Celé album Muta Puma
Muzika a hudební tipy
- gerda
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Michal Gerych
Re: Muzika a hudební tipy
Texty, klipy a vlastně celkově jima začínám pomalu přicházet na chuť 
Celé album Muta Puma
Celé album Muta Puma
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
V songu Diskotéka zpívají Mutanti o ![subaru [SUBARU]](./images/smilies/smilies-18947.png)
- Mira
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Miroslav
Byl jsem v pátek a sobotu poslechnut trochu muziky na fesťáku v Břeclavi, tak mám krátký shrnutí hudební produkce. Přišli jsme až na Alkehol a to je jistota, jako vždy zahráli super s až překvapivě výborným zvukem. Od Desmod jsem čekal víc, začátek super, ale dál už žádna gradace, spíš jim ujížděl vlak. Pak na pódium najel Traktor a fakt to chtěli zbourat, dost výbornej koncert. Pak jsem přeběhnul i na druhý pódium, protože jsem chtěl na živo Tata Bojs. Skvělej zážitek nejen pro mně, sám Mardoša říkal, že tady je předjel Traktor a po nich má vystoupit největší pecka a přitom snad úplně všichni fanoušci tvrdšího rocku přišli i na ten jejich popík, fakt bylo narváno. No a pak na tom na větším stage ta asi největší pecka - Dymytry a musím říct, že je "novej" zpěvák Noid posunul na fakt vyšší level. Super.
V sobotu jsem vyrazil později, až na nejlepší tancmetal Trautenberk, ti pobaví pokaždý. Pak přestávka na řemeslný pivovary, protože koukat se na neustále skákajícího a svíjejícího tajtrlíka se skupinou Kryštof fakt nechcete. Opačný pohlaví to asi vidí jinak, protože takový strašný pištění jsem slyšel asi jen na Chinaski předloni na Hradech. Aspoň jsem mohl s předstihem zaujmout flek na skoro pod pódiem na Krucipüsk. A to považuju za úplný nej celýho festivalu, protože předvedli strašnej nářez a na živo zblízka to prostě nemělo konkurenci. Pak už jsem přetrpěl pro mne nezáživnej Harlej s jejich zaručenými hity typu Svařák, kterej všichni milují, jen já slyším hodně blbě předělanou Mettalicu a v dalším hitu zase Guns N Roses. Harlej tomu ale říká vlastní tvorba. Na závěr už jen další zábavová kapela Rybičky 48. Jo, pobavíte se, ale my, co jsme viděli největší zábavovou super skupinu Holywood Umpire to neoslní. Muziky ale dost a dobrý, takže největším průšvihem byl točenej Bohém z Krušovic, to jsou strašný chcanky.
V sobotu jsem vyrazil později, až na nejlepší tancmetal Trautenberk, ti pobaví pokaždý. Pak přestávka na řemeslný pivovary, protože koukat se na neustále skákajícího a svíjejícího tajtrlíka se skupinou Kryštof fakt nechcete. Opačný pohlaví to asi vidí jinak, protože takový strašný pištění jsem slyšel asi jen na Chinaski předloni na Hradech. Aspoň jsem mohl s předstihem zaujmout flek na skoro pod pódiem na Krucipüsk. A to považuju za úplný nej celýho festivalu, protože předvedli strašnej nářez a na živo zblízka to prostě nemělo konkurenci. Pak už jsem přetrpěl pro mne nezáživnej Harlej s jejich zaručenými hity typu Svařák, kterej všichni milují, jen já slyším hodně blbě předělanou Mettalicu a v dalším hitu zase Guns N Roses. Harlej tomu ale říká vlastní tvorba. Na závěr už jen další zábavová kapela Rybičky 48. Jo, pobavíte se, ale my, co jsme viděli největší zábavovou super skupinu Holywood Umpire to neoslní. Muziky ale dost a dobrý, takže největším průšvihem byl točenej Bohém z Krušovic, to jsou strašný chcanky.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Vidim, ze nie som sam, kto ma z toho isteho dovodu alergiu na Krystofa aj tie cinske lyze.
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Míro dobře jsi to sepsal, musel to být fajn zážitek. Máme dost podobné vnímání muziky, Harlej- no coment, Kryštof, záměrně ho neposlouchám, navíc politiku v muzice, umění neřeším, něco od něj bych našel i dobrého, ale jak říkám, jen takovéto, že ho v něčem snesu, jeho muziku, nic víc. Koho nemůžu absolutně vystát je Klus, to je fakt kus...škoda mluvit, ale ženské, některé by pro něj snad i položili život, tak fanynky no 
Trautunberk je naprosto skvělý!!!
Tak přeci jen je nějaká "novější" muzika co mě ještě baví, to jen jak jsem tuhle tady trochu lamentoval.
Edit: tvl málem bych zapomněl na Noida!!! Tj prostě a bez výhrad pan zpěvák, velká poklona

Trautunberk je naprosto skvělý!!!
Tak přeci jen je nějaká "novější" muzika co mě ještě baví, to jen jak jsem tuhle tady trochu lamentoval.
Edit: tvl málem bych zapomněl na Noida!!! Tj prostě a bez výhrad pan zpěvák, velká poklona
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- gerda
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Michal Gerych
Tak toto jsem objevil náhodou, že se mi to hodilo do playlistu
Nestíhám
Mutanti a jejich Šlapací mlýn. Když jsem to slyšel poprvé, šílenost. Pak jsem viděl podruhé i klip, trochu úlet. Ale potřetí už je to fakt dobré
Nestíhám
Mutanti a jejich Šlapací mlýn. Když jsem to slyšel poprvé, šílenost. Pak jsem viděl podruhé i klip, trochu úlet. Ale potřetí už je to fakt dobré
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Ještě že člověk takový sra*ky neposlouchá a nemusí s takovou lůzou přijít vůbec do kontaktu. Pořadatel je taky pěknej k*kot.
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu
Tady mají milovníci Hamásu něco k poslechu
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu
Tady mají milovníci Hamásu něco k poslechu
Subaru Impreza WRX MY 2008
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Raději bez komentáře 
Forester 2.0 SG 2002
Teraz nazivo skvely koncert na CT Art, Smetanova Litomysl 2025.
Som sa asi zalubil do tej norskej huslistky
Som sa asi zalubil do tej norskej huslistky
- puschpull
- Závislý uživatel

- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Kontaktovat uživatele:
Jeden z mých absolutně TOP muzikantů
Psí voják Filip Topol. Portrét hudebníka, básníka a sebevraha životem
12. červen 2025
https://vltava.rozhlas.cz/psi-vojak-fil ... em-9488566
Psí voják Filip Topol. Portrét hudebníka, básníka a sebevraha životem
12. červen 2025
https://vltava.rozhlas.cz/psi-vojak-fil ... em-9488566
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Taky jsem ho měl rád a samozřejmě poslouchal.
Forester 2.0 SG 2002
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Míla
neco pro vsechny mistni priznivce tech-house a jazzu
Laurent Garnier - The Man With The Red Face
to se mi proste nikdy neomrzi
Garniera znam prave diky tomuhle pocinu a byt jsem za ta leta vyslechl kvanta verzi a remixu, ty zivaky jsou proste top!
nejhranejsi teda mam remix Jana Drivera, protoze ten nastup a gradace toho saxiku v prvni minute je rit nakopavajici a dal uz si to slape...
doma se to tak nemusi zdat, ale kdyz to clovek pusti do lidi na party... mam s tim spojenych spoustu peknych vzpominek a ten track nechybel na zadne soukrome party co jsem kdy poradal a nikdy nezklamal
co vic, dodnes si vybavuji ten moment, jak jsem s odstupem casu pri poslechu nektere z vice saxofonovych verzi (bohuzel si nepamatuju ktere, bo jsem byl tak trochu "mimo"
) dosel k poznani, ze ten "Man With The Red Face" je nejspis prave ten foukanim zarudly saxofonista
jinak Laurent Garnier obecne je ve tvorbe celkem nekonvencni a tak trochu podobne ulitlej jako Jeff Mills, coz me proste bavi
zejmena jak tlaci do jinak vice ci mene experimentalni chill poslechove elektroniky tanecni rytmy, obcas i bez basove linky - clovek casto nevi jestli se ma pohodlne usadit a rozjimat nebo se pohupovat a kroutit (coz se u nej nezridka nekolikrat vystrida i behem jedne skladby)
Laurent Garnier - The Man With The Red Face
to se mi proste nikdy neomrzi
Garniera znam prave diky tomuhle pocinu a byt jsem za ta leta vyslechl kvanta verzi a remixu, ty zivaky jsou proste top!
nejhranejsi teda mam remix Jana Drivera, protoze ten nastup a gradace toho saxiku v prvni minute je rit nakopavajici a dal uz si to slape...
doma se to tak nemusi zdat, ale kdyz to clovek pusti do lidi na party... mam s tim spojenych spoustu peknych vzpominek a ten track nechybel na zadne soukrome party co jsem kdy poradal a nikdy nezklamal
co vic, dodnes si vybavuji ten moment, jak jsem s odstupem casu pri poslechu nektere z vice saxofonovych verzi (bohuzel si nepamatuju ktere, bo jsem byl tak trochu "mimo"
jinak Laurent Garnier obecne je ve tvorbe celkem nekonvencni a tak trochu podobne ulitlej jako Jeff Mills, coz me proste bavi
zejmena jak tlaci do jinak vice ci mene experimentalni chill poslechove elektroniky tanecni rytmy, obcas i bez basove linky - clovek casto nevi jestli se ma pohodlne usadit a rozjimat nebo se pohupovat a kroutit (coz se u nej nezridka nekolikrat vystrida i behem jedne skladby)
-
sima
- Člen_SubaruFanClubu

Tak tohle mě celkem dost teda míjí, sorry
i když jisté pro mě světlejší okamžiky se tam najdou
Já přidám jen další typický divoký náš valmez, Valašské Meziříčí, starší vykopávku, sešly se generace různorodé, od mladých až po penzisty na jednom podiu, ztvořili takovou rychlokvašku...když si vezmete kvalitu nahrávky tohohle živáku, na živo to muselo ku.va jinačí
A ještě dodatečně jeden počin, song, opět zde v překrásné hospodě Přístav Valmez, opět přítomen stařešina a hraje solo na kytaru.
Mimchodem, předevčírem jsem byl v oné hospě po dlouhé době na pivčo a teda opravdu nádhera, venku tak krásné posezení, že si troufám říct, že tohle jinde jen tak nenajdeš!
Já přidám jen další typický divoký náš valmez, Valašské Meziříčí, starší vykopávku, sešly se generace různorodé, od mladých až po penzisty na jednom podiu, ztvořili takovou rychlokvašku...když si vezmete kvalitu nahrávky tohohle živáku, na živo to muselo ku.va jinačí
A ještě dodatečně jeden počin, song, opět zde v překrásné hospodě Přístav Valmez, opět přítomen stařešina a hraje solo na kytaru.
Mimchodem, předevčírem jsem byl v oné hospě po dlouhé době na pivčo a teda opravdu nádhera, venku tak krásné posezení, že si troufám říct, že tohle jinde jen tak nenajdeš!
Forester 2.0 SG 2002
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu

- Jméno a příjmení: Míla
Radku proto jsem taky vzal ten uvod tak "z vesela", je mi jasny, ze tady je to trochu vystrel do tmy, i kdyz by to mohla bejt treba inspirace pro @Šamana 
jinak akce dobra, ja vzdycky kdyz vidim na podiech pokrocily rocniky, tak si pokazde rikam "co ja to budu za duchodce", teda jestli jeste neco uslysim...
na druhou stranu, i moji oblibenci uz jeden po druhem odskrtavaji sesty krizek a porad hrajou, tvori - tak asi v normalu
jinak akce dobra, ja vzdycky kdyz vidim na podiech pokrocily rocniky, tak si pokazde rikam "co ja to budu za duchodce", teda jestli jeste neco uslysim...
na druhou stranu, i moji oblibenci uz jeden po druhem odskrtavaji sesty krizek a porad hrajou, tvori - tak asi v normalu
@Tsakabaru V tomto ohledu člověk nikdy nezestárne
Subaru Impreza WRX MY 2008