Zimní pneumatiky

Jaké nejvhodnější pneumatiky na léto, na zimu, do terénu ? Jaké nejvhodnější ET disků ? Jaké jsou nejlepší řetězy ? To vyřešíme v této sekci
Odpovědět
Goba
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Petr Gobernac

Re: Zimní pneumatiky

Příspěvek od Goba »

Suv zpravidla není žádná konkrétní vlastnost pneumatik, to je dáno jen rozměrem. Střední třída kumho, Sava, firestone, Barum asi bez problému, já se držím zesílených bočnic XL ta guma je odolnější při kritickém nájezdu na obrubník nebo ledové zmrazky při parkování ve městě.
Váhal jsem nad novou Polaris 6, ale pak jsem si řekl, že už jsem to přece řešil minulý rok u Forestera, Tak jsem na druhé vozidlo teď koupil taky Sáva Eskimo suv 2
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel

Re: Zimní pneumatiky

Příspěvek od Šaman »

Tak "danlopy" nahozeny už asi jen na poslední zimu. Užili jsme si toho spolu dost. Drummer by se asi divil, že ještě existují....jezdil jsem na nich většinou jen tady po V Áziji. Dálnici zažily jen jednou (2013) cestou do Zell am See, a to byl snih všude, i u Vídně :-)
Nevím, jak dlouho lesník vydrží, tak na příště asi celoročky.
Přílohy
20251101_145335.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík Yamaha Nmax 125 + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
Odpovědět

Zpět na „Pneumatiky, Disky, Řetězy“