PS: A taky obdivuju, že ty betonové stěny tvoří se stěnou baráku přesné obdélníky, takže pak jde o vkládání pravoúhlých tvarů a ne trojůhelníků a lichoběžníků apod.
PS1: Před všemi stavaři, kterým to přijde běžné a normální, smekám

Na těch dořezech není nic zázračného. To víte, že jsem si ty dořezy nejdřív položil bez obalu a teprve, když tam deska seděla, tak jsem jí zabalil. 

Tak vcelku normální hmota je 3 metráky, bo to chňapnu, narovnám rameno a mávám s tým kolem bagru a nic sa nepřevracá, ale je to už limitní hmota. Se 4 metráky už mosím opatrnějš, viz ty betonové bloky a zatým max. ja cca 473 kg, což byla betonová skruž a to přesunůť bylo zajímavé, ale dal sem to aj na podmočené lůce a za dešťa..... Aby zvednul forestra vepředu, mosel sem dať úvazek na rameno k palci a aj tam ňa to převracelo, dyž to bylo opřité edem na pásoch. Jak sa to pak opřelo o radlicu, tak už v pohodě. Udělal sem aj video, pozdějš ho přidám na svůj kanál. Zkusím to tedy změřať, koli to vážíOK2MDK píše: úte lis 18, 2025 12:36 pm Tybláho jak težký máš ten bagřík?
Já to svou 1,6t rozhodně nezvednu 500kg si myslím, minule sem zápasil s panelama co měly přes 200 a na natáhle rameno to byl strop. Co stěmi stroji dokážeš je neuvěřitelné.