
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 7619
- Registrován: pon pro 06, 2021 6:11 pm
- Jméno a příjmení: Míla
- Bydliště: Sokolovsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
vypada to skvele! 

- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22545
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
no to teda. luxus 

škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1386
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak tu zase máme uzenářské okénko, tentokrát jsou na programu debrecínské párky. Mám naraženo, zítra udím.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 27311
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Kurva, to bude dobrota 

Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1386
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnes konečně zkouška nového Weberu, mám ho doma už víc než rok, zatím ale ještě dosluhoval starý Master touch GBS. Náš pátý Weber, všechny fungují/fungovaly perfektně
Taky zkouším sondy poprvé do klasického kusu masa, zatím jen hlídaly teplotu v udírně.

Taky zkouším sondy poprvé do klasického kusu masa, zatím jen hlídaly teplotu v udírně.
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1386
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Stav po 2,5 hodinách uzení.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Nádhera
Uměl bys sem vyfotit recept/složení a nebo už děláš podle sebe?
Uměl bys sem vyfotit recept/složení a nebo už děláš podle sebe?
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1386
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já teď používám sondu Meater. Měl jsem nějakou noname z lidlu, ale po dvou akcích odešla, začala ukazovat nesmyslné hodnoty.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1386
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tyhle párky zkouším podle masoprofitu, teď mi jde spíš o testování udírny.Levis29 píše: sob črc 05, 2025 3:55 pm Nádhera
Uměl bys sem vyfotit recept/složení a nebo už děláš podle sebe?
https://masoprofit.cz/blog/domaci-recep ... nske-parky
Ale udělal jsem si radost a pořídil chytrou knihu, takže teď to pojede
Včera nakrájeno, namleto, promícháno a naraženo, dnes vyuzeno. Dvě hodiny sušení 50-55 stupňů, čtyři hodiny uzení na 65 stupňů bukovými štěpkami a následně dovařeno 75 stupňů po dobu 10 minut. Pak zachlazeno.
A chuťově jsou super, až mě to překvapilo.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 27311
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Poctivost sama! To musí chutnat, oujej 

Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Vypadá to parádně. Jen nechápu, proč do receptu na domácí párky uvádí i takové svinstvo jako dusitanovou směs 

Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Super, díky, a tvůj výsledek vypadá skvělefox píše: sob črc 05, 2025 4:04 pm Tyhle párky zkouším podle masoprofitu, teď mi jde spíš o testování udírny.

Už několikrát jsem zvažoval debrecínky, ale vždy jsme s partou skončili u klasických klobás, musím zkusit alespoň nějakou menší várku.
Masoprofit je jeden z mých oblíbených obchodů, je fajn že dnes už jde takto vše nakoupit na českém eshopu. Nějaké nádobí a vercajk jsem bral i na Gastrofans.
Meater jsem jednu dobu zvažoval, protože jej používal Pipmaster na YouTube (mimochodem doporučuji sledovat - normální týpek bez zbytečných keců atd.) ale přišlo mi to drahé. Měl jsem dříve starou bezdrátovou sondu Weber, ale odešla asi po osmi letech, používal jsem ji ale i přes zimu v radiátoru - věděl jsem kdy jít přiložit

- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25806
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Protoze bez ni ten proces nakladani trva 2x tak dlouho, coz v pripade masa je treba mesic, kdy se ti to nesmi zkazit...Cheza píše:Vypadá to parádně. Jen nechápu, proč do receptu na domácí párky uvádí i takové svinstvo jako dusitanovou směs
Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk