslávek)
Ex. Fabia 1 1.4 TDi (Fábinka)
Karoq 1.6 TDi (služebák nemá právo na jméno
Ex. Santa fe 2.2 CRDi (Sanťák)
Ex.Touran 1.9 TDi (Ufák)
Ex. Pajero sport 2.5 TD (Pravoslávek)
Ex. Fabia 1 1.4 TDi (Fábinka)
- StandaB
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Stanislav Becvar
Ahoj, mezi nami .
Ta bila ji slusi ! 
- VDC
- Předseda klubu

- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Paráda !! To je dobře, že jsi z něj nadšenej !! 

http://www.instagram.com/monstersubarus_house
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- Albi
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Albert Němčík
Subaru Impreza '2025 | Agados VZ-26 '2009
EX: Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989 || Kawasaki ZR-7S '2002
EX: Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989 || Kawasaki ZR-7S '2002
Gratuluji k bílé impreze. asi druhá tady na fóruPepekZ píše: pát led 23, 2026 10:47 am Ahoj všem.
Docela by mě zajímalo jak eboxer jede v této variantě proti mojí 115 kW verzi.
Pádla se hodí třeba při sjíždění kopců na sněhu, něbo naopak do kopečků, když chci držet otáčky a vadí mi přeřazování automatu.
-
PepekZ
- Nováček

- Jméno a příjmení: Josef Záhorovský
Třeba se někde potkáme a můžeme porovnat. Taky jsem nad 115kw přemýšlel.. ale žádná zrovna nebyla.Levap píše: pon led 26, 2026 9:53 am Gratuluji k bílé impreze. asi druhá tady na fóru
Docela by mě zajímalo jak eboxer jede v této variantě proti mojí 115 kW verzi.
Pádla se hodí třeba při sjíždění kopců na sněhu, něbo naopak do kopečků, když chci držet otáčky a vadí mi přeřazování automatu.
Zkoušel sem pádlo na 7kvalt na dálnici a zkusím to i jinde. Zajímavý poznatek. Dik
Tam kde končí asfalt začíná život.