Wenzelova SG Karkulka
Re: Wenzelova SG Karkulka
Ale no tak. Dyť nárazník je od slova narážet. Nikde se nic nepohnulo, světla OK, tak jde o hovno.
Být to kastle, nebo třeba prasklý světlo, tak neřeknu, ale tohle je běžnej provozní šrám. Od chráněného občana stejně nic nedostaneš, maximálně si na tebe počíhají jeho soukmenovci a budeš rád, když dostaneš jen po hubě. Dej si čtvrtku, zanadávej a každej další kaufladní/lídlí šrám už bude v pohodě.

Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
Subaru Forester SF 90kW MY98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Vašku, měl jsem sen, ovlivněn tvým příběhem. Vyjel jsem za tmy autem a měl jsem ruce olšové, nedokázal jsem se vměstnat mezi parkující auta a bral jsem je teda pěkně, hlava nehlava, chvíli jsem přemýšlel, zda zastavit a řešit, ale o bych řešil, jel jsem dál, vždyť to bylo jen škrábnutí...tak ti pěkně děkuji, připadal jsem si po procitnutí strašně 

Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
@yeti: nene, takhle to nejde, když budeme rezignovat na pravidla tak se společnost zhorší. Musíme bojovat, jde o princip. Když projde projde odřený nárazník tak co projde příště ?
Ano vyrovnat a smířit se s tím musíš, ale mávnout jen rukou nejde
Nechci plevelit vlákno, nemusíme se v názorech shodnout
Ano vyrovnat a smířit se s tím musíš, ale mávnout jen rukou nejde
Nechci plevelit vlákno, nemusíme se v názorech shodnout
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Suzuki Swift 2015 mama car
Plně souhlasím. Chyba se stát může, ale je potřeba se k tomu postavit čelem, akceptovat následky a ne jen doufat že to třeba (zase) projde.
Vše je o lidech a lidi dělají společnost. A jak se chová společnost, podle toho jednají i jednotlivci. Kdyby byli všichni slušní, tak si takové chování dovolí daleko míň lidí.
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Vašku tak to nasere. Je dobře, že ho chytili !!
http://www.instagram.com/monstersubarus_house
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- wenzel
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Václav Šikl

@sima nemáš zač
@RudaK @MedvedBr Diky
Forester 2.0 AT, 2006
Superb VR6, 3.6, AT, 2012
- wenzel
- Člen_SubaruFanClubu
Malinko něco napíšu: Předchozí téma vyřešeno plněním od pojišťovny ve výši 14,3k což je super.
A dále: Jak jsem dal vědět, opustila nás naše milovaná psí babička Emička. Při cestě na její poslední místo odpočinku, jsem se, abych furt nebrečel, soustředil na Karkuli. Na Severce mi někdo z tady z klubu (bez jmenovky úplně nevím kdo nebo jsem neudržel) říkal, že naposlech, se mi to špatně sbírá a motor nejede úplně ideálně. Že to taky řešili a dalo to zabrat. Kluci byli asi táta se synem a měli SG. V minulosti jsme společně s předsedou a proffesorem vyřešili takové zvláštní drnčení, který dělal tlumič sání. Nějak jsem to podložil a nazdar bazar. V poslední době se to ovšem začalo opět ozývat a i přesto, že jsem diagnosticky nic nezaznamenal, Karkule byla v jistým rozmezí otáček taková "nerozhodná".. Dneska jsem byl teda v Polsku u tchánů pohřbít Emičku a nějak po cestě zpět domů, v tom brainstormingu, mi došlo, že je možný, že se v tom tlumiči trtká nějaká urvaná překážka a váha vzduchu v kooperaci s ECU neví co posílat na dávkování paliva. Tak jsem zastavil, odmontoval uchycení filtru, usadil pomocí nějakých věcí z auta mimo původní umístění tak, aby to nešlo skrz ten tlumič a pokračoval v jízdě . Karkule o mnoho klidnější, průběh výkonu nesrovnatelný, spotřeba podle diagnostiky padla o cca 1.8l na sto, jen je teď malinko hlučnější, ale to mi nevadí, je to skvělá kulisa k výfuku a kdybych měl o dvacet let méně, snad tam i hodím hříbek...
A dále: Jak jsem dal vědět, opustila nás naše milovaná psí babička Emička. Při cestě na její poslední místo odpočinku, jsem se, abych furt nebrečel, soustředil na Karkuli. Na Severce mi někdo z tady z klubu (bez jmenovky úplně nevím kdo nebo jsem neudržel) říkal, že naposlech, se mi to špatně sbírá a motor nejede úplně ideálně. Že to taky řešili a dalo to zabrat. Kluci byli asi táta se synem a měli SG. V minulosti jsme společně s předsedou a proffesorem vyřešili takové zvláštní drnčení, který dělal tlumič sání. Nějak jsem to podložil a nazdar bazar. V poslední době se to ovšem začalo opět ozývat a i přesto, že jsem diagnosticky nic nezaznamenal, Karkule byla v jistým rozmezí otáček taková "nerozhodná".. Dneska jsem byl teda v Polsku u tchánů pohřbít Emičku a nějak po cestě zpět domů, v tom brainstormingu, mi došlo, že je možný, že se v tom tlumiči trtká nějaká urvaná překážka a váha vzduchu v kooperaci s ECU neví co posílat na dávkování paliva. Tak jsem zastavil, odmontoval uchycení filtru, usadil pomocí nějakých věcí z auta mimo původní umístění tak, aby to nešlo skrz ten tlumič a pokračoval v jízdě . Karkule o mnoho klidnější, průběh výkonu nesrovnatelný, spotřeba podle diagnostiky padla o cca 1.8l na sto, jen je teď malinko hlučnější, ale to mi nevadí, je to skvělá kulisa k výfuku a kdybych měl o dvacet let méně, snad tam i hodím hříbek...
Forester 2.0 AT, 2006
- VDC
- Předseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je fajn, že se to podařilo takhle hezky vyřešit !!
- wenzel
- Člen_SubaruFanClubu
Dneska jsem na dílně konečně zase zvedl svoje auto. Přední brzdy už vlastně nechodily, hlavě levá strana, takže jsem to zrepasoval a vyměnil brzdovku. Kotouče jsou dobrý, takže akorát desky a nazdar! Dělal jsem to před tím, než ta moje Karkule dostane nový kola, který sem na ňu chtěl/nechtěl/chtěl/nechtěl dát
Nikdo se mi na ně neozval, tak si je tedy nechám. Ráno jsem koupil i nové pneumatiky . Jak to bude na autě, vyfotím tu kolotočařinu:-) Jo a sehnal jsem další lokomotivní trubku kamarádovi na speciál 
Forester 2.0 AT, 2006
-
- Člen_SubaruFanClubu
Pěkně se staráš, o záměně toho šíleného origo ne-klaksonu přemýšlím co jsem lesníka koupil a to je už jářku let, nedošlo na to, zatím ne, tohle bude troubit pěkně zostra 

Forester 2.0 SG 2002
-
- Člen_SubaruFanClubu
Teď si vůbec nedokážu vybavit onen tlumič sání. Můžeš přiblížit? Mazec, že ti dělalo takový bordel a ta spotřeba! Kolik ti to teda bralo předtím?wenzel píše: ↑sob dub 12, 2025 8:04 pm Tak jsem zastavil, odmontoval uchycení filtru, usadil pomocí nějakých věcí z auta mimo původní umístění tak, aby to nešlo skrz ten tlumič a pokračoval v jízdě . Karkule o mnoho klidnější, průběh výkonu nesrovnatelný, spotřeba podle diagnostiky padla o cca 1.8l na sto, jen je teď malinko hlučnější, ale to mi nevadí, je to skvělá kulisa k výfuku a kdybych měl o dvacet let méně, snad tam i hodím hříbek...
Edit: je to ta plast trubka nasměrována dolů? Já na to už tolikrát koukal jako blázen, smysl jsem nepochopil, aha tak tlumič, jestli je to tedy ono.
Forester 2.0 SG 2002
- wenzel
- Člen_SubaruFanClubu
@sima Ten tlumič sání: Airbox, alespoň na mým poface bere vzduch jakoby podběhu/blatniku. V něm je taková bandaska, to je ten tlumič a vrací se před tím airboxem do motoraku a bere vzduch zepředu.. No nevím, jak to popsat. Každopádně abys ten tlumič zřel, musíš sundat podběh, ale vyndat ho, tak musíš sundat blatník.
Klakson: Já tam mám snad origo dvoutonovy šneky a jsou parádní. Ale mám nachystaný ještě takový ten policejní bzučák s integrovaným megafonem
Klakson: Já tam mám snad origo dvoutonovy šneky a jsou parádní. Ale mám nachystaný ještě takový ten policejní bzučák s integrovaným megafonem
Forester 2.0 AT, 2006
-
- Člen_SubaruFanClubu
Popsal jsi to dobře. Já mám na mém před fejsem SG myslím za samotným nasáváním a ještě před air boxem vloženou jen takovou krátkou plast trubku směřovanou k zemi, měl jsem to už dole víckrát, jen moje chabá paměť, já tyhlety věci hned nechtěně mažu
Takový klakson origo se dělal, tedy přesně řečeno, dávali ho do SG z výroby???
...policejní megafon

Takový klakson origo se dělal, tedy přesně řečeno, dávali ho do SG z výroby???
...policejní megafon

Forester 2.0 SG 2002
- wenzel
- Člen_SubaruFanClubu
Tak Karkule má nový střevíce... Chtěl jsem ji vyfotit stylově u kolotočů, ale žádný tu nejsou 

Forester 2.0 AT, 2006
- VDC
- Předseda klubu
- Kontaktovat uživatele:
Sluší jí to !!