Startovaci stanice a powerbanka

V této části bychom měli diskutovat o technických problémech, které nelze zařadit do konkrétní kategorie
samvaculik
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Jméno a příjmení: Samuel Vaculík
Kontaktovat uživatele:

Re: Startovaci stanice a powerbanka

Příspěvek od samvaculik »

Aá super! Vláďo díky. Předpokládám, že ji tedy mohu nechat v autě a třeba 2x za rok preventivně dobít (USB-C je tu výhoda)

Říkám si, že za tu cenu fakt paráda, na sem tam dobití telefonu, malá, skladná a případně umí i nastartovat odpovídající auto a má LED.

Dušane: aby to umělo nabít ntb by bylo sice super, ale to už bych chtěl moc. Ale díky za info, ze nějaké PWB umí nabíjet i notebooky.

Pripadne jsem jeste zjistil od táty, ze on má koupenou PWB NOCO40 (o pár odkazů výše) tak pokud bych někdy v životě jel na nějakou expedici, půjčím si tu 😆
▶︎ Subaru Outback BP 2.5i 127kw MT 2008, vlákno zde
▶︎ Suzuki Swift SPORT 1.6 92kw 2007
▶︎ Ex Mazda 323f BJ 1.5 65kw 2000
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav

Příspěvek od Mira »

Za ty prachy super. Já kdysi litoval, že jsem si ji nekoupil s kompresorem, to by byla další krabice, co nemusím mít v kufru.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Albi
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Albert Němčík

Příspěvek od Albi »

Měl jsem roky powerbanku taky z Lidlu, nějakou jinou, ale fungovala perfektně, tak 2x ročně jsem s ní naprosto bez problémů nastartoval Legacy a párkrát i jiná auta. Nevybíjela se, stále v autě, teď na jaře jsem jí použil asi 5x po sobě (klekla baterka) bez nabití a ani z ní moc neubylo (když auto startuje dobře tak z ní skoro nic nevycucne, a s tou powerbankou to startovalo jako s plnou baterkou, úplně na plný výkon startéru).
Nechal jsem ji k autu...

Tuhle si objednávám do Imprezy, kdyby... někdo potřeboval zachránit ;)
Subaru Impreza '2025 | Agados VZ-26 '2009
EX: Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989 || Kawasaki ZR-7S '2002
Odpovědět

Zpět na „Všeobecná technická diskuse“