Moje auto po Subaru
Re: Moje auto po Subaru
Tak len pridam svoj poznatok s BYD SEAL U DM-i 4x4 len v skratke:
- pri baterke s cca 25%-- auto silno rozmysla kym sa pohne alebo zrychli (nieco podobne ako turbo lag pri starych diesloch). Resp. rovnaky prejav ma aj novy Kodiaq s tym najsilnejsim dieslom a 4x4.
- maly kufor pre moje potreby, je na urovni o triedu nizsieho auta
- pod plynom v tiahlej zakrute pri vyssej rychlosti uz od okolo 120km/h ako keby mu chcelo odtrhnut zadok, je to taky zly pocit ze date nohu dole z plynu a ani sa nesnazite co i len udrziavat tu rychlost. Dost slabota co sa tyka udrziavania stopy. Nechcem si to predstavit na snehu alebo mokrej ceste ... Na druhej strane podvozok nevyskocil od cesty ako pri mojich testovackach s Tiguanom, Tayronom a Kodiaqom na rovnakej trati ...
- pohon 4x4 zatial som videl len 3 testy - 1 porovnali s Jaecoo 7 - ani na tu trat nesli; 2 - niekde na poli male krizenie a vzdychanie ake to je super; 3- porovnali s quattrom a rozplyvali sa ako cez momentum na cca 20 rovina a dalsich 20 m 20 stupnov potom vybehli na snehu 40 stupnovy umely kopec. Ziadne vypovedne testy z realnej prevadzky. Nejde mi o maly offroad ale dobru 4x4.
Sedacky su vsak pecka, lepsie ako v novom Outbacku alebo Foresteri.
Motor ked prekona to prvotne zavahanie tak za plynom ide celkom OK.
Ako ked pride nova generacia, dam mu este sancu a pojdem sa previest ...
PS:
stale zatial ostavam pri svojom BSku, minimalne kym nenajdem nieco pouzitelne a nepredrazene ...
- pri baterke s cca 25%-- auto silno rozmysla kym sa pohne alebo zrychli (nieco podobne ako turbo lag pri starych diesloch). Resp. rovnaky prejav ma aj novy Kodiaq s tym najsilnejsim dieslom a 4x4.
- maly kufor pre moje potreby, je na urovni o triedu nizsieho auta
- pod plynom v tiahlej zakrute pri vyssej rychlosti uz od okolo 120km/h ako keby mu chcelo odtrhnut zadok, je to taky zly pocit ze date nohu dole z plynu a ani sa nesnazite co i len udrziavat tu rychlost. Dost slabota co sa tyka udrziavania stopy. Nechcem si to predstavit na snehu alebo mokrej ceste ... Na druhej strane podvozok nevyskocil od cesty ako pri mojich testovackach s Tiguanom, Tayronom a Kodiaqom na rovnakej trati ...
- pohon 4x4 zatial som videl len 3 testy - 1 porovnali s Jaecoo 7 - ani na tu trat nesli; 2 - niekde na poli male krizenie a vzdychanie ake to je super; 3- porovnali s quattrom a rozplyvali sa ako cez momentum na cca 20 rovina a dalsich 20 m 20 stupnov potom vybehli na snehu 40 stupnovy umely kopec. Ziadne vypovedne testy z realnej prevadzky. Nejde mi o maly offroad ale dobru 4x4.
Sedacky su vsak pecka, lepsie ako v novom Outbacku alebo Foresteri.
Motor ked prekona to prvotne zavahanie tak za plynom ide celkom OK.
Ako ked pride nova generacia, dam mu este sancu a pojdem sa previest ...
PS:
stale zatial ostavam pri svojom BSku, minimalne kym nenajdem nieco pouzitelne a nepredrazene ...
Subaru Outback 2019 (Comfort)
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Já vím určitě, že čínský auto bych si nekoupil a ani ho nemusím zkoušet.
Ještě k Stingeru - tady je oěkně vyzkoušená jeho 4x4
Ještě k Stingeru - tady je oěkně vyzkoušená jeho 4x4
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Míro mám to tak plně taky. I jsem to tu už psal, bylo mě řečeno, že bacha na ně, že už auta číňani umí, já vím, že jo, umí a jdou dál a dál, ale i kdyby mě nějaké auto sedlo, tak já už jen z podstaty v číně jezdit nechci, osobní důvody, nepřekonatelné, když už nic teda jiného. A nakonec, stále v jejich auta důvěru nemám, ale sere pes, hlavně čínu jednoduše nechci, ne auto vyloženě jejich značky, auto ne.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Taketo reci som pocul ked som si davnejsie kupoval Korejcov a aha co je terazMira píše: ned čer 29, 2025 2:50 pm Já vím určitě, že čínský auto bych si nekoupil a ani ho nemusím zkoušet ...

- Albi
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Albert Němčík
teď jsem náhodou zjistil že i VW nově nabízí Golfa s tím 2.0T 150kW a 4x4 (jako má Cupra Leon) ... a to dokonce i hatchback ...
i ceníkově se vejde pod mega (R-Line People), s rezervou ...

https://konfigurator.volkswagen.cz/cc-c ... t=PeopleRL
i ceníkově se vejde pod mega (R-Line People), s rezervou ...

https://konfigurator.volkswagen.cz/cc-c ... t=PeopleRL
Subaru Impreza '2025 | Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Kawasaki ZR-7S '2002 | Agados VZ-26 '2009 | Author A-RAY Plus '2008
EX: Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989
EX: Subaru Legacy 2.2 MT kombi '1991 | Toyota Tercel 4WD kombi '1986 | Dacia 1310 TX sedan '1989
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Buď rád, že máš subaru.
Koncern nabízí spoustu výhod, ale radost z řízení v tom není ...
Fakt.
Je to pro jiný typ lidí...
Chvíli bys byl spokojený, ale zjistil bys, že rohlik na tváři prostě nemáš. Jako baví tě ty hračky, to okolo, ale rohlik není ...
Zapadneš do davu a ... jen vzpomínáš ...
Fakt.
Chvíli bys byl spokojený, ale zjistil bys, že rohlik na tváři prostě nemáš. Jako baví tě ty hračky, to okolo, ale rohlik není ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Holaňďanka
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Tu se někdo vrátí k Subaruhamoun píše: úte črc 01, 2025 5:52 am Buď rád, že máš subaru.
Fakt.
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998
ex
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
@Holaňďanka nevrátí ... není k čemu ...
ale to už jsem psal mockrát 

škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Ondřej
@hamoun Petre kdybys zmenil nazor a chtel si udelat radost poctivym STI, u ktereho bys nemusel resit jak a jestli se do nej vejdes, tak dej vedet. Treba budu v situaci, kdy bych jedno (tobe s radosti) pustil.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
@OZP vážím si téhle nabídky. třeba to přijde ... prozatím mi stačí služebák. na víc nemám čas, prostor a ani nic jiného. ale třeba časem 
jo a jak jsem seděl u tebe v autě, pripadal jsem si, že měřím metr padesát. nad hlavou desítky centimentrů místa
máš nádherná auta ...

jo a jak jsem seděl u tebe v autě, pripadal jsem si, že měřím metr padesát. nad hlavou desítky centimentrů místa

máš nádherná auta ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Holaňďanka
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Aaaaa to zní jako velmi lákavá nabídka 
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
ex
- Albi
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Albert Němčík
hamoun píše: úte črc 01, 2025 5:52 am Buď rád, že máš subaru.
Fakt.

stejně se mi ten současnej Golf nelíbí

Subaru Impreza '2025 | Subaru Legacy 2.5 MT sedan '2004 | Kawasaki ZR-7S '2002 | Agados VZ-26 '2009 | Author A-RAY Plus '2008
Já dal Korejcům šanci u druhýho auta už před lety a nakonec jsem Subaru vyměnil taky za Korejce (a rozhodně nelituju). Ale tak nějak šlo o Jižní Koreu, ne o Severní...milan74ma píše: pon čer 30, 2025 3:32 pm Taketo reci som pocul ked som si davnejsie kupoval Korejcov a aha co je teraz![]()

Ale chápu jak je to myšleno, Korea šla neuvěřitelně nahoru během pár let. A s každou další generací jdou nahoru.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Za 8 dní bude představena nová CX-5.
Jsem zvědavý na techniku, nedávno jsem hledal nějaké info ale nic konkrétního jsem nenašel, ani předpokládané datum uvední atd. a dnes jsem náhodou zjistil na ofiko stránkách že za 8 dní...
hádám že tam bude jejich 2.5 benzín plus nějaká elektrika, podobně jako u CX-60 a jestli bude podobný i dizajn tak to bude pecka. Ani by snad nevadilo kdyby úplně vypustili dvoulitr, a nechali jen tu dvouapůlku, případně ve více výkonových verzích...
Jsem zvědavý na techniku, nedávno jsem hledal nějaké info ale nic konkrétního jsem nenašel, ani předpokládané datum uvední atd. a dnes jsem náhodou zjistil na ofiko stránkách že za 8 dní...
hádám že tam bude jejich 2.5 benzín plus nějaká elektrika, podobně jako u CX-60 a jestli bude podobný i dizajn tak to bude pecka. Ani by snad nevadilo kdyby úplně vypustili dvoulitr, a nechali jen tu dvouapůlku, případně ve více výkonových verzích...
No CX-5 uz bola predstavena. Dakujem neprosim ... Vratim sa z dovolenky a vidim ze dalsi dobry japonec isiel s vykonom dole a so zrychlenim do 100km/h hore. No dalsi co maju bulharske metre