Koupě Outback 2015+

Odpovědět
Reblack
Nováček
Nováček

Koupě Outback 2015+

Příspěvek od Reblack »

Ahoj rád bych znal váš názor na tyto auta, se Subaru jsem neznalek, chci přejít na něco rozumnějšího po Discovery 3, co se blíží rodinnému autu na občasná dobrodružství do přírody, se spaním v autě a možnost nacpat kolo do kufru, s nájezdem cca 12tis ročně a daily car do práce především v zimě. Zatím jsem v mé cenové hladině narazil na toto ( na mobile.de není v mé představě nic) nebo jsem cenově mimo? Chápu že ze velikostně to bude oproti D3 šok

1. https://auto.bazos.cz/inzerat/211880236 ... -129kw.php
2. https://www.sauto.cz/osobni/detail/suba ... /209521995
3. https://www.sauto.cz/osobni/detail/suba ... /209452416

Díky za rady a postřehy a objektivní +/- :)
jirka94
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jiří Černý

Re: Koupě Outback 2015+

Příspěvek od jirka94 »

Ahoj, no šok nevim jestli to bude. Spíš to bude chtít plánovat jak využit prostor. :-D Místo spaní v autě je lepší střešní stan a lepší než vozit kolo v kufru je nosič na kola :-D To bych doporučil
Kdybych já šel do áček a Louda +, tak jedině s lakoměrem nebo technikem co ti to zkontroluje. Jestli chceš, tak mi zustala 50% sleva od Cebie po mojí kontrole, jestli to teda půjde přeposlat.
Co se kvality auta týká, tak to ti odpovědi zkušenější =)
Forester 2.0 SJ (Ježíšek)
Karoq 1.6 TDi (služebák nemá právo na jméno :-) )
Ex. Santa fe 2.2 CRDi (Sanťák)
Ex.Touran 1.9 TDi (Ufák)
Ex. Pajero sport 2.5 TD (Pravoslávek)
Ex. Fabia 1 1.4 TDi (Fábinka)
wenzel
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Vašek

Příspěvek od wenzel »

@Reblack Gratuluju ke správnému rozhodnutí. LR jsou skvělý auta, ale člověk chce i chvíli jezdit bez starostí. 😁 Strašně mě bavili, ale naštěstí rozum vyhrál... Co se týče těch inzerátů: Mě by stál za cestu ten v Prostějově. Je důležitý zkontrolovat, jestli to nebylo bouraný tak, aby bylo někde sahnuty do kastle a byla tak narušená protikorozní ochrana. Důkladně projet, opakovaně diagnostikovat. Jestli nemá možnost prodejce, domluvit si někde zvednutí, dát si práci s plastama a kouknout i pod ně, ideálně nějakej nezávislej, slušnej Subaru prodejce/servis. Ohlídat si svolávačky, aby tě pak nepřekvapili třeba prasklý svody etc... Je toho hodně 🤷 Být na tvém místě, obvolal bych ověřený prodejce ať ti dají vědět, až se objeví něco u nich koupený a servisovany... Ale možná jsem jen zbytečně paranoidní 😁
Forester 2.0 AT, 2006
Superb VR6, 3.6, AT, 2012
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

Na svody zadny svolavacky nebyly, akorat u aut servisovanych v autorizaku se to obvykle vymenilo na kulanci, ikdyz to bylo po zaruce. Z tohohle pohledu by bylo docela zajimavy vedet, jestli ty svody meneny byly, protoze pokud jsou puvodni, tak celkem hrozi riziko, ze prasknou pomerne brzo po koupi. Nicmene se trochu bojim, ze u auta z acek, loudy nebo dovozu ze svedska se tohle uz moc dozvedet nepujde (u toho tretiho je na to mozna jeste nejvyssi sance).

Pak je jeste otazka jak moc je napjaty rozpocet, mezi tema podobnyma inzeratama na bazosi byl treba pofacelift (ktery podle me az na odchazejici display infotainmentu je lepsi) od soukromyho vlastnika v Pardubicich, ale mozna je uz cenove moc pres...

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
suubaru
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Příspěvek od suubaru »

Mě se líbí to bílé. Cena supr. Zadní vyhřívané sedačky jinak než ze scan nedostaneš. Druhá sada kol je taky hodnota. Zkontrolovat korozi, úniky kapalin, cvt, a ty svody, dá se to řešit řemeslně do desítky. Vzít si k tomu někoho, kdo má BS.
IMPREZA 2,0i cvt sport MY18 naše dvanácté subaru :-)
LEGACY kombi BPE H6 5AT MY2008 letní auto
Outback 2019 BS exec cvt 2,5i
93, RXL, LR series, allroad
Reblack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reblack »

Zatim diky pánové. Kdyby někdo měl typ na prodej tak sem sním :) Ještě dotaz k výbavě ma Subaru nějaké offroad rezimy dle typu povrchu? Snow, Mud atd? Nebo jak resi tu permanentní 4x4 v terenu? Nejak sem nenarazil na to co obsahuje comfort, sport a executive, je to nekde shrnuté? Proste co maj za vychytany asistenty které jsou fajn.
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

V týhle generaci to má tlačítko x-mode. Ten to akorát zapne, pak to má tupý odezvy na plyn, ale celkem agresivně to přibržďuje jednotlivý kola a projede to plíživě o něco víc. Stejně tak to v tomhle režimu samo sjíždí pomalu dost z kopce. 4x4 jinak funguje i v normálním režimu a zase offroad speciál to auto taky není...

Co se týče výbav, ve wiki jsou technická data modelů, tam to někde vyčíst šlo, byť myslím že ty prospekty byly v němčině. Obecně oproti evropským automobilkám, které do základní výbavy nedají ani volant, je tady těch rozdílů poměrně dost málo. Co si tak nějak z hlavy vybavuju u téhle generace, tak se to liší absencí/přítomností střešního okna, elektrického otvírání kufru, paměťi polohy sedačky řidiče, kůže/látka, elektrický pojezd sedačky spolujezdce, audia, vestavěná navigace (která alespoň u faceliftu je úplně k ničemu, když i ta základní verze měla android auto), nastavitelný barvičky na budíky a vyhřívaný volant (asi jediná stěžejní funkce, ale má jí jenom executive).
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Legacy, Outback“