Tak karma je zdarma. Odpoledne jsem opřel přední nárazník o kovovej sloupek u sámošky. Šrám jak přes kopírák. Takže skóre rodinné soutěže 1:1
Kdo nebo co vám nadzvedlo mandle?
-
Strejda
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Michael S.
Re: Kdo nebo co vám nadzvedlo mandle?
Fiat 125P 1300 r.v.1978 (Miloš)
Trabant 601 kombi 6V r.v. 1978 (taky Miloš)
BMW E46 316i r.v. 2002 (Choze)
Suzuki Svift 1,2 r.v. 2013(Hačiko)
Suzuki Vitara 4WD r.v. 2020 (Suzi)
Outback Field r.v.2025 -současnost (Filda)
Trabant 601 kombi 6V r.v. 1978 (taky Miloš)
BMW E46 316i r.v. 2002 (Choze)
Suzuki Svift 1,2 r.v. 2013(Hačiko)
Suzuki Vitara 4WD r.v. 2020 (Suzi)
Outback Field r.v.2025 -současnost (Filda)
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Susede, už nehubni, o tom to přeci není, jak říká trefně Metuzalém...Šaman píše: sob lis 22, 2025 8:51 am Už jsem zahájil kroky k "nápravě"....bude potřeba trochu pootočit kormidlo.
Ona ta váha je dobrý ukazatel. Tak do roka uvidím....snad
Forester 2.0 SG 2002
- Metuzalem
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Milan P.
Navzdory svým tvrzením jsi ještě mladý. Jen počkej, zajíci!
Forester 2.0 XT SJ 2017: Šedivák
- námořník
- Místopředseda klubu

- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Ať se daří. Nezapomínej že to děláš kvůli sobě a půjde to samoŠaman píše: sob lis 22, 2025 1:37 pm No to jsem právě 20 rocků zkoušel....a.....taky nicmoc...
Pak se to sype....
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- spm
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
No nicmene doma vidim nazornou ukazku toho, ze reseni drobnych obtizi s doktory vede akorat k jeste vyrazne vetsim obtizimMetuzalem píše: Navzdory svým tvrzením jsi ještě mladý. Jen počkej, zajíci!
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
Na Aliexpressu jsem objednal vitrážní lampu k Vánocům. Už máme doma dvě, tak jsme chtěli mít třetí.
Prodejce prodával za výrazně nižší cenu než konkurenti na stejném portálu.
Objednal jsem, zaplatil a za pár dní mi přišla od prodejce zpráva, že do naší země neexpeduje a že mi navrhuje objednávku stornovat.
Tušil jsem, že je to jinak - podsekl se v kalkulaci ceny a teď neví, jak z toho vybruslit, aby nedostal negativní hodnocení.
Nicméně objednávku jsem stornoval a za pár dní mi přišly na účet peníze zpět.
Našel jsem podobnou lampu za super cenu a ejhle, zase ten samý prodejce.
Objednal jsem a zaplatil a čekal jsem na expedici.
Za pár dní mi přišla zpráva, že zboží není skladem a že mi navrhuje objednávku stornovat.
To už to ve mě vřelo, protože teď už bylo jisté, že do Vánoc lampu mít nebudeme.
Opět jsem objednávku stornoval a teď už budu shánět jinde.
A zvažuji, že až mi přijdou peníze na účet, že mu dám negativní hodnocení.
Objednal jsem, zaplatil a za pár dní mi přišla od prodejce zpráva, že do naší země neexpeduje a že mi navrhuje objednávku stornovat.
Tušil jsem, že je to jinak - podsekl se v kalkulaci ceny a teď neví, jak z toho vybruslit, aby nedostal negativní hodnocení.
Za pár dní mi přišla zpráva, že zboží není skladem a že mi navrhuje objednávku stornovat.
To už to ve mě vřelo, protože teď už bylo jisté, že do Vánoc lampu mít nebudeme.
Subaru WRX STI 2.5 2012
viewtopic.php?f=39&t=7756
Kia ProCeed GT 1.6 2021
Mini Cooper Clubman S ALL4 2.0 2016
Mazda MX5 NA 1.8 1995
BMW 330i E46 2000
Ex Subaru Legacy 2.5 2008
https://www.instagram.com/fova.bushman/
viewtopic.php?f=39&t=7756
Kia ProCeed GT 1.6 2021
Mini Cooper Clubman S ALL4 2.0 2016
Mazda MX5 NA 1.8 1995
BMW 330i E46 2000
Ex Subaru Legacy 2.5 2008
https://www.instagram.com/fova.bushman/
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

spm píše: ned lis 23, 2025 9:55 pm No nicmene doma vidim nazornou ukazku toho, ze reseni drobnych obtizi s doktory vede akorat k jeste vyrazne vetsim obtizim
Forester 2.0 SG 2002
-
zhor
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Standa H.
To není tím, že by ti ji nechtěl prodat. Ale mají tam limit na velikost zásilky. Vím že mi některé vetší věci taky nechtěli poslat. Musel by se s ním domluvit nějaký extra shipping, a to by pak už nebylo tak výhodné. Podle AI je povolený součet délek stran 90 cm, a nejdelší strana maximálně 60cm.bushman1 píše: pon lis 24, 2025 7:22 pm Na Aliexpressu jsem objednal vitrážní lampu k Vánocům. Už máme doma dvě, tak jsme chtěli mít třetí.
To samé má limit třeba ebay na global shipping z USA, ale tam byl limit myslím 160cm na nejdelší stranu balíku.
Subaru Impreza WRX STi 221kW 2008
ex -Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
ex -Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
-
Vakpak
- Zkušený uživatel

- Jméno a příjmení: Vašek Kaplan
Mercedes! Hodinová sazba za mechanika v autorizovaném servisu. Od 1800 do 2500 za spalovák chápu (jasný jsem v Mercedesu není to zdarma) 4000 za hodinu pro elektroauta.
Doháje, mám jednodušší auto abych netrávil tolik času v servisu a nekazilo se a stejně zaplatím ve výsledku stejnou částku ...
Doháje, mám jednodušší auto abych netrávil tolik času v servisu a nekazilo se a stejně zaplatím ve výsledku stejnou částku ...
Forester MY 2022 - pracovní
MB EQB MY 2022 - rodinné
WRX STi MY 2017
Ex BRZ MY 2017
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
MB EQB MY 2022 - rodinné
WRX STi MY 2017
Ex BRZ MY 2017
Ex Forester MY 2018
Ex Legacy GT MY 2011
EX Tribeca MY 2010
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
No právě že to je jednodušší, tak by na tom tolik nevydělali
Je to vopruz no, tak aspoň držim palce ať těch hodin neni moc.
Subaru Outback '04 BP 3.0H6 180 kW <vlákno zde>
BMW E61 550 '06 4.8 V8 270 kW, LPG <vlákno zde>
ex Subaru Forester '05 SG 2.0 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo '00 1.8 I4 85 kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140 kW
-
marzi
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: martin
....to je slušná pálka...
Subaru Outback 2.0D MY 2008 prodáno
Subaru Legacy kombi 2,5GT MY 2010 prodáno
Subaru Impreza WRX STi MY 2006
BMW 330 Ci cabrio MY 2001
MB GLC 43 AMG MY 2018
Jaguar XK8 MY 1998
Porsche 911 Carerra S MY 2009
Subaru Legacy kombi 2,5GT MY 2010 prodáno
Subaru Impreza WRX STi MY 2006
BMW 330 Ci cabrio MY 2001
MB GLC 43 AMG MY 2018
Jaguar XK8 MY 1998
Porsche 911 Carerra S MY 2009
- JRJ
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: ヤン 老師 ヤクビーク
Konec anabáze s ČSOB. Takže, chtěl jsem zrušit debetku, ale na to se u ČSOB člověk musí objednat. Dobře tak jsem se jal 19.11. objednat. Nejdřív jsem to zkusil z aplikace. Bum, něco se pokazilo, zavolejte nám. Tak jsem zkusil přes internetové bankovnictví. Totéž. Tak jsem tedy zavolal na pobočku. Po dlouhém vyzvánění, bohužel bankéři jsou nedostupní, jakmile budeme moci zavoláme vám zpět. Asi po dvou hodinách, kdy se nikdo neozval, jsem znovu zkusil internetové bankovnictví. A ejhle systém fuguje. Nejbližší termín 8. prosice. Co? Tak zkouším jinou pobočku 27. listopadu. Třetí a čtvrtá pobočka taky prosincové termíny. Rezervuji si tedy 27. listopadu. Potvrzení jsme vám poslali emailem. Email přišel asi až po půl hodině. Odpoledne, asi tak 6 hodin po té co jsem volal já, mi volá paní z mé pobočky co prořebuji. Říkám, že schůzku, ale, protože nevolali zpět, sjednal jsem si schůzku na jiné pobočce. Prý toho mají moc. Včera na pobočce jsem kartu zrušil. Proč jsem platil poplatek? Protože to byla druhá karta k premiovému účtu. Proč nás na to nikdo neupozornil? Proč začali poplatek účtovat po více než roce? Čert ví. Pak jsem byl upozorněn, že na spořicím účtu máme moc vysoký zůstatek a že nám to sráží úrok. Že by mi navrhli nějaké řešení? Třeba založit běžný a spořicí účet na moje jméno a část peněz tam převést? Nic. Nula.
Tak jsem hned vyslyšel vábení Reifky, u které mám kreditku, a z aplikace založil bežný a spořicí účet, převedl prachy a zažádal o debetku. Během půlhodinky jsem měl hotovo. Jen s převodem kreditky z classic na premiun jsem se objednal na pobočku. Vzali mě hned druhý den. A jak jsem viděl i tohle by šlo udělat z apky.
Tak jsem hned vyslyšel vábení Reifky, u které mám kreditku, a z aplikace založil bežný a spořicí účet, převedl prachy a zažádal o debetku. Během půlhodinky jsem měl hotovo. Jen s převodem kreditky z classic na premiun jsem se objednal na pobočku. Vzali mě hned druhý den. A jak jsem viděl i tohle by šlo udělat z apky.
You cannot imagine the immensity of shit I do not give
Subaru Legacy wagon MY2004
Subaru Legacy wagon MY2004
- spm
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
No ona jedna vtipnost je taky to, ze na servisovani elektroauta by ten servisak mel mit spravne 250ku. Na kterou zase musi mit vzdelani. Pokud na ni ma vzdelani, tak zase nema vzdelani na automechanikaVakpak píše:Mercedes! Hodinová sazba za mechanika v autorizovaném servisu. Od 1800 do 2500 za spalovák chápu (jasný jsem v Mercedesu není to zdarma) 4000 za hodinu pro elektroauta.
Zistil som len nahodou, ze nas "skvely" TV/NET operator Orange nam za posledneho 2.5 roka vyfakturoval za nedodane a nedodatelne sluzby cca 140-150E.
To je tak, ked faktury chodia zene, ktora to moc nesleduje a po jednej reklamacii som sa pred tym 2.5 rokom spolahol, ze to uz bude ok a neskontroloval to.
To zase bude natahovanie.
Na zaciatku zle zrusili sluzbu, mali dodatocne spravit dobropisy, spravili 3 namiesto 4 a zapocitali nakoniec len 2. A k tomu nechali cely cas bezat priplatkovy TV balik, hoci neposkytovali ziadnu TV sluzbu a nemal som to ani ako vyuzit...
By som necakal, ze takyto velky operator bude mat takyto mrdnik.
A o neprehladnej forme faktur ani nevraviac. Hlasove polozky vo fakture za internet. Ten TV balik rovnako. Pritom na Net / TV / Hlas maju oddelene faktury kazdy mesiac.
To je tak, ked faktury chodia zene, ktora to moc nesleduje a po jednej reklamacii som sa pred tym 2.5 rokom spolahol, ze to uz bude ok a neskontroloval to.
To zase bude natahovanie.
Na zaciatku zle zrusili sluzbu, mali dodatocne spravit dobropisy, spravili 3 namiesto 4 a zapocitali nakoniec len 2. A k tomu nechali cely cas bezat priplatkovy TV balik, hoci neposkytovali ziadnu TV sluzbu a nemal som to ani ako vyuzit...
By som necakal, ze takyto velky operator bude mat takyto mrdnik.
A o neprehladnej forme faktur ani nevraviac. Hlasove polozky vo fakture za internet. Ten TV balik rovnako. Pritom na Net / TV / Hlas maju oddelene faktury kazdy mesiac.