Jop souhlas ... je to pastva pro oči ...hamoun píše: úte lis 04, 2025 10:49 am nádhera .. já tam byl jednou a už tam nesmím .. hned bych s něčím odešel
už poprvé jsem se musel hodně držet![]()
Wuntiho Subaru #3 - OTB Shadow
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Michal Wunti
Re: Wuntiho Subaru #3 - OTB Shadow
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

Ted o víkendu je Toyota víkend.
Tož jsem si hodil rezervaci na protáhnutí RAV-ky a Toyotu Camry. Tož jsem zvědav
Tož jsem si hodil rezervaci na protáhnutí RAV-ky a Toyotu Camry. Tož jsem zvědav
Jsem zvědavý na hodnocení RAV4 z tvého pohledu jako majitele BS, měl jsem ji ve výběru (poslední generace - pro mě konečně snesitelný dizajn po mnoha letech), bohužel ve vyšší výbavě si velmi dobře drží cenu, byly tedy stále mimo rozpočet...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Kolega nahradil RAVkou Kodiaqa a je max. spokojeny
Ja bych sel spis do Camry
to bude pohoda
Otazkou je, jak a kde jezdis a co ti to proti Outbacku prinese. Na dlouhe streky to bude pohodlna pecka
Otazkou je, jak a kde jezdis a co ti to proti Outbacku prinese. Na dlouhe streky to bude pohodlna pecka
Škoda Superb
E-bike GhostRider
ex WRX 2008
E-bike GhostRider
ex WRX 2008
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

Takže. Byli jsme v Opavě (RAV-ka) a pak v Ostravě Hrabove (Camry)
Přístupem za mne určitě Opava. Slečna se nám pěkně pověnovala a i když nevěděla vše, dokázala dohledat a zodpovědět …
U obou vozů jsem absolvoval asi 20 minutovou jízdu - berte postřehy s rezervou.
Pokud někdo přejde do RAV-ky z čehokoliv může být ve finále spokojen. Z OTB však asi nikoli. Tedy za mne.
Hele to neni špatný auto. Exteriér se mi i líbí. Ale ač jsem seděl v nejvyšší výbavě - neuchvátilo mne to. Ani prostorem, ani provedením. Např. výplně dveří.
Řízení opět víceméně v pohodě. Jízdně hybrid, zrychlení apod. taky dobrý - ale přijde mi to příliš sterilní.
Překvapivě byl vůz obut na 18” kolech - čekal jsem větší kola - tudíž jízda byla pohodlná.
Hodně dam na první dojem a Whau efekt nenastal.
Ovšem myslim si, že je to opodstatněno, ze jsme přijeli a odjeli OTB. U OTB je odezva řízení lepší a i prostor v kabině je větší než u RAV-ky.
To z Camry jsem byl odvařený. Fakticky. Hele sedan, interiér na jedničku - v podstatě i barevně whau. Jízdně - tišší (až na ty asistenty) … pružnější. Sice ta odezva od plynového pedálu byla taky váhavější.
Uz jsem jel za tmy a částečně i za deště - ovšem fakt jsem si to užil. Za mne parádní vůz.
Přístupem za mne určitě Opava. Slečna se nám pěkně pověnovala a i když nevěděla vše, dokázala dohledat a zodpovědět …
U obou vozů jsem absolvoval asi 20 minutovou jízdu - berte postřehy s rezervou.
Pokud někdo přejde do RAV-ky z čehokoliv může být ve finále spokojen. Z OTB však asi nikoli. Tedy za mne.
Hele to neni špatný auto. Exteriér se mi i líbí. Ale ač jsem seděl v nejvyšší výbavě - neuchvátilo mne to. Ani prostorem, ani provedením. Např. výplně dveří.
Řízení opět víceméně v pohodě. Jízdně hybrid, zrychlení apod. taky dobrý - ale přijde mi to příliš sterilní.
Překvapivě byl vůz obut na 18” kolech - čekal jsem větší kola - tudíž jízda byla pohodlná.
Hodně dam na první dojem a Whau efekt nenastal.
Ovšem myslim si, že je to opodstatněno, ze jsme přijeli a odjeli OTB. U OTB je odezva řízení lepší a i prostor v kabině je větší než u RAV-ky.
To z Camry jsem byl odvařený. Fakticky. Hele sedan, interiér na jedničku - v podstatě i barevně whau. Jízdně - tišší (až na ty asistenty) … pružnější. Sice ta odezva od plynového pedálu byla taky váhavější.
Uz jsem jel za tmy a částečně i za deště - ovšem fakt jsem si to užil. Za mne parádní vůz.
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Dneska jsem camry potkal v téhle barvě na parkovišti a mladej hlásil, že teda nadherne auto ... a to jen tak neřekne 

Škoda Superb
E-bike GhostRider
ex WRX 2008
E-bike GhostRider
ex WRX 2008
- Albi
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Albert Němčík
Škoda že Camry není 4x4
Subaru Impreza '2025 | Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Agados VZ-26 '2009
EX: Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989 || Kawasaki ZR-7S '2002
EX: Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989 || Kawasaki ZR-7S '2002
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

No spis mne mrzí, že dle výrobce nelze na střechu použít příčníky …. Ani nelze instalovat tažné zařízení.
- spm
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
A jeste k tomu je to sedan... takovy auto, co neni dobry vlastne na nic 
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk
- Albi
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Albert Němčík
Subaru Impreza '2025 | Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Agados VZ-26 '2009
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

spm píše: sob lis 08, 2025 9:39 pm A jeste k tomu je to sedan... takovy auto, co neni dobry vlastne na nic
S tim samozřejmě nesouhlasím.
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

Hele. Radši mi vysvětlete - proč výrobce nemá na Camry homologaci na MTŽ příčníku na střechu?? Proč? Z jakého důvodu to nejde. Prooooc??
- spm
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
A jde to tam vůbec nějak přidělat? Hagusy to nemá, montážní otvory ve stropě hádám taky ne. Když se dívám na fotku do těch otevřených dveří, tak taky moc nevidím nic, za co by to tam šlo dostat a ty dveře ještě zavřít. A navíc mi přijde, že ta střecha je poměrně hodně oblá, takže najít místo pro dva příčníky, aby byly výškově na stejno bude asi taky dost kumšt.
- wunti
- Člen_SubaruFanClubu

Nic z uvedeného. Ani pod střechou takové “důlky” vim ze to ma octavie v liftbacku.spm píše: ned lis 09, 2025 9:54 am A jde to tam vůbec nějak přidělat? Hagusy to nemá, montážní otvory ve stropě hádám taky ne. Když se dívám na fotku do těch otevřených dveří, tak taky moc nevidím nic, za co by to tam šlo dostat a ty dveře ještě zavřít. A navíc mi přijde, že ta střecha je poměrně hodně oblá, takže najít místo pro dva příčníky, aby byly výškově na stejno bude asi taky dost kumšt.
Na druhou stranu u legacy v sedanu tuším ze taky nic nebylo a pricniky na střechu jsem na to sehnal
Jinak samozřejmě pokud není homologace - a člověk to tam přeci jen vrzne - může nastávat problem při nějaké havarce. Coz asi za to riziko nestojí
![gunhim [GUNHIM]](./images/smilies/wkillhim.gif)
Camry je nádherné a povedené auto už několik generací
Subaru WRX STI 2.5 2012
viewtopic.php?f=39&t=7756
Kia ProCeed GT 1.6 2021
Mini Cooper Clubman S ALL4 2.0 2016
Mazda MX5 NA 1.8 1995
BMW 330i E46 2000
Ex Subaru Legacy 2.5 2008
https://www.instagram.com/fova.bushman/
viewtopic.php?f=39&t=7756
Kia ProCeed GT 1.6 2021