Levorg 2016
- námořník
- Místopředseda klubu

- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Re: Levorg 2016
Tak tady taky za 1. teslu nikdo nekupuje a za 2. Chtěl by jsi ty auta který byly tak strašně zábavný servisovat? Já teda ne. Je mi skoro 60 a hledám rychlý a pohodlný auto co mě nesežere. To že by mělo mit 650 PS je taková třešnička na dortu. Auto by melo mít N podvozek, který uz je u 5N skvělej a u 6N je ještě vylepšenej a když budu chtít, tak si budu připadat jak v benzínu. Něco mi říká že to nebude až tak často. V 5N jsem jel a bavilo mě to teda dost.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Reagoval jsem na Augiho odpověď na "násobně větší zátah elektra = násobně zábavnější". O porovnávání servisu čehokoliv apod. nebyla řeč, pouze o tom co mě víc bavilo. 
Subaru Outback 2.5i X Special Edition MY2019
Subaru Outback 2.5i Sport ES MY2015
Mondeo Mk4 r. 2012
Subaru Outback 2.5i Sport ES MY2015
Mondeo Mk4 r. 2012
- námořník
- Místopředseda klubu

No a já reagoval na podle tebe zábavný auta. A je docela dost velkej rozdíl, jestli má být auto zábavný 150km a nebo 150 000km.
Tesla podle mne je nejnepohlavnější auto co jsem viděl i když Ondřej rikal že to je jediný auto v kterým mu bylo blbě když řídil. Asi dokážu pochopit když si ho někdo koupí už jenom z toho důvodu aby nemusel jezdit na předražený servisní prohlídky, jezdí do 1kč na km a zábavnost auta vůbec neřeší. Pred koncem garančky zajede do autorizáku a oni mu špatné díly vymění bez keců že jsi si auto servisoval sám.
Tesla podle mne je nejnepohlavnější auto co jsem viděl i když Ondřej rikal že to je jediný auto v kterým mu bylo blbě když řídil. Asi dokážu pochopit když si ho někdo koupí už jenom z toho důvodu aby nemusel jezdit na předražený servisní prohlídky, jezdí do 1kč na km a zábavnost auta vůbec neřeší. Pred koncem garančky zajede do autorizáku a oni mu špatné díly vymění bez keců že jsi si auto servisoval sám.
Jsme asi poslední, kdo by obhajoval Teslu, ale po svezení S Plaidem bych si rozhodně nedovolil tvrdit, že Tesla je nejnepohlavnější auto. A jestli se hodnotí jen design, tak pořád lepší než většina EV kreací... 
Subaru Impreza WRX MY 2008
- námořník
- Místopředseda klubu

Každému se samozřejmě líbí něco jiného, ale tesla je podle mne vevnitř hnus.
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Tak gratuluju. I když to byl kousek... škoda prodávat.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Legacy BL,BM, Outback BP, Impreza GG, Justy KAD, Libero E12
Legacy BL,BM, Outback BP, Impreza GG, Justy KAD, Libero E12
-
lukygoofy
- Vášnivý uživatel

- Jméno a příjmení: Lukáš K.
si to ani nestačí uvědomit jak se máj tvářit a budou vyměněný
- culda84
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Petr Culek