hamoun píše: pon lis 03, 2025 10:30 am
... jak se jelo v Dusteru?
Duster nás spolehlivě odvezl tam i zpátky, po okreskách i po dálnicích (většinou). Forester to sice není, ale žádná tragedie taky ne. Litrový třívalec turbo na LPG je celkem zvláštní tvor, ale jezdí prý za hubičku a vozit střídavě 72 koček k veterináři prý zvládá bravurně. Spodek je samozřejmě méně komfortní, než Šedivák. Za volantem jsem neseděl, tak jak se to řídí, jak to sedí a jak to zatáčí nevím, kamarád a spolužák z gymplu v jedné osobě je velmi klidný řidič, jezdíval kdysi v mládí nějaká ta rallye a stihl se v těch letech asi dokonale vybouřit

Jen ten zvuk při zabouchnutí dveří jsem neměl slyšet - hned po prvním doznění plechového "prásk" mě to auto přestalo připadat docela přijatelné

Tsakabaru píše: pon lis 03, 2025 10:50 am
Milane vzdyt je to jasny jak sklo - nechce se s tebou loucit, musis nejdriv uspokojit jeho potrebu spolecnych kilometru, pak ti klicek pusti
No, ono to je s tím klíčkem jak přesvědčovat nedotčenou pannu k sexu - chce to spoustu času a trpělivosti, ale nakonec to klapne. Teda aspoň s tím klíčkem zatím jo