Po cca dvou letech jsem se opět pustil do rozleštění levého světlometu, bylo to v plánu až na podzim před další STK ale jak se teď bude více jezdit, tak chci ať je to OK. Použil jsem tentokrát nějakou sadu od Sonax, no práce s tím nic moc - brusící pad vydržel na přiloženém molitanovém válečku asi minutu, a pak jsem to brousil přidržením prsty, po doleštění pastou jsem měl s obalu vytáhnout ubrousky s UV lakem, ale žádné ubrousky uvnitř nebyly

Každopádně podařilo se a uvidíme jak dlouho to zase vydrží (v reálu to před i po vypadá o něco hůř než na fotkách, jsou tam mikroprasklinky).
Při dnešní jízdě jsem se ješte soustředil na poklepávání od levého zadního kola, které už nějakou dobu slyším, nejdřív jsem ale zkusil pohýbat s věcmi v interiéru - roletka ven, sklopit sedadla a zadní pásy jsem natáhl přes ně - problém vyřešen, byla to spona levého zadního pásu kterou někdo nechal tak šikovně že poklepávala a zdálo se že to jde opravdu zevnitř podběhu nebo od podvozku a né z interiéru.
Jinak jsem si opět řekl že opravdu už chci jen automat a taky mi chybí bezrámové okna u novějších (běžných) aut