Kdo nebo co vám udělalo radost?
Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?
Děkuji, od znalce to potěší. Tohle jsem v tom krámě prostě nemohl nechat. Bydliště v Mnichově má spoustu nevýhod, ale dostupnost dobrého, správně naporcovaného masa za rozumnou cenu je jedna z výhod.
Subaru XV 2.0 Exclusive r.v.2018, facelift EyeSight CVT nonhybrid
Busík Hyundai H1
Fendt Platin 470 (ne, není to traktor)
Busík Hyundai H1
Fendt Platin 470 (ne, není to traktor)
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Obrovskou radost mě udělal Petr. Poslal mě nádhernou misku, tj taková krása...!!! Petře, moc děkuji, doma nadšení, žena hned "a teď nevím, jestli bude bydlet na chalupě, nebo u nás v bytě"
Fakt umíš, vypracoval jsi se, ogare šikovná
A pak ještě soused, zdejší subarák Míra. Převzal funkci domovníka, ve vedlejším vchodě, spolu s naším domovníkem (já ixkrát tuto funkci s vřelým poděkováním odmítl
nevděčná toť činnost )
Míra vedl schůzi na SBD tak bravurně, úderně, věcně, profesionálně, přípraveni byli 100%, jaká to oáza po předešlých vlekoucích se schůzích kdy se zabředávalo do nekonečných, všetečných a bohužel jak to tak bývá nejapných, sobeckých až hloupých dotazech lidí, mnohdy důchodců, čest všem vyjímkám i dotazů mladších sousedů... jednalo se o velkou věc, výtah v domě, který tu nikdy nebyl, věc jde už pomalu do finále, blíží se. Mimo jiné budem tedy ve zvoleném řešení výtahu samotného široko daleko jediní, nejbližšší stejná taková varianta je někde na ostravsku, jedna či dvě jen..
Schůze trvala snad jen půl hodiny, včetně všeho, kdo zná, tak ví co vše obnáší přednesení záměru, stavu věcí, vývoj, debata, hlasování, odsouhlasení a další...
Míro dík
Fakt umíš, vypracoval jsi se, ogare šikovná
A pak ještě soused, zdejší subarák Míra. Převzal funkci domovníka, ve vedlejším vchodě, spolu s naším domovníkem (já ixkrát tuto funkci s vřelým poděkováním odmítl
Míra vedl schůzi na SBD tak bravurně, úderně, věcně, profesionálně, přípraveni byli 100%, jaká to oáza po předešlých vlekoucích se schůzích kdy se zabředávalo do nekonečných, všetečných a bohužel jak to tak bývá nejapných, sobeckých až hloupých dotazech lidí, mnohdy důchodců, čest všem vyjímkám i dotazů mladších sousedů... jednalo se o velkou věc, výtah v domě, který tu nikdy nebyl, věc jde už pomalu do finále, blíží se. Mimo jiné budem tedy ve zvoleném řešení výtahu samotného široko daleko jediní, nejbližšší stejná taková varianta je někde na ostravsku, jedna či dvě jen..
Schůze trvala snad jen půl hodiny, včetně všeho, kdo zná, tak ví co vše obnáší přednesení záměru, stavu věcí, vývoj, debata, hlasování, odsouhlasení a další...
Míro dík
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Holanďanka
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Také mám jednu cestou poštovní už nachystanou a moc se těšímsima píše: stř pro 03, 2025 8:01 pm Obrovskou radost mě udělal Petr. Poslal mě nádhernou misku, tj taková krása...!!! Petře, moc děkuji, doma nadšení, žena hned "a teď nevím, jestli bude bydlet na chalupě, nebo u nás v bytě"![]()
![]()
Fakt umíš, vypracoval jsi se, ogare šikovná![]()
A pak ještě soused, zdejší subarák Míra. Převzal funkci domovníka, ve vedlejším vchodě, spolu s naším domovníkem (já ixkrát tuto funkci s vřelým poděkováním odmítlnevděčná toť činnost )
Míro dík![]()
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998
ex
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Míla
krasna!
soused teda dobrej, evidentne na svem miste...
ja byl na schuzi jako ucastnik jednou kratce po koupi bytu - no a pak uz me tam nikdo nevidel cely ty tri roky (nebo jak dlouho), co jsme tam s Luckou bydleli
soused teda dobrej, evidentne na svem miste...
ja byl na schuzi jako ucastnik jednou kratce po koupi bytu - no a pak uz me tam nikdo nevidel cely ty tri roky (nebo jak dlouho), co jsme tam s Luckou bydleli
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Paradni miska .. jaký vždy.
A kompetentní vedení baráku je vždy super. Ale je to masakr práce....
..
A.kdyz tam nechodí normální lidi, že jo Milo, ale jen ti, co nadávají a nejsou konstruktivni, je o to horší cokoliv prosadit
A kompetentní vedení baráku je vždy super. Ale je to masakr práce....
A.kdyz tam nechodí normální lidi, že jo Milo, ale jen ti, co nadávají a nejsou konstruktivni, je o to horší cokoliv prosadit

Audi RS3
E-bike GhostRider
ex WRX 2008
E-bike GhostRider
ex WRX 2008
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Míla
Petre to byla jedna z nejpromrhanejsich hodin v mym zivote - presne jak pise Radek, kazdej tam dulezitej tak, ze div nemel vlastni gravitaci a shoda nebo alespon naznak nejakyho spolecnyho konsensu v cemkoli absolutne chybel, a to byla temer stoprocentni ucast - no naprosta marnost, nehlede na to, ze bylo evidentni kdo ma na koho "pifku"
nakonec jsem jen ne/podepisoval zamery se kterejma chodil spravce ke dverim, vim, ze jsem mu to neulehcil (vzdycky jsem si tedy alespon citlive vyslechl jeho narky), ale tady fakt nebylo co, resp. jak resit a nejak se vic angazovat, na to jsem nemel absolutne prostor a energii
nakonec jsem jen ne/podepisoval zamery se kterejma chodil spravce ke dverim, vim, ze jsem mu to neulehcil (vzdycky jsem si tedy alespon citlive vyslechl jeho narky), ale tady fakt nebylo co, resp. jak resit a nejak se vic angazovat, na to jsem nemel absolutne prostor a energii
- VDC
- Předseda klubu

- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Šímo naprosto tu tvoji radost ze souseda chápu !!
http://www.instagram.com/monstersubarus_house
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Zuzko, máš se zas na co těšit
pokud už tedy nedošla, mě udělal z jabloně, krásná kresba, jak psal Petr jedno z top dřev, jen často praská. Teď se dívám a misku jsem díky své lenosti přebíral, vybral už před rokem
Kluci, s těmi schůzemi máte všichni pravdu, jak jsou lidi bohužel kolikrát malí, zabředlí do svých až nicot, nebrajíc ohledy, nejsou nad věcí, ani jen rozumně a pak i tak průběh vypadá, řeší se samé kokotiny, jen ne to co je třeba
je vidět, že to osobně znáte
A i toho souseda Míru znáte, je to zdejší OK2MDK
Kluci, s těmi schůzemi máte všichni pravdu, jak jsou lidi bohužel kolikrát malí, zabředlí do svých až nicot, nebrajíc ohledy, nejsou nad věcí, ani jen rozumně a pak i tak průběh vypadá, řeší se samé kokotiny, jen ne to co je třeba
A i toho souseda Míru znáte, je to zdejší OK2MDK
Forester 2.0 SG 2002
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Tsakabaru píše: čtv pro 04, 2025 6:28 am Petre to byla jedna z nejpromrhanejsich hodin v mym zivote - presne jak pise Radek, kazdej tam dulezitej tak, ze div nemel vlastni gravitaci
Forester 2.0 SG 2002
-
OK2MDK
- Vášnivý uživatel

- Jméno a příjmení: Mira Decky
Ted tu hledím že sem tady chválen nebo co...
Je třeba dodat že projekt výtahu se řeší přes dva roky.
Nicméně jsme si s domovníkem od simy ze vchodu dali tu práci a všechny dopředu obešli/obvolali a tak ta třetí schůze na téma výtah ( a první v naší režii ) dopadla dobře. Navíc největší protivníci nepřišli, a spodní bytum jsme nachystali smlouvu že se nebudou podílet na financování - moc důvěry tam z předchozího výboru nebylo..
Teď ještě získat stavební povolení, dotaci a vhodný úvěr.
Jeto jediný důvod proč ke všemu co dělám ještě řeším toto, aby babička ve svých 82 se toho dočkala...
Tak naděje žije.
Je třeba dodat že projekt výtahu se řeší přes dva roky.
Nicméně jsme si s domovníkem od simy ze vchodu dali tu práci a všechny dopředu obešli/obvolali a tak ta třetí schůze na téma výtah ( a první v naší režii ) dopadla dobře. Navíc největší protivníci nepřišli, a spodní bytum jsme nachystali smlouvu že se nebudou podílet na financování - moc důvěry tam z předchozího výboru nebylo..
Teď ještě získat stavební povolení, dotaci a vhodný úvěr.
Jeto jediný důvod proč ke všemu co dělám ještě řeším toto, aby babička ve svých 82 se toho dočkala...
Tak naděje žije.
Forester SG 116kW + LPG
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
Mondeo II 1.8i Zetec - Srdcovka v modré bohužel zrušeno
Dědův SG 92kW
Mondeo IV 2.0 Duratec
Mondeo II 1.8i Zetec - Srdcovka v modré bohužel zrušeno
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Míro, dobře, že jsi to doplnil, vývoj oné věci i tvoje pohnutky věnovat tomu svůj drahocenný čas, kterého rozhodně nemáš nazbyt. Já to už víc nerozepisoval, seč vím..
Forester 2.0 SG 2002
- Holanďanka
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Už jsem ji vyzvedla, jen je schovaná v Subárku a zítra ji zabalím v práci, tam je na to víc časusima píše: čtv pro 04, 2025 7:13 pm Zuzko, máš se zas na co těšitpokud už tedy nedošla, mě udělal z jabloně, krásná kresba, jak psal Petr jedno z top dřev, jen často praská. Teď se dívám a misku jsem díky své lenosti přebíral, vybral už před rokem
![]()
Kluci, s těmi schůzemi máte všichni pravdu, jak jsou lidi bohužel kolikrát malí, zabředlí do svých až nicot, nebrajíc ohledy, nejsou nad věcí, ani jen rozumně a pak i tak průběh vypadá, řeší se samé kokotiny, jen ne to co je třebaje vidět, že to osobně znáte
![]()
A i toho souseda Míru znáte, je to zdejší OK2MDK![]()
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
ex
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Ještě si to dobře rozmysli
tak vidím, že Petr má teda slušný akční misko radius 
Forester 2.0 SG 2002