Zimní pneumatiky
- Mira
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Miroslav
Re: Zimní pneumatiky
No zrovna tyhle Nokiany mají dle EU štítku na mokru D, takže budou klouzat jak prase se předpokládá. Musíš počkat na led a sníh, tam budou výborný.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- spm
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
No nevim, Hankooky na BSku drzi jak pribity. Dokonce i ty 5 lety barumky v tomhle rozmeru na tomhle aute nebyly zas tak strasny, kdyz jsem je na zacatku roku dojizdel. Takze gumu co klouze jako krava bych osobne vyhodil radsi driv, nez si s ni rozbiju cele auto...
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Ještě bych vyčkal a sem tam jim i kromě normální jízy dal bezpečně trochu někde kouř, zatížil je, potahal je, smykem, bržděním, jakkoliv. I když to v článku níže nedoporučují, já to tak dělám. Proč? Přikládám namátkou článek, já ti těchto vlastností všiml už dřív, nejvíc jsem měl v paměti minulé Bridgestone DMV2, ty mě zpočátku nepěkně překvapily podobně jako tebe. Po zajetí se jejich chování změnilo, musela tam být opravdu nějaká zbytková klouzavá vrstva, která se však rychle ojela, zmizela. Teď mám podruhé ty samé pneu a opět se konalo to samé a to teda až dost brutálně. Jelikož jsem tyto pneu už znal, přehnal jsem to krátce po přezutí, třeba na kruháči, pneu se hrnuly a jel jsem téměř rovně, pravda řízl jsem kruháč rychle a hodně ostře, ale i tak...nebo při razantním brždění se stočenými koly, to samé, ale teď po ne moc km si to už sedlo a zcela v pohodě. Tak uvidíš sám. Ty moje mají masitý vzorek, 11 mm cirka, přesně už nevím.Strejda píše: sob pro 20, 2025 1:13 pm Tohle byl letos v září můj dotaz:
Má prosím někdo zkušenost s NOKIAN HAKKAPELLITA R5 SUV 225/65 R17 R Tak už jí mám i já, ale pouze na tom co je teď v nížinách. Tedy vlhké, špinavé,posmrkané silnice. Nafouknuté 2,4 na všech čtyřech. KLOUŽOU JAKO PRASE! Věřím že na sněhu budou špička, tak snad se mi to povede ověřit ještě letos.
https://www.continental-tires.com/cz/cs ... new-tires/
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
tohle tesat, na břečce není čas na testováníspm píše: sob pro 20, 2025 10:37 pm No nevim, Hankooky na BSku drzi jak pribity. Dokonce i ty 5 lety barumky v tomhle rozmeru na tomhle aute nebyly zas tak strasny, kdyz jsem je na zacatku roku dojizdel. Takze gumu co klouze jako krava bych osobne vyhodil radsi driv, nez si s ni rozbiju cele auto...
Tak a je to asi tu...zatím se mi líbí SPM style Hanťuky (https://www.pneusoukup.cz/pneumatiky/de ... v-xl-3pmsf) a blizzaci... daval jsem je kdysi na BP a bylo to pro mě největší překvápko v pozitivním slova smyslu... za ty prachy jsem nečekal ani měď a dostal jsem zlato...co myslíte? Zas je fakt, že BS má jinej cestovní profil, spíš dálnice a okresky
čím víc bahna, tím víc Subaru
aneb In mud we trust!
Subaru Outback 3.6 H6 MY19 BS Premium - Canada
Subaru Outback 3.0 H6 MY05
ex Subaru Legacy 2,2 MY92
aneb In mud we trust!
Subaru Outback 3.6 H6 MY19 BS Premium - Canada
Subaru Outback 3.0 H6 MY05
ex Subaru Legacy 2,2 MY92