Dobrý den, ahoj,
mám Subaru Forester sAWD, 2.5l, 110 KW z roku 1998. Je to verze pro americký trh s nadstandardní výbavou (kožený interiér, tempomat, klimatizace, vyhřívané sedačky, atd.) Vůz je v původním stavu bez úprav (žádné LPG apod.) Roky byla snaha vůz vypiplat (tz. kompletní výměna zadních lemů, podběhů, misky zadních pér, zadní tlumiče a péra, přední tlumiče, silenbloky – zadní náprava, palivové čerpadlo, repas nádrže, rozvody a pumpa, chladič, nové zpěry kufru, brzdy a tak). Další záležitosti by byly ještě třeba (all road spojka, přední péra, geometrie).
Zvažuji nyní vůz prodat, byť s těžkým srdcem, je to stále krasavec, byť má samozřejmě svoje roky. Dochází energie vůz udržovat a přece jen spotřeba je vysoká, atp. Co jsem se dívala, tak tento typ se na trhu v Evropě prakticky nevyskytuje, což je i pochopitelné. Dle mého je to celkem unikát a už má snad pomalu parametry veterána. Auto by mohlo mít jistý sběratelský potenciál, ale v tom se neorientuji. Zajímal by mě váš názor, jakou má takové auto teoreticky v současnosti hodnotu. Foto – viz přílohy.
Subaru Forester 1998 americká verze
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Re: Subaru Forester 1998 americká verze
Obávám se, že jestli to nechcete nabízet 5 let, tak se štěstím tak pade, jestli je v dobrém stavu stran koroze. Jinak vypadá moc dobře, plus krásná barva, ale není žádný důvod dávat za takové auto víc. Forester je tuctovka a US verze tomu na ceně nijak nepřidá (z praktického hlediska spíš naopak).
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- Tomiq
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Tomáš Prošek
To je přece bývalý Forester Zuzky @Holanďanka

Jinak souhlas se Štěpánem - je to sice unikát, ale o to je více otázka času, za jak dlouho se najde někdo, kdo to při koupi ocení
Jinak souhlas se Štěpánem - je to sice unikát, ale o to je více otázka času, za jak dlouho se najde někdo, kdo to při koupi ocení
Subaru Forester SG 2.0 MT 2006
ex Subaru Outback BH 2.5 MT 2002
ex Subaru Legacy BH 2.0 MT 1999
ex Subaru Legacy BH 2.0 MT 1999
- Holanďanka
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
To je můj bývalý Forýsek 
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998
ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998
Děkuji za názory a zdravím původní majitelku 
Auto je v dobrém stavu a veškerá zásadní koroze pořešena.
Auto je v dobrém stavu a veškerá zásadní koroze pořešena.