uz to zase maka!

![subaru [SUBARU]](./images/smilies/smilies-18947.png)
![diky [THNX]](./images/smilies/w8658.gif)
Aha, tak přeci jsem se už dřív zmínilVDC píše: čtv črc 03, 2025 6:24 am Zaznamenal jsem zmínku o skříňkách v nějakém jiném vlákně a říkal jsem si, hele ho, on se ani nepochlubí.Paráda !!!
Však jsi mě taky inspiroval, já taky teda sám uvažoval kam s baterkami, ale popíchl jsi mě a pak přišla ta neodolatelná nabídka tu od Šamana. Jsou to jen plech skříňky, žádný trezor, ocel kryt, ale aspoň něco, navíc ty baterie vždy dávám do silnější ocel vaničky a ta bude i v té skříňce, lepší jak je mít jako doposud ve více než sto let starém dřevo kredenci v dílněpetr píše: čtv črc 03, 2025 7:35 am No přesně tohle bych potřeboval, bytelnější kovovou skříňku na ty litiové baterky , protože z nich nemám pocit bezpečí a Síma mě předběhl sakra![]()
jako by nestačilo , že mi furt nechce přenechat ten svůj povoz
Máš to parádní , modrá je dobrá , nemá tvá žena nějaké námořnické předky třeba ?
Jo, přesně tak to je a vidím i jáTsakabaru píše: čtv črc 03, 2025 8:05 am Radku parada, dve kovove skrinky uz bych rekl v dnesni dobe, kdy se z plastu zacnou snad delat i lopaty, i celkem neobycejne prip. nechutne drahe![]()
![]()
wenzel píše: čtv črc 03, 2025 10:23 pm Potěšila mě dnešní návštěva Ústí nad Labem neb jsem byl pracovně nucen pohybovat se v centru města... Jsem rád za uvědomění si, že situace s jistými spoluobčany (nepřijatelně nazývanými jako smažky a cikáni) není v mém milovaném Šumperku zdaleka tak špatná, jak jsem se doposud domníval... Na druhou stranu mě mrzí, že mnoho lidí to musí trpět a nemá možnost s tím cokoliv udělat... V rámci ctění zákonůAle ať nejsem jen negativ: na nějakým tom náměstí, je velmi slušná mexická restaurace disponující skvělým hovězím a výhledem na reklamní banner solária, které je možná velmi úspěšné a je výkonným zdrojem specificky opáleného obyvatelstva
![]()