je to pak žvýkačka ... ale mám víc než 2 x tolik koní a solidní brzdy a těžké auto ...
ale jsou fakt super. nemám důvod zkoušet cokoliv jiného

Jen taková vsuvka, na začátku sezony jsem se bavil s kamarádem co má pneuservis a sám jezdil opravdu s kdečím od sportovních až supersportovních aut, a rozdíl mezi PS4 a PS4 S je opravdu znatelný, je to zcela jiná guma, jak směsí, tak celkovou konstrukcí a sám musím uznat že s vyjímečnýma vlastnostma na mokru. Defakto PS4 je prémiovější silniční pneu se sportovním nádechem, PS4S je takový kompromis mezi silniční pneu a semislickama. a kolikrát PS4S používají lidi na trackday jako mokrý gumy. samozřejmě na suchu je semislick super, ale zas málokdo ho dokáže zahřát na provozní teplotu na běžné silnici. ty gumy jsou prostě o dost tvrdší, když se bavíme například o CUP-ových pneumatikách, Jinak já osobně s přehřátím PS4S nikdy problém neměl, ale je zas pravda , že nikdy netopím v kuse moc dlouho a to mám to auto dost těžké.bushman1 píše: čtv říj 30, 2025 6:57 pm Já mám na Kie jenom PS4 bez S-ka, ale zatím jsem je neutahal.
Nicméně je to jen 200 koní a jezdím s tím spíš jako s rodinným autem.
Ale pár brutálních jízd ty PS4 už zažily.![]()
A na suchu jsou semislicky skutečně neporazitelné, to je fakt.

ale vždy jsem lehce zvolnil, zas to bylo ok